Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Onhan toi ihan kiva että jaksaa lukea laajasti kirjoja. Itsellä vähän sijoituskirjat tökkii kun niissä väkisinkin on aika paljon toistoa.

3 tykkäystä

Vaikka tämän ehkä pitäisikin olla “pelialan polttavissa uutisissa”…

Harjoitin tutustumista sijoituskohteeseen ja pelasin edellisellä viikolla vihdoin Alan Waken läpi.
Kuten Max Paynet: 3 mekaniikkaa, putkijuoksu, fiilistellen höpöteltävä juoni.
Loppua kohden kyllästyttää ja mitään aikomusta ei ole uninstallin jälkeen pelata peliä.

7,5/10

Ei tässä vieläkään voi rahaa heittää Remedyn suuntaan, kun lafkan hauskin pelattava peli on edelleen kiistattomasti Death Rally.

EDIT: ja kovin teemabiisi Death Rally (PC) Main / Menu Theme - YouTube
EDIT2: @Vara-Paavi Generallysta kun saisi multiplayerin :heart_eyes:

8 tykkäystä

Kyseinen peli kaipaa netin yli pelattavaa multiplayer remakea. Hiljattain julkaistiin vastaava versio TurboSlidersista, joka on käsittääkseni ollut erittäin suosittu.

Loistavia ysäripelejä :sunglasses:

1 tykkäys

En usko mainostaneeni tai maininneeni yhtäkään kirjaa koskaan tällä foorumilla. Tuskin mainitsen seuraavienkaan vuosien aikana. Mutta tämän maininnan teen, sillä hyvää kannattaa aina jakaa.

Iida Rauman romaani “Hävitys” on helposti paras tällä vuosituhannella lukemani kirja. Hämmentävän erinomainen teos. → :gem:

16 tykkäystä

Juu näinhän se on noissa sijoittamista isosti kattavissa teoksissa joissa pureudutaan perusteisiin. Kovin monesti tätäkään hommaa ei voi uudestaan keksiä. Jotkut asiat toinen käy selvemmin läpi kuin toinen ja jonkun verran näkemyseroja on kirjoittajien välillä.

1 tykkäys

Jatkan kahvihuoneeseen, ettei mene yhtiöketju ihan tuubaksi.

Juuri näin. Sain aiemmasta kommentistasi hyvin erilaisen kuvan siitä, mitä tarkoitit. Myöskin kommenttini osaltaan koski keskustelutyyliäsi, jossa usein - mielestäni myös ko. ketjussa - sivuutat, vähättelet tai muutoin tylytät muita keskustelijoita. Toivoisin, että tähän saataisiin muutos. Kohti foorumin sääntöjen noudattamista, sillä ne ovat minusta hyvät säännöt, jos niitä vain noudatettaisiin.

2 tykkäystä

Voisit varmaan tuolla yhtiöketjussa kertoa ihan yksityiskohtaisesti mistä kommentista sait eri käsityksen niin voin vastata. En halua tässä ketjussa lähteä purkamaan yhtiökohtaista keskustelua koska en tätä ketjua seuraa (tämän kommentin huomasin kun olit tägännyt minut tänne)

Vähättelevien kommenttien osalta tarkoititko kenties tätä?

Olen kyllä lukenut KKO:n päätöksen. Lähinnä vaikuttaa siltä, että kaikki muut kommentoijat eivät ole.

Huomautettakoon että minä en tuota ole kirjoittanut.

Kirjoitin jo ihan näkyvästi yhtiöketjuun seikkaperäisesti, mistä kommentista sain minkäkinlaisen käsityksen, eikä sen toistaminen sellaisenaan yhtiöketjuun kyllä mitenkään toisi lisäarvoa siihen keskusteluun.

Toki, itsekin provosoiduin siitä että Rauli vastauksena viestiini laittaa linkin KKO:n päätökseen ihan kuin en olisi sitä lukenut kommentoidessani asiaa. Mutta edelleenkin, en koe että tapasi teilata muita keskustelijoita olisi foorumin sääntöjen tarkoittamalla tavalla tsemppaavaa keskustelua tai tukisi rakentavaa keskustelukulttuuria.

Olet moniin asioihin todella perehtynyt, ja tuot keskusteluun paljon lisäarvoa. Voisit tehdä tämän kaiken niin paljon tyylikkäämmin, mutta harmikseni huomaan, että vaikutat haluttomalta muuttamaan keskustelutyyliäsi.

3 tykkäystä

Tämä selvä, jätetään tähän. Metakeskusteluun en jaksa lähteä sen enempää.

