Inderesin kahvihuone (Osa 5)

No mut jos pitäisi jotain PR-kuvia ottaa poliittisen jutustelun päätteeksi, kyllä se varmaan on parempi siviileillä olla sysärit kuin kovat piipussa. Tai voihan sitä lohduttautua ajattelemalla että sinko on varmaan ladattu jos tulee tositilanne päälle pressissä.

Täytyy tuottaa pettymys, tuo on harjoitusapilas😔 Ei ole latinkia ei.

6 tykkäystä

’Ei pojat sitä bensaa pitänyt siltaa pitkin viedä’

’Selvä!’

62 tykkäystä

Oliko -40% messualennus uusiin tilauksiin vai pelkästään messujen esittelytuotteiden myyntiin? Jälkimmäinen vaihtoehto on Raksamessuillakin ihan normaalikäytäntö.

Niin no ajatella voi mitä vaan jos tuossa on kovat piipussa tarpeen. Pointti oli nimenomaan irrallisten yksityiskohtien heittely. :slightly_smiling_face: Kun ei pressikuvissa ole kauheasti funktiota tuliaseilla ampumistarkoituksessa.

Edit. Kuten @Hammaskeiju mainiosti huomautti: parempi jättää harjoittelukama tarkoitukseensa, niin kovia riittää koviin paikkoihin.

1 tykkäys

Piti tänään tehdä 8-9 tuntia yksiä työhommia, mutta se peruuntui, kun sitä hommaa ei pääse tänään vain tekemään. Harmittaa, kun olisin mielelläni niitä hommia tehnyt, mutta saan tehdä ne myöhemmin ja tänään tulee vain sitten vähemmän tuollaista työpuuhastelua. No ainakin tänään tulee hyvin levättyä ja on aikaa enemmän sijoitusjuttuihin. :slight_smile:

Pakko ihailla erästä ystävääni, joka on vasta päälle vuoden sijoittanut, niin hän on todella hyvin oppinut sijoittamisen perusteet ja pystyy sopivasti maalaisjärjellä käsittelemään asiat. Alussa minä ohjeistin häntä ihan perusperusasioissa, mutta nyt hän on sitten valistanut meikäläistä erilaisissa asioissa. :pray:

Laitoin ensimmäisen haastattelupyyntöni tänään eteenpäin ja toivottavasti tämä täältä lähes kaikille tuttu tyyppi suostuu vastailemaan kysymyksiini. Jos hän suostuu, niin vastaukset kysymyksineen julkaistaan täällä juuri perustamassani ketjussa:


Sitten ihan muunlaista asiaa, joka liittyy siihen, mitä olen muutamien kanssa tässä ketjussa jutellut, eli näihin salilla tehtäviin toistohaasteisiin. Tämä on ehkä kovin suomalainen tekemä toistosuoritus maastavedossa, mitä olen suomalaisen nähnyt tekevän. 100kg painava mies on ottanut sadalla kilolla maastavedossa 411 toistoa. :smiley:

12 tykkäystä

Enpä tosiaan osaa sanoa.

Edit: tarkennetaan nyt vielä sen verran, että Droppia ei saa alennuksella.

1 tykkäys

Eikös tuo maastavetäjä ole Veli-Matti Huohvanainen?

3 tykkäystä

Piti itse asiassa tarkistaa, kun kysyit… olet oikeassa. Videon alla näköjään lukee:
Olen 51v, 190cm pitkä ja painoa 100kg, Matti “metsuri” Huohvanainen ja harrastan kestävyyskuntoilua.
ja
Kiitokset siitä että saimme tehdä tämän, kuuluu Harri Rämölle kylmäkosken vankilan johtajalle.

6 tykkäystä

Klikkasin itse vain videon päälle enkä edes tajunnut kuka oli kyseessä :smiley:

Voisi sanoa, että aika tapposuoritus…

7 tykkäystä

HAARUM (WE WON’T FORGET)

-Haarumi-huoneen ylistyslaulu sijoittajien illanviettojen yhteislauluosuuksiin-

“Once upon a time there was a haarum / where we used to raise a glass or two…”

“Heating up the profits, sharing victories / together we would fly up to the moon"

“Those were the days my friend / I thought they’d never end / we’d sing and dance forever and a day!”

“Soon they flipped the switch off all our saunas / desperation crept in like a thief”

“Coldness of the business left us empty / kusetusmarkkinat just did their thing"

“Those were the days my friend / I thought they’d never end / we’d sing and dance forever and a day!”

:musical_note:

8 tykkäystä

Johtuu siitä että mennään kustannus edellä.Jos suunnittelian palkan maksaja on rakennusliike, mennään aina sillä millä ennenkin(halvin). Ja vaikka suunnittelialla jostain ihmeen syystä olisi vapaat kädet valita, on maksettu palkkio niin onneton ettei siinä ole varaa miettiä yhtään ylimääräistä tuntia.

1 tykkäys

Stockmannin osakkeenomistajien syyttäminen tuntuu kyllä jo hieman kaukaa haetulta teorialta

32 tykkäystä

Kuitenkin lähes yhtä uskottavaa kuin sukeltajien kuljettamat räjähteet.

1 tykkäys

Tästä @Mauri:n taustakuvasta tuli niin hyvä mieli. :smiley:

10 tykkäystä

Todella hieno tarinallinen vertauskuva :grin:

2 tykkäystä


45 tykkäystä

No niin, puututaanpa tähän nyt heti alkuunsa kun ei kukaan muu puuttunut. Kuvassa esitetty tilannehan on siis laskun hidastuminen, ei laskun kiihtyvyyden hidastuminen. Laskun kiihtyvyyden hidastuminen olisi sitä, että salkku näyttäisi vaikkapa sarjan -1 %, -1.5 %, -2 %, -2.4 %. Kiitos. :stuck_out_tongue:

14 tykkäystä

Sijoittaja-alokkaan siviilipersoona yrittää kertoa uudelle Tinder-deitilleen olevansa myyttinen Sijoittaja-alokas

23 tykkäystä

Muistan jonkun Inderesin porukasta kirjoittaneen Twitterissä tai täällä foorumilla suomalaisten pienyhtiöiden analyytikko-coveragen määrästä/osuudesta vs. pohjoismaiset / eurooppalaiset verrokit. Muistaako täällä foorumilla joku tällaista tilastoa nähneensä - en googlaamalla onnistunut tuota kaivamaan?

Muistaakseni vain Suomessa tämä osuus oli merkittävästi isompi, mutta tietokirjan lähteeksi oma muisti ei riitä :smiley:

5 tykkäystä