Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Asiakaskokemuksille on oma ketju, niitä ei haluta noihin varsinaisiin yhtiöketjuihin (:joy::joy::joy::joy::joy:)

4 tykkäystä

Luulin jo että Putin on edennyt stadiin kun tuntui niin neuvostoliittolaiselta sensuurilta :roll_eyes: Tärkeät asia siirretään ketjuihin joita ei kukaan lue.

1 tykkäys

Kiitos kaikille vastanneille! Mikäli et ole vielä vastannut kyselyyn, olisin erittäin kiitollinen mikäli kävisit vastaamassa.

2 tykkäystä

Nokia on laskenut vuodessa n. 12% !
Ja Nokia parantanut niin vaihtoa kuin kannattavuuttaakin melkoisesti! MIKÄ HOMMA?

6 tykkäystä

Makro-mörkö pilkistää sängyn alta ja markkina povaa että ihan kohta Nokian meno hyytyy koska korot, lama, sota, covid round 2 tai 3 tai jotain jne. Joten kurssi valuu alamäkeen.

Ja heti kun indeksit päättävät että maailmanloppu on peruttu, lamaa ei tule ja FED käynnistää BRRrrrr-laitokset taas, kurssi pomppaa kyllä. Firman oma tekeminen on näihin sitten toissijaista ja lähinnä säätää sitä lasketaanko paljon vai vähän. Nokia on laskenut hyvin vähän verrattuna vaikkapa kaikkeen muuhun mitä salkustani löytyy, poislukien Incap.

9 tykkäystä

Omat erilaiset kokemukset ja tutkimukset ovat varmasti aivan tervetulleita, jos ne tuovat aitoa lisäarvoa sijoittajille. Monesti tulee runsaasti liputuksia sellaisiin kokemuksiin, jotka eivät juurikaan tuo lisäarvoa sijoittajille, mutta jos kerrottu kokemus on sellainen, että siitä on hyötyä sijoittajille, niin sehän loistava asia! :slightly_smiling_face:

Ei lisäarvoa tuovia kokemuksia:

  1. Kävin kahdessa Kamuxin liikkeessä ja kukaan myyjä ei palvellut.
  2. Ypäjän Tokmannilla oli liikaa ämpäreitä käytävällä ja oli muutenkin sotkuista.

Lisäarvoa tuoviakin kokemuksia on tänne jaettu melkoisesti esimerkiksi:

:kamuxkajaani: :point_up: :slightly_smiling_face:

6 tykkäystä

Joo Lynchimaiset käynnit “omien” yhtiöiden toimipaikoissa on jees.

Kävin virtuaalisesti just! KAMUX.DE on nyt 739 ajoneuvoa kaupan, näin mutulla, tuo on suurin lukema minkä muistan, eli varastoa on jopa hiukan kasvatettu, toki 1000kpl on vielä pirusti matkaa.

Kamux™ - einfach, sicher, besser Auto kaufen

3 tykkäystä

Tähän vuoteen kuuluu olennaisesti, että veikkaan Nokian liikevoiton kahdella miljoonalla huti ja silti joku on lähempänä :face_with_spiral_eyes:

11 tykkäystä

Mediatiedot: Olaf Scholz kannattaa Hampurin sataman osittaista myyntiä Kiinalle - Ulkomaat | HS.fi

Ollaanko Euroopassa tyhmiä vai tyhmiä?
Venäjä-riskistä ei ole vielä päästy edes eroon ja kietoudutaan Kiina-riskiin mikä on paha tai pahempi kuin Venäjä-riski…

43 tykkäystä

Allekirjoitan, on toki käydyt niinkin , että olen ollut se munaton. Hakemuksessa kun lukee, että haetaan ammattitaitoista puuseppää, jalopuiden kanssa touhuillutta. Höyläkoneen masterointi katsotaan eduksi.

Sitten tulee hakemus jossa ammattitaitona on muuraaminen tai hitsaaminen. Puusepäntöitä ei ole koko elämän aikana tehty. Näihin en ole vastannut - ei välttämättä edes osaa lukea, niin turhaahan se on.

2 tykkäystä

Joo, näinhän se on, sähkön ammattilaista haetaan ja pahimillaan bussikuski hakee paikkaa, mutta nehän hoitaa HR :wink: :+1:

1 tykkäys

Kyllähän katso hyvät välit pitää pitää yllä… Myydään nyt mahdollisimman paljon tärkeitä kohteita ja annetaan CCP:n rakentaa vielä näitä ”service center” paikkoja :rofl:

1 tykkäys

Rakas päiväkirja,

Note to self: Muista myös iloita laskevista kursseista netto-ostajana. Työuraa kun on vielä 50 vuotta tehtävänä(?), niin tämä on vain hyvä juttu.

Loppu.

42 tykkäystä

Iloitsisin, jos olisi varaa ostella lisää osakkeita. Ehkä rahatilanne helpottaa taas vuoden päästä kun kurssit korkeammalla :upside_down_face:

15 tykkäystä

Lisäys aamuiseen: Olen myös ahterista.

Nyt kyllä Helsingin Pravda vetelee ihan täysillä kierroksilla. Jos olisin ilkeämielinen, niin kyseenalaistaisin shokkipinkkisivukalju-androgyynin toimittajan lääkityksen tänä päivänä.

34 tykkäystä

Jotenkin huolestuttavaa kuinka tämmöistä oikeasti kuumaa paskaa kaadetaan uutisiin. Sitten vielä huolestuttavampaa on vapaan puheen sakottaminen.

2. Etuoikeutettujen ihmisten vihapuhetta kuuluisi rajoittaa.

Kuka määrittelee etuoikeutetun ja vihapuheen? Pystytäänkö oikeasti pysymään asetetuissa rajoissa, vai onko asia vähän liukkaampi liukumäki… Oli se sitten vaikka urheilussa transnaisien toimesta tapahtuva dominointi, niin kyllähän keskustelua täytyy sallia ilman massamykistystä.

36 tykkäystä

Ja sitten ihmetellään kun luotto mediaan rapautuu kun tällaista uskomatonta soopaa julkaistaan… :roll_eyes:

Sopisi ennemmin jonnekin random blogisivulle kuin Hesariin, mutta, no… kukin tyylillään.

25 tykkäystä

Et ole kovin woke.

Olikos tämä nyt hyvä vai huono asia?

Otattekohan nyt jutun turhan tosissaan? Tuohan on ”hauska” vastaus woke-mittariartikkeliin :grin: olin itse vähän woke ja ahterista enkä kyllä osaa kovin vahvasti tästä öyhöttyä. Paljon näkee foorumilla nostoja näistä hesarin ”vasemmistolaisuudesta” tms ja vaikuttaa jutut olevan näissä aika valikoituja.

5 tykkäystä

Ahdistaa ja masentaa vähemmän eli hyvä?

3 tykkäystä