Aika vahvoja tulkintoja vedit yhdestä linkistä, se oli ajateltu ihan yleisenä informaationa ketjuun / lähteenä omalle lainaukselleni, eikä suoraan sinulle, saati sitten että yrittäisin viestiä sillä jotain sun tekemisistä.

Nämä ei toki ole ihan yksinkertaisia juttuja lyhyillä viesteillä selvittää, mutta ilmeisesti päädyimme tässä yhteisymmärrykseen kuitenkin :slight_smile:

11 tykkäystä

Juuh, en tarkoittanutkaan puolustella itseäni, pikemminkin päinvastoin :slight_smile: .

Provosoituminen on aina typerää, ja ennen kaikkea täysin turhaa. Pahoitteluni. :slight_smile:

10 tykkäystä

Vahvasti samaa mieltä. Tietyt kuvakkeet voisi jääkiekosta tutuin menetelmin jäädyttää kahvihuoneen kattoon.

22 tykkäystä

Erittäin hyvin sanottu siellä! :sweat_smile: :rofl:

Viralliset tulokset:

85% Olkiluoto 3:n sähköntuotantoa koskevaan kysymykseen vastanneista oli oikeassa. Sähköntuotanto ei käynnisty 11.12.2022.

Seuraava TVO:n tiedottama ajankohta sähköntuotannon käynnistymiselle on “ehkä joulupäivänä”. Eli voimme toistaa kyselyn joulun pyhinä.

13 tykkäystä

No, ei vaivuta synkkyyteen. Viikonlopun kunniaksi päivän toinen kysely.

Mikä näistä vaihtoehdoista on osuvin kuvaamaan Olkiluoto 3:n käynnistysongelmia?

  • Fail Ice Hockey GIF by NHL Hörppy rinnuksille.
  • Price Peux GIF - Price Peux Fail GIFs|262.5x174.20454545454544 Tavoitteet liian korkealla.
  • Fistbump Hockey GIF - Fistbump Fist Bump GIFs|262.5x147.95454545454544 Fist pump and feedwater pump. Easy.
  • material fails GIF Surffausta, Olkiluoto style.

0 äänestäjää

19 tykkäystä

Tästä kunnon V8 BMW pukinkonttiin, bensahan on taas edullista!!
Taas ovat sivuja päivittäneet, nyt on hyvä kun saa ruudulle samalla kerta enemmän vaihtoehtoja.

https://www.kamux.fi/cars/BMW/550/NIV-370

6 tykkäystä

Vastasin kyselyyn “surffausta”. Kuvaa hyvin miten korkealla itseluottamuksella hypätään aaltoihin (=sähköntuotannon pitäisi alkaa) mutta lennetäänkin turvalleen aaltojen livetessä alta (=valmistumispäivä karkaa jatkuvasti kauemmas). Kaiken kukkuraksi pahimmat ongelmat eivät olekaan vielä siinä, vaan huomataan että ollaan housut kintuissa ja kaikki tytöt rannalla on nähneet sun karvaisen kankun ja saa ne vaan juoksemaan karkuun. Eli kukaan ei enää luota että "kyllä mä tällä kertaa ihan oikeesti osaan jo surffata ja pääsen aaltojen päälle (=saan sen laitoksen käymään).

:grin:

5 tykkäystä

Eki on kyl ehdottomasti Inderesin viilein tyyppi. :sunglasses: :fire:

image

65 tykkäystä

Jussi Karjula hypännyt Laptin puikkoihin. Onko tulossa samanlainen menestystarina niin kuin Hoivatiloissa :grin: :smiley:

8 tykkäystä

@Antti_Siltanen ja @Antti_Luiro höpöttelivät podcastissa Life Science -yhtiöistä. :slight_smile:

Analyytikot Antti Luiro ja Antti Siltanen pureutuvat tässä podissa Life Science yhtiöihin. Suomeksi elämätieteet on sateenvarjokäsite joka kokoaa alleen useita kymmeniä elämää aineen tasolla tutkivia tieteenaloja. Esim lääketieteen monet tieteen alat, eläin ja kasvitieteen, ympäristötieteet, bioteknologia, genetiikka, mikrobiologia jne.

Aiheet:
00:00 Aloitus
01:18 Life Science -yhtiöt
07:50 Yhtiöihin sijoittaminen
21:50 Toimiala
01:14:25 Hyvä yhtiö sektorilla
01:18:28 Arvonmääritys
01:47:01 Seurannassa olevat yhtiöt

12 tykkäystä