Inderesin kahvihuone (Osa 7)

47 tykkäystä

Apple on saavuttanut kiinnostavan virstanpylvään. :point_down: :green_apple:

14 tykkäystä

Tammikuussa 2022 se kävi myös hetkellisesti yli 3 biljoonan mcapin :slight_smile: Tällä hetkellä 2,755 eli kasvuvaraa on (heh heh).

7 tykkäystä

Nordean verkkopankki ollut tunnin alhaalla? Onko muilla sama juttu? Nähtävästi.

7 tykkäystä

Rikki on. Nordean aspa toteaa twitterissä “Valitettavasti mobiilipankissa esiintyy tällä hetkellä hitautta osalla asiakkaista. Ongelmaa tutkitaan parhaillaan”

4 tykkäystä

Kiitänpä kahvihuoneen puolella.

On tämä aikamoista että voi tilata analyytikon kommentin mieltä askarruttavaan asiaan suoraan ketjuun :heart_eyes:

22 tykkäystä

Nyt kun on ollut taas intoilua NOKIAN RAN-saagan suhteen niin tässä totuus.
Koko 5G taival ollut floppi. Joo tekniikka on nyt kilpailukykyistä, mutta rahaksi omistajille ko. asia ei ole muuttunut.

1 tykkäys

Nuo kuitille tulostuvat rivit oli pakko myyjän laittaa tuohon vain sen takia, että esimiehet muka sitä kautta pystyivät seuraamaan onko palveluja tarjottu :smiley:.

Tuo artikkeli kyllä herätti muistoja itsellänikin ja valitettavasti tunnistan just noi ongelmat joita artikkelissa nousi esiin. En myyjänä ikinä ymmärtänyt, että onko tuo muka markkinoinnin kannalta jotenkin hyvä juttu, että tungetaan palvelut kurkusta alas vaikka väkisin. Liittymiä tykkäsin myydä, kun pystyi vaikka antamaan asiakkaalle alea liittymänvaihdoksesta, joka oikeasti loi lisäarvoa kaupalle.

Gigantin koulutukset on sinänsä tosi hyviä. Puhutaan tarvekartoituksesta ja asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä. Gigantissa vaan nuo toimii jotenkin kieroutuneesti siten, että tarvekartoitusta pitäisi käyttää sen tietyn laitteen myymiseksi, eikä parhaan laitteen myymiseksi. Toki myös myyjien palkkausmalli ohjasi ainakin ennen tähän suuntaan, kun katteesta maksettiin parhaat bonukset.

En tosin tiedä mikä nykymeno on, kun tuosta työstä on vuosia aikaa.

Tiedän yhtä kautta että Gigantti panostaa nimenomaan siihen että asiakkaalle ei edes yritettäisi myydä sitä parasta, vaan oikeasti se minkä se tarvitsee ja tämä on juttu jonka eteen firma selvästi on tehnyt töitä. Juoni on luonnollisesti se että jos mitään apuja ei ole, asiakkaat usein ostaa sen halvimman hinnat-alkaen mallin ja todennäköisesti vielä pettyy siihen kun ne tahtovat olla usein kuraa. Ja suurimmalla osalla ei ole varaa siihen kalleimpaan eikä siinä ole järkeä. Joten pyritään etsimään se paras johon asiakkaan budjetti venyy ja yleensä tämä tarkoittaa ei-ihan-halvinta, mutta silti järkevää settiä. Gigantti voittaa kun asiakas ei ostanut huonokatteista hinnat-alkaen -mallia vaan saatiin vähän upsellattua parempaa mallia ja asiakaskin saattaa olla tyytyväisempi kun vekotin on sitten kenties paremmin tarpeeseen vastaava. Harvinaista, mutta oikeasti ihan win-win -systeemi ainakin jos myyjä on kartalla siitä mitä myy. Pitäisi tietty olla…

Oheispalveluja, lisätakuu (vakuutuksia) jne sitten kyllä pushataan ja kaipa se on kannattavaa rahanteon vuoksi että näitä tuputetaan. Ostajalla on kaikki valta, sanoo vain “ei” ja jos ei meinaa loppua niin sanoo “jos tämä ‘ei’ ei riittänyt vielä, niin siirryn naapuriputiikkiin ostoksille”. Jälkimmäinen yleensä toimii… ja en syytä myyjää, heidän on vähän niinkuin pakko tarjota, koska näin on käsketty.

1 tykkäys


Parin päivän siitepölyt siinä. Loppuis jo tää niin pääsis nauttimaan kesästä ilman niiskuttelua :angry:

22 tykkäystä
18 tykkäystä

Tänään ei enää Talvivaarasta aiheutuneet tappiot syö niin paljoa miestä. Syy löytyy Duellista ja siitä, että se meni kärkipaikalle osakesalkkuni kautta aikojen suurimmasta turskan tuottajasta. Kaikesta on aina haettava jotain positiivista.

57 tykkäystä

Tämä postaus palautti mieleen sen hienon hetken, kun lisäsin ZIMiä massiivisen osinkodipin jälkeen jossain +90 dollarissa. “Ostettiin dippi niin nopsaan, että tämä varmaan menee vielä jonnekin +120 dollariin.”

Ei sitten vielä oo menny. :thinking:

2 tykkäystä

Siinä minä olin sunnuntai-iltana katsomassa Nordnetin uutta Titaanien taisto -jaksoa ja sitten Tuomas meni aloittamaan sen näin:

Näinhän siinä sitten kävi:
7mpgmk

Ja tässä se nyt on kun Tuomakselta jäi pahasti kesken. Kiitos. Ja Anteeksi. :smiley:

Tänään sattui myös tulemaan postissa Nordnetin-lippis edellisestä Rahapodi-meemivideosta :sunglasses:

Pitäisiköhän muuttaa nimimerkki SijoitusSeposta MeemiSepoksi :thinking:

199 tykkäystä

SijoitusmeemiSeppo saa minun ääneni.

36 tykkäystä

Kiitos @SijoitusSeppo , tää oli loistava!!!:joy::joy::joy:

25 tykkäystä

Nauru pidentää ikää ja kaikki vuodet tarvitaan että tuotoille pääsis niin keep up the good (meemi) work :sunglasses:

19 tykkäystä

Foorumin konkari alkaa kuulostaa jo liian mitäänsanomattomalta arvonimeltä Sepolle tällaisten tuotosten jälkeen :grin:

24 tykkäystä

Foorumin Käärijä edes yhdeksi päiväksi.

16 tykkäystä

@SijoitusSeppo saat taas jonkun lahjan Nordnetiltä. :smiley: :fire:

24 tykkäystä