Inderesin kahvihuone (Osa 5)

pitää toivoa, että ukraina ajaisi ruskit nöyryytettynä ukrainasta krim mukaanlukien pois. tämä saattaisi laukaista kriisin jolloin putler hallinto lopetettaisiin tavalla tai toisella. win win

2 tykkäystä

Avaruushan laajenee ja vielä kiihtyvällä vauhdilla, samalla se vetää galakseja jatkuvasti erilleen toisistaan pimeän energian takia.

4 tykkäystä

En tiedä miten tämä onnistuisi isommassa mittakaavassa, mut itse viljelen aarin alaa ns. no-dig systeemin mukaisesti luomuna. Katetuissa kohopenkeissä - vähän yksinkertaistettuna jokainen penkki on oma minikokoinen viherkompostinsa. Parantaa huikeasti maaperän biodiversiteettiä, kasvien hyvinvointia ja sitä kautta sadon määrää.

3 tykkäystä

Eikös tuo muuten ole oikein toimiva systeemi, mutta vaatii välillä kesantovuosia jotta maaperä pysyy tuottavana. Tätä taas ei nykyinen maatalous kestä, koska muilla menetelmillä voit kerätä sadon joka vuosi. Miten se sinulla toimii? Tarvitaanko tällaista jaksoista?

Nyt on vihdoin tullut se vaaliteema, johon jokainen voi samaistua. Ei tarvitse lähteä tuulivihreiden hössötykseen, änkyräkapitalistien kelkkaan tai Ruotsidemokraattien resiinaan. Vastustetaan kaikki porukassa niiden agenttipuhelimien suunnittelua ja YYA hengessä lisätään kauppaa Neuvostoliittoon! :partying_face:

  • Olen mukana!
  • En voi rehellisesti olla olematta eri mieltä!

0 äänestäjää

13 tykkäystä

Harmi, ettei tämä vaikuta Voxturiin mitenkään, ellei Marius sitten tee tästä videota :wink:

26 tykkäystä

Nyt jumankauta lähdettä kehiin :rofl:

Tuomiojan päväkirjasta jostain viime vuosikymmenen puolivälin paikkeilta?

5 tykkäystä

Ja kun tekee niin mahdollinen positiivinen vaikutus kurssiin on pelkkää maurin pumppausta, firma itse vain potkii tölkkiä eteenpäin. :sweat_smile:

9 tykkäystä

Tuossa se koko juttu @Karibu viestissä ylempää :smiley:

1 tykkäys

Miksi profiilissani on leivos? Ei minulta ole leipä (eikä varsinkaan pain) loppunut.

kuva

7 tykkäystä

Tullut vuosia täyteen tunnuksen luonnista.

1 tykkäys

Jaahas. Synttärit siis? Älkää ostako kukkia. Laittakaa aikomanne runsaat ja avokätiset huomionosoitukset Ukrainan armeijan pankkitilille.

45 tykkäystä

hieman särähtää korvaan kun sotilaat, jotka eivät koskaan ole sodassa olleet arvostelevat taistelevia joukkoja. en tiedä olenko ainut jolla tämä on tullut mieleen.

Turvamarginaali hodlauspositiolle? :thinking:

Saa arvo vaikka puolittua, niin ollaan omillaan vielä ja reilusti.

2 tykkäystä

Aika vauhdikasta meininkiä.

2 tykkäystä

Jenkki hankkii ensin aseet ja huumeet, sitten vasta rahat. Suomalainen tekee toisin päin. Fiksumpaahan se noin on, nyt on rahat ja katu-uskottavuus taskussa.

@Eemeli_Oikarainen vastannut yhteen QA -kysymykseen erittäin, erittäin kattavasti, missä käsitellään pääoman tuottoa ja sen vaikutusta yhtiön arvoon, ja sitä myöten sijoittajia useammin enemmän kiinnostusta herättävään osakkeen hinnanmuodostukseen pitkässä juoksussa.

Periaatteessa tuon pitäisi olla ihan vesiselvää jokaiselle sijoittajalle, mutta olen kyllä sitä mieltä että jos tyypillinen piensijoittaja katsoo, että kurssi laskenut, osinko 6% = osta, niin on tuon vastauksen oivaltaminen ihan Ok nykystandardit huomioon ottaen. :smile:

Enemmän olen silti huolissani siitä, että tuon vastauksen pitäisi kyllä ensisijaisesti sisäistää yhtiöiden johtoryhmät, kun katsoo paljonko suomalaisfirmat jakelevat osinkoja, vieläpä juuri listautuneet kasvuyhtiöt. Toisaalta osingon jakaminenkin on vain hallituksen ehdotus, lopullisen päätöksen tekevät luonnollisesti omistajat.

5 tykkäystä

MTV3:
“Mies omistaa erään suomalaisen suuren pörssiyhtiön osakkeita yli 10 miljoonan euron arvosta.”

KL:
“Tuomion saanut miljonääri on Helsingin pörssiin listatun rakennusyhtiön kymmenen suurimman omistajan joukossa.”

Noilla rajauksilla ei jää kovin monta vaihtoehtoa… :male_detective:

Edit: Miljonääri on “vajaa nelikymppinen”

18 tykkäystä

Annan vinkin: Henkilön sukunimi on sama kuin ainoan suomalaisen taloustieteen Nobelistin etunimen suomenkielinen versio.

6 tykkäystä