Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Seppo vähensi viime kuussa vain 1 000 kpl. Tämä yllätti ainakin minut. Lifan ketjua seuranneena kummastuttaa miten tässä voi olla vielä ammattilaisia mukana. Eikö Seppo hoida enää itse sijoituksiaan?

Jouni Hynynen näyttää tuplanneen omistuksensa. Varmaan kiva tuplata omistus elokuussa vain huomatakseen, että syyskuussa omistuksen arvo on vähemmän kuin ennen tuplausta. Muusikko (tai kaimansa) pisti silmään Sepon lisäksi listalta, jonne pääsee muuten jo alle tonnilla mukaan. Enpä muista nähneeni vastaavaa. :slight_smile:

En välttämättä koskisi rahastoihin, jotka löytyvät vielä suurimmista omistajista.

6 tykkäystä

Toimii epävakaasti…jännä ilmaisu sille joka ei toimi ollenkaan. Nyt muuten heräsi…

Ok, kokeilenpa… :+1:

Joo näyttää että saivat korjattua, ainakin webbi näyttää taas toimivan normaalisti.

2 tykkäystä

Toimii, hyvä! Nyt ehdin hakea vain kahvikupin käteen… :grinning:

Kiitos paljon! :slight_smile: Palaute piristää.

Pyrin siihen, että Vartti sopii hyvin vasta-alkajalle (tottakai osa menee ohi mutta missä lajissa ei menisi?) mutta myös ammattilaisille.

Olen saanut ammattilaisiltakin paljon palautetta että Vartti korvaa Bloombergin terminaalin. :smiley:

49 tykkäystä

Lifa Air menee omistajilla pitkään salkkuun seuraavaa hengitystiepandemiaa odottelemaan. Leimaisin sykliseksi toimialaksi tällä päivämäärällä.

27 tykkäystä

Mutta tuosta tilanteesta ensimmäinen sentti onkin sitten +100% tuottoa. Sitten heti käyrä näkyviin salkkujen tuotto -ketjuun ja henselit paukkumaan :smiley:

1 tykkäys

Nega-Niiloille jotain positiivistakin Suomesta.

2 tykkäystä

Ja vaaranmerkitkin löytyy tekstin seasta

Jouni Vatasen arvion mukaan Suomessa ja maailmassa yleensä riittää haasteita taloudessa ja työllisyyskehityksessä inflaation kasvaessa ja korkotason noustessa. Loppuvuodesta myös muilla toimialoilla kuin rakentamisessa hyvä kehitys on vaarassa kääntyä laskuun.

Näinhän se on… aina on vaara ajaa talous seinään kun tehdään ääripään ratkaisuja, mutta näin ei välttämättä kuitenkaan tapahdu.

Iltasanomat

Ukrainan sodan seuranta:
Vaikka tässä kerrotaan Saksan toimittaneen Gepard ilmatorjunta panssarivaunuja, niin olisiko tämän viimeisen lahjoituksen voinut jättää mainitsematta. “Lisäksi Saksa antoi Ukrainalle 65 jääkaappia” -
ja kahvit näppikselle.

19 tykkäystä

Foorumin käyttäjät pyörittelevät päivittäin miljoonia ja miljoonia euroja erilaisissa sijoittamiseen liittyvissä palveluissa. Lounastauolla tilaukset tehdään Woltista ja pitkän päivän jälkeen kotiin lähdetään Valopilkusta tilatun taksin tai Überin kyydissä.

Kaikkeen tarvitaan tunnistautumista ja salasanoja. Kuinkas hyvin tunnukset ja salasanat – ja miljardit – on käyttäjillä turvassa?

Pikagallup. Valitse maks. 4 käyttäytymistäsi parhaiten kuvaavaa vaihtoehtoa.

  • Käytän yhtä salasanaa kaikissa palveluissa
  • Käytän paria-kolmea salasanaa kaikissa palveluissa
  • Käytän salasanojen hallintaohjelmaa ja automaattisesti generoituja vahvoja salasanoja
  • Käytän useasti “Unohdin salasanan”-toimintoa
  • Käytän Googlen ja selaimien salasanojen hallintaa
  • Käytän pankkitunnistautumista salasanan sijaan aina, kun mahdollista
  • Käytän Google-, Apple ID-, Microsoft- tms. tunnusta kirjautumiseen aina, kun mahdollista

0 äänestäjää

2 tykkäystä

Itse pidän nykyisin myös mieluummin menojen verran rahaa tilillä kuin palkan verran eli n. 1-1,5 kk menojen verran. Aikoinaan kun yksikseni asustelin, niin aina jäi VÄHINTÄÄN puolet palkasta säästöön kun en ole mikään humputtelija ja turhakkeiden ostelija luonne, niin rahaa ei yksinkertaisesti mennyt mihinkään ja säästötili pullisteli :sweat_smile: Nyt tuota ongelmaa ei ole.
T. Osakesijoittaja ja pienen pojan isä :smile:

6 tykkäystä

Ihmettelin ihan samaa. Miksi jääkaappeja? Onko tuossa tullut käännösvirhe?

1 tykkäys

Jos Suomi lähettäis 10 Harvian kiuasta, pääsisiköhän sekin lehteen. :thinking:

4 tykkäystä

Sähköpula peruttu.

30 tykkäystä

Saksan omien nettisivujen perusteella kyseessä lienee ollut (kenttä?)lääkintäkäyttöön tarkoitettuja kylmäkaappeja, ei sentään keittiökoneita.

8 tykkäystä

Kirjoittelin Twitteriin knoppitietoa ja ajatuksia urheilusta bisneksenä. Ajattelin ensin, että voisin kirjoittaa Kahvihuoneeseen aiheesta pidemmän viestin, mutta aika ei valitettavasti riitä.

Jos aihe kiinnostaa, niin tässä lukemista kahvipöytään tai WC-pöntölle.

15 tykkäystä

Heti tuli tosikko pilaamaan jutun :rofl:. Hauskuus liittyi IS- uutisointiin, en hetkeäkään epäillyt, että sinne olisi Whirlpoolia mennyt.