Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Brasilia sortui ylimielisyyteen ja pelaili puolivaloilla. Taktisesti mahtava peli Kroatialta, ja kun joukkueella on vielä loistava maalivahti, lopputulos on täysin ansaittu, Kroatialle voitto rankkareilla.

31 tykkäystä

Ensimmäistä kertaa yritän luoda linkin toiseen ketjuun ja viestiin…

@Mauri joko on talvi?

Tässä oli vuoden 1990 neljännesvälierä Brasilia-Argentiina kirjoitettuna all over it. Tuolloin selvä ennakkosuosikki Brasilia putosi shokeeraavasti varhaisessa vaiheessa, ja 20 vuoden piinaava mestaruusodotus sai jatkua. Neljän vuoden päässä odotti seuraava mahdollisuus Yhdysvalloissa. Aivan kuten nyt.

Sääli ettei tule välierää Brasilia-Argentiina. Se olisi ollut historian isoin peli noiden kahden välillä, ja koska niiden keskinäiset kamppailut ovat yleisesti ottaen kiihkeämpiä kuin mitkään muut, se olisi ollut suunnilleen vuosisadan peli.

29 tykkäystä

Jatkoaikahan loppui 1 - 1.

6 tykkäystä

Loppui mutta kroatin pelitaktiikka on pelata 0-0 ja pilkuilta voittoon. Sama strategia kuin 2018.

2 tykkäystä

Eniten tässä Inderesin uudessa lanseerauksessa huolestuttaa se, että miten käy käyttäjän @KuHa ? Jääkö hän teknologisen disruption jalkoihin? Tosin en usko, että mikään kone pystyy samaan nopeuteen referoinnissa kuin @KuHa foorumilla osariaamuisin.

22 tykkäystä

Alkaa muistuttamaan tämäkin järjestö fifaa. Onkohan maailmassa yhtään urheilujärjestöä missä korruptio ei rehota :thinking:

2 tykkäystä

Brasilia myös johti jatkoajalla 1-0, juhli osumaa kuin kultaista maalia ja sortui sen jälkeen himmailemaan. Lopputuloksena tasoitusmaali Kroatialle ja lopulta pilkuilta ansaittu voitto.

29 tykkäystä

Hauska fakta Kroatia - Brasilia pelistä, maailman toiseks arvokkain maalivahti (50milj. euroa) Allison ei torjunut yhtään laukausta koko pelissä, eikä rangaistuspotkukilpailussa.

Mitä tuli Kroatian taktiikkaa, niin tuskin oli 0-0 tavote, uskon että toivoivat saavan pari maalipaikkaa vastahyökkäyksistä, mutta brasilian puolustus toimi paremmin kuin koskaan aikasemmin.

Marokkoa nyt ei pidä verrata kroatiaan, ne makaa puolet ajasta kentän pinnassa. Ja muutenki vetää tuurilla pudotuspeleissä ihan ku ite osakemarkkinoilla.

1 tykkäys

Seuraavaksi sitten tiedossa tätä

5 tykkäystä

Brasseilla seurasi 90-luvulla hienoja kisoja, joiden ainoa särö oli 98 finaalitappio, mutta siellä iski legenda nimeltä Zidane. Oikea Ronaldo, R. Carlos ja kumppanit kyllä otti paikkansa lopulta historiassa upeasti.

Legendaarisia joukkueita Unkarista Argentiinaan tai Hollantiin on yhdistänyt se, että karvaista tappioista huolimatta tekemisen taso pysyy laadukkaana, nousujohteisena ja hienona (usein myös kauniina ja sielukkaana).

Toivottavasti nyt kasassa oleva brassien nuori (vaikka Silva ja Alves nostaa keski-iän viiteenkymppiin :smiley: ) sukupolvi muodostaisi yhtenäisen joukkueen joka jo ennen kisoja ei odottelisi finaalia vaan murskaisi tiensä sinne, oli vastassa ketä ja millaisella pelillä vaan. Ehkä Neymar vielä kerkiää mukaan.

3 tykkäystä

Maalivahtipeli ollu hiukan erilaista kyllä. Mokke vaan seisoo tuolla maalin sisällä siihen asti että veto on melkein lähössä ennen ku tulee hiukan vastaan. :sweat_smile:

Toivottavasti Messias hoitaa tämän. Muuten on vaan jämäjengejä jatkossa. Mikä tätä mtv3 selostaa muuten vaivaa?

1 tykkäys

Ei haittaa distuptio @KuHa on nopea.

Ps. Ensimmäinen ja viimeinen kuha :fish: vitsini.

12 tykkäystä

Otan tämän kohteliaisuutena. :pray: Ei taida auttaa muu kuin pyrkiä toimimaan nopeammin kuin uusin ja äärimmilleen kehitetty teknologia. Uskon onnistuvani.

Ai miksi sitten teen niin? Inderesin asiakkaana olen oppinut, että “tieto on sijoittajan perusoikeus”. :muscle:

Erinomaista viikonloppua maailman hienoimmalle foorumi-yhteisölle ja terveisiä parhaillaan käynnissä olevista firman pikkujouluista! Otin kahvin kanssa konjakin.

Kuva liittyy.

54 tykkäystä

Eiks Virkkunen ole tunnetuimpia suomalaisia futisääniä?

Omintakeinen ainakin

13 tykkäystä

Virkkunen on pitkän linjan selostaja. Varmasti jakaa mielipiteitä, mutta intohimo lajiin kuuluu äänestä. Omiin verkko- ja tärykalvoihin on palanut El Clásicot selostuksineen edesmenneellä Urheilukanavalla.

19 tykkäystä

Pakko kyllä sanoa, että onhan tää nyt ihan ainutlaatunen jätkä tää Messi. Katsokaahan uusinnasta miten se kerran vaan nostaa päänsä ennen tota maaliin johtanutta syöttöä. Toivon kyllä suuresti Messille jo kauan ansaittua MM-kultaa. Saa nähä miten käy :face_with_hand_over_mouth:

Kroatia pelas täysin taktisesti kyllä brassit ulos. Brasseilla ollut ongelma toi tiimipelaamisen puute jo parit viime kisat. Ei oikeen toimi että jatkoajalla 1-0 johtotilanteessa 5 jätkää jää ylös hölkkäilemään, kun vastustaja juoksee yli.

15 tykkäystä

Itse en ole suuri jalkapallofani, mutta jos pitäisi suomalainen futisselostaja mainita niin Virkkunen varmasti tulisi ensimmäisenä mieleen.

Suhtautuisipa itsekin johonkin asiaan elämässä yhtä intohimolla kun Virkkunen :joy:

5 tykkäystä

Joo Virkkunen on kyllä huippu selostaja joka elää ja hengittää jalkapallosta. Tietämys on myös valtava. Itselle ainakin uppoaa! Ja sanoisin että paras suomalainen Jalkapalloselostaja tällä hetkellä.

20 tykkäystä