Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Tai sitten vaihtoehtoisesti 300kiloisena 10km :smile:

26 tykkäystä

Oli mulla toinenkin motivaattori. Vanhempi poika on tällä hetkellä armeijassa. Tunnen poikani ja tiesin, että se on kova päästään ja kuntokin on mainio. Viikonloppuna oli AUK:n pelätty ja odotettu testi, JOTERA =JOhtamisTEhtäväRAta. Marssivat kolmen hengen porukoissa noin 40 kilsaa täyspakkauksineen ja suorittivat välillä rasteja. Pääkoppaa kokeiltiin oikein kunnolla, kun ennen suoritusta ja suorituksen jälkeen heitä ärsytettiin monilla eri tavoilla. AUK:n ja RUK:n käyneet tietää mitä tarkoitan.

No poeka perhana otti ja voitti koko homman. Tai siis heidän partionsa voitti ja jätkä sai henkilökohtaisella tasolla täydet pisteet ja kuntsari paukahti. Kun se tuon mulle viestillä ilmoitti, niin mun mielessä tapahtui sellainen tunneryöppy ettei mitää rajaa. Itkeä vollotin onnenkyyneleitä varmaan vartin. Isän ylpeys pojastaan laittoi herkistämään niin maan perusteellisesti. Kotoa ei olla tietenkään painostettu, vaan olisin ylpeä vaikka olisi puolenvuoden mies. Kaikki muu on extraa. No, tämähän nyt tarkoittaa kaiken järjen mukaan sitä, että Hamina ja RUK kutsuu…

Ja tämän pitkän pohjustuksen jälkeen itse asiaan. Halusin näyttää itselleni ja pojalleni, ettei iskä ole mikään vässykkä ja haastoin itseni oikein kunnolla. Nyt on polvista alaspäin kaikki ihan tohjona. Jalkasärky tuntuu paljon pahemmalta, kuin erään Lahtelaisfirman kurssiromahdus :laughing:

29 tykkäystä

Täysin hölmöä tässä vaiheessa kirjottaa loppuun, mutta siirrän tänne Kaffetuokioon.

Olin aamulla vastaamassa @Badwithmoney kirjoitukseen, miten perustelen itselleni olevani edelleen tyytyväinen, että jätin Kempowerin väliin vain johtuen omistajien aiemmasta GF Money töpeksinnästä. Tuli muuta ja viesti jäi kesken.

Omistus on niin keskittynyt, ettei tuohon ilmapalloon tarvi tulla kuin pieni reikä, niin markkina-arvosta katoaa kerralla miljardeja.

Jos 300kg juoksisi/kävelisi edes 1km se olisi varmaan kirkas maailmanennätys :grin:

4 tykkäystä

Aika lähelle noin se meni itselläkin. Tuon pituiset lenkit on siitä hyviä, että ne ei oo myöskään ajankäytöllisesti ”mistään” pois. Kestävyyslajien harrastaminen perheelliselle yrittäjälle on joskus hieman haastavia, kun pelkästään treenit saattaa viedä monta tuntia kerrallaan useita kertoja viikossa. Jollekin tämä saattaa olla tietysti hyväkin asia :blush:

2 tykkäystä

Poistin tuon oman viestini tosiaan ennen kuin editoit omaasi, koska se oli enemmän Kahvihuone -tavaraa.

Seuraavakin nousu Mandatumin kanssa menee heittämällä💪

56 tykkäystä

Milloinkas sen päivän negarin on määrä tulla😬 ei kohta enää ehdi päivittää Inderesin etusivua kun jalkapalloakin pitäisi seurata.

8 tykkäystä

Kunhan ei Admicom, Gofore tai Boreo. Muut saa varoitella :office_worker:t3:

8 tykkäystä

Asuntosalkulta tuli tälläinen negarin tyylinen:

https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/asuntosalkku-oyj-sisallyttaa-jatkossa-viron-asuntojen-irtokalusteet-asuntojen

Asuntosalkku Oyj sisällyttää jatkossa Viron asuntojen irtokalusteet asuntojen hankintamenoon realisoitumattoman voiton/tappion laskennassa, muutoksen kertaluonteinen vaikutus päättyneellä tilikaudella on -2,2 miljoonaa euroa

Mutta yhtiö on etukäteen fiksusti liputtanut ettei huomioi näitä realisoitumattomia juttuja ohjeistuksessa

2 tykkäystä

100% suomisalkulla jostain on huumoria revittävä, niin eihän nämä päivälaskut enää näytä pahaltakaan kun pääoma on kutistunut kuin pyy maailmanlopun edessä. Koitan kerätä tällaista @Sijoittaja-alokas henkistä positiivista ajattelumaailmaa🙂

19 tykkäystä

Unohtakaa negari. Huuhkajat H1 oli heikossa sentimentissä analyytikkoennusteita vahvempi. H2 ohjeistus on pitää ja tilikausi vie kisoihin.

10 tykkäystä

Oli kyllä yllättävän punainen päivä. Eikös nämä pitäisi olla yämän vuoden osalta kohta jo ohi? :face_with_monocle:

2 tykkäystä

Mikä se oli se pohjoissuomalainen kännyköiden latureita männä vuosina valmistanut lafka? Oli koko maailman markkinajohtaja latureissa Nokian mahtivuosina. En saa nimeä päähän. :confused:

Salcomp kenties ? Kemijärvellä oli tehdas mutta juuret etelämpänä.

3 tykkäystä

Juuri se! Kiitos muistutuksesta.

1 tykkäys

Itse vaihdoin avataria kun rupeaa tulevaisuus näyttämään niin valoisalta että häikäisee.
Salkun osakkeiden arvostustasot vaan jatkavat tervehtymistään :point_right: :sunglasses: :point_right:

9 tykkäystä

Sieltä se turska ui tähänkin salkkuun. Noh, Kansojen liigasta ehkä sitten.

19 tykkäystä

Oivoi mitä menivät tekemään. Hyvä alku oli karsinnoille, mutta aikamoinen kuplan puhkeaminen lopulta. Valtava pettymys…

10 tykkäystä

En ole mikään TA-fani mutta on toi Omx:n ytd kehitys oikeasti aika nätti visuaalisesti. Jokaisen tasaisen kaarevan pompun jälkeen ollaan lähdetty hakemaan vauhtia pykälää alempaa.

Tuli heti mieleen se 2000-luvun taitteessa suursuosiota saavuttanut juosilelu, jonka pystyi lähettämään lampsimaan rappusia alas itsekseen. Niin se Helsinkikin on lampsinut portaita alas samalla tavalla. Voidaan tässä vaiheessa todeta varmaan suht luotettavasti, että hyvä vuosi oli meillä täällä taas.

59700-2986_1

27 tykkäystä