Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Sijoittajille huono, naisille hyvä jos Verneri siirtyis onlyFans puolelle. Ehkä perustavat Sulon kanssa yhteisen tilin sinne. :heart_eyes: :star_struck:

4 tykkäystä

Muut työt tän viikon osalta saatu viimein pakettiin, joten nyt myös tuorein Jatkoilla Ruoholahdessa -jakso @Kaisa_Vanha-Perttula ja @Emma_Kuusinen tähdittämänä livenä. Hauskaa viikonloppua! :beers:

16 tykkäystä

Ymmärrän miksi :+1::wink::smile:….

1 tykkäys

Onko jollain käytettävissä dataa siitä, miten OMXH osingot laskivat keskimäärin finanssikriisissä? Morningstar factsheet ulottuu vain 10v taaksepäin. Lähinnä haarukoin, miten paljon turvamarginaalia keväisen osinkovirran äidillisen syleilyn varaan heittäytynyt osinkosijoittaja tarvitsisi, että hankalassa paikassakin elanto olisi turvattu. Tietäisikö @Mirko_Sampo_IR ?

3 tykkäystä

Lähde: @Antti_Jarvenpaa, joka varmaan saa kaivettua tarkempaakin dataa.

11 tykkäystä

Tuli tähän Flik-virtuaalimaailma keskusteluun liittyen mieleen hauska muisto. Alla olevassa linkissä on 6-v sitten greenscreen-studiossa tuottamani, kuvaamani ja editoimani Heikkilä&Vilen jakso. Silloin se oli lähinnä hauska kokeilu, mutta nyt vakavasti otettava business Inderesille.

40 tykkäystä

Alokkaalle toivomus haastatteluun : Zen65
Olisi mielenkiintoista kuulla tuon vaatimattoman/vähäsanaisen ajatuksen virtaa.

3 tykkäystä

@kapteeni_indeksi Tässä taulukko Helsingin pörssin osinkosummasta Lindströmien kirjasta “Onnistu osakemarkkinoilla”

2 tykkäystä

Tällaisena päivänä haluaisin vain tietää sipaisiko @Masse Sampo-lohta pakkaseen tulosdipistä. Itse ainakin siipaisin ja muistelin vanhoja neuvoja ja aikoja. Niisk.

38 tykkäystä

Kiitos @Mirko_Sampo_IR ja @Valkeus, juuri tätä etsin! Eli turvamarginaali osinkosijoittajalle on noin 1/3.

3 tykkäystä

Siis vastaako ihmiset läpällä tähän kyllä vai onko ihan tosissaan lähes joka kolmas foorumilainen sijoittanut jossain kohtaa Hyzoniin? huh.

18 tykkäystä

No siinä nyt jonkinlainen tulos, melkein 250 ääntä.

Meinasin laittaa alle toisen kyssärin, että kuinka moni teki oman DD. Koin sen liian johdattelevaksi/vittuilevaksi, niin jätin pois. Toivon silti hartaasti, että porukka on pelannut oikeasti pienillä summilla, ja tietäneet mihin lähteneet :slight_smile: .

Kysymys ei myöskään erittele sitä, että kuinka moni pääsi kuivin jaloin, saati voitolla ulos.

21 tykkäystä

Olen kyllä sijoitusurani aikana tyhmäillyt todella paljon.

Se on onneksi hyvä, että ehkä itselläni ja muilla ne suuremmat töpit tulee tehtyä tuoreena sijoittajana jolloin panokset ovat pienempiä.

Toki jatkossakin tulee mokailtua kaikenlaista, mutta ehkä ne tulevat virheet ovat vähemmän niitä ns. “ilmiselviä” virheitä. :slightly_smiling_face:


Nämä ovat ihan parasta viihdettä. :smiley: Vahva suositus.

8 tykkäystä

@Emma_Kuusinen siellä on toinen tamperelainen avantouimari. :sweat_smile:

Käytkö pulahtamassa noilla saunoilla vai oikein ilman saunaa yleisillä rannoilla?

On muuten kohtuu samanlaiset vaatimukset Kaisalla ja Emmillä kuin itselläkin. @Kaisa_Vanha-Perttula n pohdinta yrityksen sijoittuminen toimialalleen varsinkin hyvin tutulta. Toki itsellä on aika niukasti salkussa kuluttajaosakkeita.

4 tykkäystä

Object - ufoko siellä lenteli? :star_struck:

8 tykkäystä

Klo 22 tiedotustilaisuus pentagonista.

Jotenkin arvasin, että kun korona iski 2020-2021 ja Venäjä hyökkäsi 2022 niin eikö 2023 Alienit tule valtaamaan :smiley:

17 tykkäystä

Taitaa olla samat “vihreät miehet” kuin Ukrainassa.

1 tykkäys

No ei avaruusolentoja, vaan kiinalainen “tunnistamaton” esine joka suattaapi olla tai suattaapi olla olematta ilmapallo. Ilmeisesti levinnyt ympäri vesialuetta, josta nyt kaivavat hajonneet palaset ja (köh) tutkivat mikä se oli.

Bumtsibum on lakannut soimasta vaikka osa vielä vanhoja muistelee.

29 tykkäystä
54 tykkäystä