Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Jos lähtisin veikkaamaan niin Valoen nimeäisin todennäköisesti seuraavaksi konkurssifirmaksi Suomen pörssissä.

4 tykkäystä

Olenkohan ainoa, josta härkäily ja karhuilu puheenvuorot, joissa valitaan musta tai valkoinen ja puolustetaan sitä viimeiseen mieheen, on lähinnä väsyttäviä? :slight_smile:
Jos kirjoittaja näkee sijoituksessa samaan aikaan positiivia ja negatiivisia ajureita jossain x suhteessa, niin yleensä ollaan realistisemmalla pohjalla.

Laadukas ja objektiivinen keskustelu yhtiöistä tekee sen sijaan hyvää ja onneksi 99% palstasta on tätä.

10 tykkäystä

Kuulostaa nimenomaan päälimmäisiltä ajatuksilta :slight_smile:

Eihän niitä totaalikapitalismin uhreja eli lääkenarkkeja, vakuuttamattomia ja kodittomia näe, jos ei tahdo. Terveydenhuolto muutenkin tosi hyvässä kunnossa, kun kaikki on annettu yksityisten yritysten vastuulle. Rikollisuus loistaa poissaolollaan ja kansa on koulutettua ja tasa-arvoista. Jep.

3 tykkäystä


Tecnotree painotteinen OST. Tänään soi Ränta på ränta. Onneksi on tunnin remix youtubessa, kun aihetta isoon juhlaan riittää :smiling_face_with_tear:

22 tykkäystä

Luottokorttipäivitys:

OP :point_right:murskahylätty
Norwegian :point_right:murskahylätty
Komplett :point_right: 4000€ luotto, tervetuloa

Salaisuus ehkä siinä, että kompletissa ihminen ei lukenut liitetiedostoja, eli tekoäly meni aivan sekaisin.

11 tykkäystä

Meni 35 minuuttia, että sain Twitter-painikkeen aloitusnäyttöön. Sitten tapahtui kaikenlaista peruuttamatontakin, kun touhusin sen puhelimen kanssa. :smiley: Seuraavaksi hommaan Doro-puhelimen tai:
image


Sitten tärkeää asiaa:

Mä olin tänään haastateltavana, oli mukava kokemus ja oli hienoa päästä vaikuttamaan. Ottakaa ihmeessä yhteyttä Miikkaan (@Miikka_Laitila), olit sitten ihan tuore foorumilainen tai kokenut konkari; kaikenlaisia kaikenlaisten tyyppien näkemyksiä kaivataan, jotta Inderesistä tulisi entistä ystävällisempi meille! :slight_smile:

Kerrot vain ajatuksiasi ja mielipiteitäsi eikä kaikkeen tarvitse sanoa mitään. Miikan kanssa on mukava keskustella. Pääset haastatteluun osallistumalla vaikuttamaan Inderes.fi:hin.

Kiitos ja rentoa iltaa kaikille! :slight_smile:

6 tykkäystä

Riitautin tämän ja edellisen korotuksen.
Odotan innolla miten tämä saaga päättyy.

4 tykkäystä
24 tykkäystä

Antoisaa reissua!

Twitteristä sattui silmään aiheeseen liittyen seuraava tilastoknoppi:

8 tykkäystä

Onko kukaan selvittänyt miten hyvin tämän tiktok pariskunnan robinhood strategia on toiminut viime aikoina? Vieläkö treidaavat vai ovatko nykyään töissä mäkkärissä?

7 tykkäystä

Tohon varmaa kuuluu armeija. Ei kai ne jenkit muuhun tuhlaa?

4 tykkäystä

Onkohan näistä tarkempaa sisältöä saatavilla? Suomessa kai ilmaiset terveydenhuolto, koulutus ja sosiaalitoimi vievät ison osan.

2 tykkäystä

Jos nyt asiaa oikein tulkitsen, kyse on lähinnä siitä, että jenkit on verrattain rikkaita suomalaisiin nähden. Isosta kakusta on helpompaa jakaa.

Salkussa “vanhat suosikit” jatkaneet mörnimistä, ja uudemmat omistukset keskimäärin suoriutuneet paremmin. Ensin Incap, sitten Dovre. Olisiko seuraavaksi vuorossa Stockmannin posari? :smiley:

1 tykkäys

Tämä veto näyttäisi menevän maaliin. Ehkä. :smile:

3 tykkäystä

Foorumin virallinen Halloween asu nyt saatavilla. Miehille odotamme Jim Cramer versiota lähipäivinä. Tai, miksikäs tämä ei sopisi kaikille? :joy:

19 tykkäystä

Eikös tuo käytännössä ole sama, kuin P1:sen Pörssin suunta ketjussa mainostama trend is your friend -strategia? Ei voi tehdä tappiota, koska silloin ostetaan
osakkeita tai optioita halvalla ja myydään kalliilla.

3 tykkäystä

kuva

Hienoa, kun analyytikotkin ovat jo kunnolla asennoituneet jatkuvaan laskuun. Nyt mennään ainostaan loivemmin tai jyrkemmin alas :smiley:

24 tykkäystä

Tarkennetaan sen verran, että 2021 Helen tuotti enemmän sähköä kuin myi asiakkaille.
Helen halutessaan voisi myydä paljon halvempaa sähköä omasta tuotannosta.

Merkittäviä omistuksia edullisemmissa tuotannoissa Kemijoki Oy 3,9 % vesivoimasta, Mankala Oy 100 % vesivoimasta, Teollisuudenvoima eli Olkiluoto1-3 8,2 %, Pohjolan voima noin 1% ja Hyötytuuli 12,5 %. Näissä tuotannoissa omakustanne hinnat pyörivät 0,01-0,10 € luokkaa.

Tietenkin markkina hinnalla myymällä kaupungille voidaan tulouttaa enemmän.

Itse en ole Helenin asiakas, mutta milestäni kaupungin omistama yritys pitäisi toimia kaupunkilaisten eduksi, eikä tehdä röyhkeitä korotuksia. Esimerkkejä löytyy toisenlaisista toimintatavoista ja onneksi olen sellaisen asiakas. Syksyllä uusittu sopimus alle 8 senttiä kwh.

15 tykkäystä

Suunnan muuttuessa tietysti kerrotaan, etta tuli typo. Ei siis trend ole friend, vaan ilman r-kirjainta fiend. Olisihan sen tullut kaikkien tajuta. Oma vika.

Trend menee ylos ja alas.

1 tykkäys