Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Porukat käyneet kiinalaisessa ja kahmineet onnenkeksejä kyytipojaksi: “Osta Fortumia ja rikastut” :money_mouth_face:

4 tykkäystä

Harvassa ovat joo, mutta Koneella näyttäisi se olevan “vaan” ~22%. Viimeksi 40% se on ollut (sattumaako?:wink:) vuonna 2015.

Huoltobisneksestä olen samaa mieltä, mutta kuuluuko se arvostaa nykykertoimilla on lähinnä makuasioita.

Samaa mieltä myös tuosta viimeisestä kommentista, mutta itseäni sijoittajana lopulta kiinnostaa se kuinka paljon rahaa se tuo salkkuun nyt ja tulevaisuudessa.

5 tykkäystä

S-Pankin kaverin kiinnostavia nostoja:

8 tykkäystä

Miten kukaan malttaa tänään seurata pörssikursseja tai notkua forumilla? Sillä nimittäin tänään on julkaistu Björn Wahlroosin kirja: Sateentekijät. Eräänlaiset päiväkirjat 1992−2001.

Kävin ostamassa kirjan iltapäivällä ja oli pakko tulla noin 50 sivun kokemuksella kehumaan sitä tänne. Mielenkiintoinen persoona ja ennenkuulumattomia tarinoita tarjolla finanssimaailman kiemuroista. Kylkeen lasi tai pari skottiviskiä ja elämä hymyilee.

35 tykkäystä

Terveisiä metsästä. Loma lähestyy loppuaan ja päätin lähteä ‘raivoomaan’. Kuivat kuuset kaatui ryskyen. Havahduin kesken kaiken helvetinmoiseen naurun remakkaan, siis metsässä. Kirjanpainaja siellä makoili kannon nokassa, näytti voitonmerkkiä ja nauroi. No mikäs siinä, joka toisen kuusen ne oli jo tuhonneetkin, poistuin häviäjänä…

14 tykkäystä

Pitäisikö @Sijoittaja-alokas perustaa myös tavoitehintapuolue, jotta meidän näkökulmamme tulisivat paremmin otetuksi huomioon :slight_smile:

17 tykkäystä

Olisi palvelus koko kansalle jos joku oman elämänsä Robin Hoodi tekisi tämän kaikille kansanedustajille.
Eiköhän hommaan saisi jotain tolkkua.

2 tykkäystä

Ei yhden naurua kannata noteerata, useamman sitten kyllä.

Kyllä siellä tosiaan Lifan kalenteriin tämä päivä on merkitty. Onkohan tällaisia tapauksia sattunut ennen, että “unohdetaan” julkaista tulos? Onhan tässä toisaalta vuorokautta vielä jäljellä :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth::grin:

16 tykkäystä

Eiköhän se ole loogista että jos ei julkaistu ennen pörssin avautumista, julkaistaan kun pörssi on mennyt kiinni. Ja toivotaan ettei kukaan huomannut millainen kauhutarina tuli tuupattua pihalle… :thinking:

11 tykkäystä

Taitaa Lifa Airilta tulla sellanen törky tulos että parempi on olla ilmottamatta. Tästä lafkasta ollu niin pahat punaset liput alusta asti että heikkoja hirvittää. Katotaan oonko oikeessa…

8 tykkäystä

Ei olisi pitänyt laskea, mutta laskin silti:
Olen tappiolla euromääräisesti 8000 euroa viiden vuoden ajalta. :grimacing:

Vertailuksi:
Vuodessa kaikki menoni ovat lainoineen olleet viime vuosina pääasiassa noin 12 000 euroa vuodessa.

Toivottavasti olen plussalla ennen kuin olen sijoittanut 10 vuotta. :cowboy_hat_face:

Negative rates as global cash burn | Financial Times

78 tykkäystä

Pikavipin hakuun(max 10 000euroa) ei tarvitse pankkitunnuksia. Vippejä myy 6 firmaa suomessa joten 60 000 voi ottaa lainaa toisen nimiin.

8 tykkäystä

Tappara-Ilves tulee Subilta.

Minuutin jaksoin katsella ja kuunnella. Surkea kuvanlaatu ja Mertaranta selostamassa. On kyllä surkea tuote ja tämän pitäisi ehkä houkutella lisätilaajia?

5 tykkäystä

En ole pikavippiä ottanut, mutta eikö pankki ihmettele jos saaja ja tili on eri henkilöiden?

1 tykkäys

Kolme lainantarjoajaa tsekkasin eli saldo.com, bondora ja everyday. Kaikki vaativat tunnistautumisen pankkitunnuksilla joten laitappas nyt ne paikat josta saa nostettua ilman tunnistautumista 10k.

7 tykkäystä

Kaverille kävi niin että ensiksi lompakko varastettiin. Sen jälkeen avattiin tili ja verkkopankkitunnuksst käyttämällä hänen henkilöpapereita konttorissa.
Sen jälkeen liittymiä, pikavippeja, osoitteen muutos. Tämä kaikki parissa päivässä ennen kun ehti oikein edes reagoida kunnolla.

11 tykkäystä

Noniin Lifa, ei mitään kiirettä raportilla. Vielä on 4h 44 minuuttia aikaa. :clock12:

5 tykkäystä

Siinähän se. :slight_smile:

7 tykkäystä

Ei hätää.

Lähden ensimmäisenä korjaustoimeenpiteenä Lidliin ja viikon päivittäistavarakauppabudjetti saa maksimissaan olla 29,99 euroa. :sunglasses:

19 tykkäystä