Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Ensin ne ydinvoimalat sitten tämä. Seppo Räty oli kertakaikkiaan oikeassa.

5 tykkäystä
44 tykkäystä

Jos sinua laillani nyppii wokeajattelu, hallituksen jatkuvat sekoilut, koulutuksen alasajo, jatkuva koronaenergiasotahysteria, katujengien kieltäminen ja ylipäätään koko maan ajaminen suohon, niin suosittelen lopettamaan täysin IS, HS jne lukemisen. Totaalistoppi. Lupaan, että vitutus vähenee ja olo kevenee.

Elä omassa kuplassasi ja keskity omiin asioihisi. Tämän maan pelastaminen on jo myöhäistä.

35 tykkäystä

Voi @Sijoittaja-alokas mitä menitkään tekemään :scream:

133 tykkäystä

Ja minä kun luulin, että en ole taikauskoinen :joy:

20 tykkäystä

Näissä kannattaa myös ylempänä ketjussa olevien huomioiden (onko maksullinen asiakas palvelussa) lisäksi ottaa huomioon se, että aina käyttäjäkokemus ja bisnes ei korreloi keskenään. Esimerkiksi Mäkkärillä taitaa pyyhkiä ihan hyvin, vaikkei käyttäjäkokemukseltaan olekkaan mitään Michelin tason fine dining.

8 tykkäystä

image

No… ei ole kahta sanaa siitä, kellä on Suomen sijoitusmaailmassa eniten vaikutusvaltaa… (ainakin tervehdyttämään arvostustasoja), eli mun rinnalla Inderes-efektit, timontit, ekat, kakkoset ja muut eivät ole mitään. :smiling_face_with_tear:

78 tykkäystä

Nämä palvelut tarjoavat hienon venttiilin jossa muutoin ilman palautekanavaa oleva asiakas voi avautua kun meni pieleen.

Jos 1% asiakkaista sai huonon kokemuksen ja näistä 10% avautuu trustpilotiin samalla kuin 0.0001% niistä 99% jotka sai ok tai hyvän kokemuksen vaivautuvat, tähdet ovat nopeasti rumat.

Ellei joka asiakkaalta kysytä tapahtuman jälkeen arviota - joka tapahtuu vain jos firma on trustpilotin maksava asiakas ja integroi palvelun omaan asiakastapahtumaan - numeroilla on lähinnä viihdearvoa.

8 tykkäystä

Mitäs jos laittaisin sulle privana listan salkun sisällöstä ja sovitaan ettet postaa niihin ketjuihin mitään etkä varsinkaan käy hipelöimässä ostonappia näiden kohdalla. Tai ainakin varoitat päivää ennen jos meinaat näitä tehdä. Paljonko palvelu maksaa? :smiley:

(ja saakohan tämän pistää verovähennyksiin pääomatulojen hankkimiskuluiksi?)

29 tykkäystä

97 tykkäystä

@Sijoittaja-alokas ja jumalainen osumatarkkuus:

104 tykkäystä

Uutinen, jota Juurikki on odotellut:

Siis jo vuosikymmenten odotus odottelee nyt vain yhden vuosikymmenen, niin itsekin saa tuollaisen.

3 tykkäystä

Syksy 2050, Bloomberg TV: Chris, unfortunately I have to interrupt you, we seem to have Breaking News coming from Helsinki, where Sijoittaja-alokas has spoken to the local media, indicating that, quote, ”I am starting to think about talking about the possibility of buying several American tech companies in the coming months.”

Nasdaq is down 2.1% as we speak. Chris, the stock market has been optimistic that the possible and feared buying program of Sijoittaja-alokas wouldn’t start before 2053, what are the larger implications of this sudden turn?

73 tykkäystä

Pitäisi varmaan pitää taukoa foorumin ja markkinoidenkin seuraamisesta, kun eilen ruokaa laitellessa alkoi mietityttämään, että mitä jos Alokas meneekin Berkshiren ketjuun. Ne sedät kun alkavat jo olemaan aika iäkkäitä. Ja tämä on ihan tosijuttu :scream:

16 tykkäystä

No niin… tänään on taas julkaistu uusi haastattelu, se olikin sitten kolmas jo laatuaan. Aikaisemmissa oli vieraana @Verneri_Pulkkinen ja @timontti. Tämänkin kertaisen haastateltavan vastauksista sain erinomaista pohdittavaa omaan toimintaani. :slight_smile:

Mainostan tätä haastatteluketjua täälläkin, koska oli joillakin juttujen mukaan mennyt vähän ohi tuo harvoin päivittyvä ketjuni. :point_down:

https://keskustelut.inderes.fi/t/alokas-haastattelee/

26 tykkäystä

Voin paljastaa, että haastateltava oli JNivala. Haastattelun sisältö paljon parempi kuin tämän mainoksen klikkiotsikko :slight_smile:

3 tykkäystä

Olisi mielenkiintoista tietää jälkeenpäin, että mitä tapahtuu haastateltavien sijoituksille alokkaan haastattelujen jälkeen. On nimittäin planeetat olleet taas sellaisessa asennossa. Tämä tapaus Kesla oli jo melko pelottavaa settiä.

7 tykkäystä

No mun karhuviesteist on tullut posari esim. Tulikivi. Mun kirjoittelu voi olla ok muille, se vaan riippuu siitä, mitä kirjoitan.

Pitäis! :joy:

Hänen vastauksensa olivat kyllä kiinnostavia ja tosi hyviä! :slight_smile: Sain myös niistä lisää motivaatiota omaan tekemiseeni.

Välillä kykyni yllättävät minut itsenikin. :grimacing:

Ehkä hauskinta näissä on se, että olen ihan vakavissani aikaa käyttäen kirjoittanut eri yhtiöketjuihin ajatuksiani ja pohdintojani, mutta kuinkas sitten on käynytkään. :smiling_face_with_tear:

9 tykkäystä

Hyvä että lisätty sulkuihin maininta, että missä kohtaa kuvassa on herra Putin, koska eihän sitä tiedä vaikka jollekin epäselvää että miltä hän näyttää . Sen verran vähän ollut framilla viime aikoina.

20 tykkäystä

Tuo katujengien kieltäminen hyppäsi silmille tuolta. Mihin ihmeeseen viittaat kun se tuollaiselle listalle pääsee? :sweat_smile:

1 tykkäys