Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Thanks. Katoin firman sivuilta, että ei ole mitään uutisia…

Jospa sijaisen on hoidettava hommia vähän aikaan ja Leopardit lähtisivät Ukrainaan.

8 tykkäystä

Onnistuin taas löytämään Ruotsin pörssiviidakon kätköistä aiemmin tuntemattoman yhtiön, jonka tunnusluvut vaikuttavat epäilyttävän hyviltä. (kaikissa edellisissä löydöissäni epäilyttävyyteen oli lopulta syytä😅)

Kyseessä RVRC Holding AB. Jonkin sortin e-commercial vaatteisiin keskittyvä bisnes. “e” ei tällä hetkellä ehkä ole kuuminta hottia kun koronaboostin jälkeinen tauko markkinakasvussa, mutta ajattelisin että vaatteet ehkä defensiivisimmästä päästää onlinebisneksessä.

Lähivuosien kasvuluvut trackrecordina hyvät, seuraavan tilikauden marketscreenerin ennusteilla P/E vain n. 10. Ja sitä seuraavan n. 7. Ennustetut osinkotuototkin 4% ja 7%. Nyt marraskuussa tulossa edellisen tilikauden n. 3% osinko. Toki ennusteet voivat päivittyä alaspäin olosuhteiden johdosta. Ei mielestäni silti kalliilta vaikuta.

Onko kukaan tutkinut yhtiötä lähemmin? Tai jos joku päättää tutkia, niin saa jakaa tietoja, jos löytyy jotain hämärää, mikä selittäisi arvostustasoa :smiley:.

3 tykkäystä

Mielenkiintoista. En ole yhtiötä tutkinut, mutta monet vaatteet olen tilannut itselle ja muksuille tuolta, ja monella ulkoilijalla näitä myös näkee päällä tuolla luonnossa. Ihan laadukkaita vaatteita tekevät, ja ilmeisen kestäviä.

1 tykkäys

Olipa erinomaisen eettinen vastaus ja tykkäys. Arvostan. :slight_smile:

2 tykkäystä

RevolutionRace:lle on foorumilla jo oma ketju. Ei vielä ole kauheasti keskustelua, mutta sieltä löytyy ainakin hyvää peruspohdintaa: RevolutionRace – Nature is our playground

Isoimpana syynä laskuun on varmaankin ollut ainakin se, että tämä oli (mielestäni) TODELLA ylihinnoiteltu IPOssa. Toki tuonne on mahtunut muutakin: toimari on siirtynyt hiljattain sivuun, retkeilybuumi on heikentynyt jne.

1 tykkäys

@Kale-possu is super kind to everyone. Mutta mitä siitä saa palkaksi?

https://twitter.com/itsjamesherring/status/1574296525357850627

32 tykkäystä

Pipsa on monessa mukana

48 tykkäystä

Pahoittelen negatiivisia viboja allaolevasta!

Ensi kertaa käytän äänioikeuttani yhtiökokouksessa (ennakkoäänestämällä). Koskien luonnollisesti valtio-omisteista sähköyhtiötämme. Ajan tämän paskan vaikka konkurssiin mielummin kuin annan vasemmistohallituksen varastaa piensijoittajien rahoja valtion kerskakulutuksen jatkamiseen. Toivon muidenkin iloisten omistajien punnitsevan tämän diilin liiketoiminnallista ja poliittis-ideoligista mielekkyyttä.

Nyt olisi varmaan hyvä aika kontrata Fortum-sentimenttiä, mutta itselläni on ns. possa täys.

12 tykkäystä

Sijoittaja-alokkaan kultasormi hipaisi Inderesiä ja…

7 tykkäystä

Olen aika vaikutusvaltainen, että saan meemilläni samana päivänä aiheutettua negarin. :grimacing:

54 tykkäystä

54 tykkäystä

Venäjän hukkaputki vuotaa?

Aiemmin tänään:

Ja siis jos joku ihmettelee, Nord Stream 2 ei ole käytössä eikä ole avattu, mutta se täytettiin kyllä kaasulla normaaliin toimintapaineeseen jo aikoja sitten.

7 tykkäystä

Laitetaan vielä tämä kun täällä tuntuu olevan niin paljon eläinrakkaita ihmisiä :heart:

image

15 tykkäystä

jokohan niitä forward P/Eitä saadaan alaspäin, vai pitääkö yhtiöiden itse nyt hoitaa noi arvostustasot kuntoon näillä tulosvaroituksilla? (kuten tänään)

Onko kukaan värkännyt tulosvaroituslaskuria tai muuten koostanut niitä vaikka kvarttereittain tässä vuosien varrella? Tietysti myös posarit.

2 tykkäystä

Koko maailma on käytettävissä. Poimit ne parhaat, niin ei tarvitse stressata moista. :upside_down_face:

1 tykkäys

Antti antaa Mikaelille rohkeaa kuittia etusivulla…


21 tykkäystä

Oletko myös syyllinen näihin s**tanan kusetusmarkkinoihin?

Saatat vain olla ovela kettu, jotta tankkaukset onnistuu halvempaan hintaan :grin:

EDIT: jaa, vastauksesi luettuani on vain todettava että kyllä se kiitos lopussa seisoo. Huumori on hyvästä näinä raskaina aikoina.

17 tykkäystä

Olen näillä kusetus markkinoilla vielä pitkään (useita kymmeniä vuosia) luomassa kriisejä saatana. :grimacing:

Ei näillä älyn lahjoilla ovelia olla - valitettavasti. :frowning:

26 tykkäystä

Sijoittaja-Alokas tuo foorumin oma Jim Cramer :heart:

35 tykkäystä