Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Joulu on taas, joulu on taas… kattilat tä… mitä h…

Briteissä ei onnistu enää mikään. Christmas Ballxit. →

7 tykkäystä

Uusi laji: kyyhkyshaukka. Kova! :joy:
Sitähän se - ja edelleen viesti on epäselvää… “mitä ihmettä pitäisi selostaa ja ylipäätänsä tehdä.”

image

23 tykkäystä

Asioita mitä ei koskaan pitäisi erehtyä tekemään

  1. Kysyä naiselta onko hän raskaana
  2. Kusta talvipakkasella housuihin
  3. Aloittaa keskustelua autoilijoiden huonontuneista liikennejärjestelyistä keskustan alueella
  4. Ostaa työpaikalle jotain muuta kahvia kuin Juhla Mokkaa
  5. Ostaa kriisien ja kusetusmarkkinoiden aikaan osakkeita dipistä
74 tykkäystä

Pohjat on nähty. Negatiiviset uutiset eivät jaksa pudottaa enää kursseja. Jenkeissä eilen maailmanloppu ja Harvian liikevaihto -20%. Kurssi nollilla.

10 tykkäystä

Täytyy varmaan katsoa mitä se Pajuharju siellä webcastissa sanoi, kun sen alettua kurssi otti vahvan nousun +5 %.

11 tykkäystä

Lupas ottaa Harvia tatuoinnin vasempaan pakaraan jos kurssi nousee 15 euroon tänään.

97 tykkäystä

Onhan tuossa rapsassa paljon positiivista, nyt kun tarkemmin syynäilee. Markkinaosuus senkun kasvaa, USAn markkina näyttää vahvalta ja premium-tuotteet vetää edelleen. Lisäksi kannattavuus näyttää hyvin kestävän nämä vaikeammatkin ajat.

No en olis kyllä uskonut, että kun poistun tunniksi koneen ääreltä, kurssi on noussut -6,5%–> +5%. Ilmeisesti se on toi Pajuharjun lontoo ja stooalainen presenssi, joka uuvuttaa kovimmatkin karhut.

18 tykkäystä

Jos ei löydy M&A ostettavaa, niin siellähän on kohta tarjolla juhlaosinko tuolla kassavirralla. Tai jos hurjaksi käy niin omien ostoja 10% osakekannasta. :smiley:

1 tykkäys

Jahas tuoretta luettavaa kahvitauolle!

40 tykkäystä

Onko tunteiden ilmaisu piilotettu erään foorumin käyttäjän kuvakkeen välityksellä?:grin:

4 tykkäystä

Terkut Torstille! :hugs:

Toivottavasti uusi haastattelu maistuu, sain ainakin itse siitä paljon hyvää ajateltavaa. :slightly_smiling_face:

7 tykkäystä

Haha ei ollenkaan. Lounaskeskustelut oli hyvät ja töiden osalta kehitys kehittyy :smiley: Keskaria ei oo tarvinnu tänäänkään heilutella.

4 tykkäystä

Naurettavaa touhua… samallaista pelleilyä kun rajan sulkemisen kanssa. Ehkä tämmöisen osapuolen kanssa joka tappaa tuhasittain siviilejä ei tarvitsisi itsekkään toimia täysin sääntökirjan mukaan. Pitäisi vaan hommata selkäranka ja sanoa EI OSTETA EIKÄ MAKSETA PISTE.

18 tykkäystä

Höpöttämistä tuollainen että on pakko. Toinen osapuoli on jo rikkonut sopimusta ja lyönyt toimitukset poikki, sen jälkeen sopimuksen voi katsoa rauenneeksi. Ainoa syy selitellä tällaista olisi että haluamme jatkaa ostoja hyvän selityksen turvin.

23 tykkäystä

Possun tankkaus ja Pajuharjun 15e-persetatska tavoitehinta taisi yhdessä tehdä double digitsit. Tätä on omistaja-arvon luominen parhaillaan

34 tykkäystä

Tähän on jo luotu kansainvälinen käytäntö. Kaasua ei voi vastaanottaa eikä toimittaa, jos kaasuputki on salaperäisesti räjähtänyt.

Muutenkin nämä Gasumin businekset ihmetyttävät. Samakos se, millä sitä kaasua rahdataan. Tällä hetkellä Gasumin laivoilla – eikä edes pelkästään Suomeen. Ei kai niitä hollantiin ole pakotettu seilaamaan, mutta seilaavat silti?

Siis jos tällaiset sopimukset on tehty niin samahan se on, millä tavalla kaasu päätyy Suomeen. Venäläistä se on joka tapauksessa. Ei kai sopimusten loppuun saakka ostaminenkaan katastrofi olisi, jos kerran euroilla voi maksaa. Saksakin ostaisi kaasua, jos Venäjä ei olisi sulkenut hanoja tai räjäytellyt putkia. Ja moni Euroopan maa ostaa venäläistä LNG:tä siinä missä Suomikin.

1 tykkäys

Ah, oliko tosiaan näin, että legendaarisesti sipaistiin dipistä sellaisella 800 kilolla. :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_tear: Kaunista, että Verneri oikeaoppisesti muistaa käyttää ainoaa oikeaa käsitettä tästä.

21 tykkäystä

Uniper teki 40 miljardin tappion, -110 EUR EPSin ja 11 miljardin negatiivisen kassavirran Q3:lla. Onneksi ei ole enää Fortumin kontolla. :smiley:

78 tykkäystä

Huh, aikamoista. Taitaa mennä kaikkien aikojen top-10 listalle?

8 tykkäystä

80% lainoista on kiinteillä koroilla. Koskee siis vain loppuja ja uusia.

@DayTraderXL En millään löydä nyt lähdettä tälle 80% mutta tämä luku täällä on usein pyörinyt. Jenkeissä suosittu asuntolaina muoto on 30 vuoden kiinteä korko.

Edit: @Verneri_Pulkkinen Olisiko sinulla linkkiä tähän jenkkien asuntolaina korko asiaan? Muistaakseni jossain vartissa oli joku kaavio tästä.

11 tykkäystä