Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Eikun vipu tappiin, kunnon kemut ja loput Hesulin rulettiin :partying_face::nauseated_face:

23 tykkäystä

Huhhuh, ei jaksa edes tehdä pilkkameemejä tästä pölhexista. Onko tämäkin pohjan merkki, niitä on ollut nyt ikävän paljo nyt tänä syksynä.

Toisaalta aika zen olo kun melkein kaikki käteinen on käytetty, niin ei tarvitse pohtia mitä otettaisi uutena salkkun. En ole ainakaan myymässä mitään näillä hinnoilla jos ei tapahdu mitään poikkeuksellista kuten raju negari. Toisin sanoen salkun hoito on helpottunut, odotetaan tässä palkkapäivää, ja siihen asti käydään kerran päivässä katsomassa salkkua ja poistutaan paikalta saman tien kuin Simpsoni-pappa konsonaan.

4 tykkäystä

Eksyin ensimmäistä kertaa kattelemaan puolan Markun nettisivuja. Ei ole tosimielellä luettavaa kamaa, mutta jos jollain on jo viikonloppukorkki narahtanut, niin muutaman pienet nousunaurut on tarjolla.

4 tykkäystä

Kumppani on ihmisen elämän suurin taloudellinen päätös. Vasta toisena tulee asunto ja lapset. Jos kotitalouden toinen osapuoli tuhlaa kaiken rahan mitä käsiinsä saa, niin on aika vaikea pitää taloutta tasapainossa.

Pahimmassa tapauksessa kumppani hankkii koko ajan velkaa yhteisiin nimiin. Tai sitten omiin nimiinsä, mutta on toisen elätettävänä, kun omat rahat eivät riitä omaan osuuteen arjen pyörittämisestä.

Paradoksaalisesti mitä tärkeämmästä päätöksestä on kyse sitä todennäköisemmin ihminen tekee päätöksiä tunteella eikä rationaalisesti (tästä oli joku tutkimus tehty). Ostetaan syrjäkyliltä joku lahoava omakotitalo, kun ”se tuntui kodilta” tai ylikallis auto, kun on ”autokuume”. Kumppaniksi hankintaan joku renttu, kun se on ”niin lutunen ja rakastuttiin” ja sitä rataa.

29 tykkäystä

Tästä syystä karkeasti ilmaistuna rakkaus rakkautena, ja perheen raha-asiat yhtiökumppaneina. Rakkauteen ei liity raha, joten ainakin meillä se pidetään omassa lokerossaan.

11 tykkäystä

837yjy

76 tykkäystä

Tuon nyt olisi voinut sanoa hieman lyhyemminki. “Jos puoliso sijoittaa Hesulin bördeen” mutta menköön tämän kerran.

money-threw

44 tykkäystä

Heippa kaikille!

OP laittoi Inderesille hyvin ystävällisen viestin meiningistämme, mutta he ovat huomanneet, että taas on alkanut ilmestymään OP:n analyyseistä screenshotteja. Heidän analyysi on tarkoitettu vain maksaville asiakkaille.

Lyhyesti voinee referoida OP:n materiaaleja, mutta ei kuvakaappauksia eikä suoria lainauksia. Tällainen asiallinen pyyntö on tullut OP:lta hyvässä hengessä. :slightly_smiling_face:

Älkää siis ihmetelkö, jos poistelemme OP:n analyysien screenshotteja. Emme osoita sormella ketään, koska mekään emme ole huomanneet tai tajunneet noita. Pahoittelut meidän osaltamme, mutta pyritään yhdessä noudattamaan tätä OP:n toivetta.

Anteeksi, kiitos ymmärryksestä ja mukavaa viikonloppua kaikille! :slightly_smiling_face:

Ystävällisin terveisin Foorumin ylläpidon porukka

62 tykkäystä

Alkaen 18.8.2021, jolloin helsingin small cap teki huippunsa.
Omxh small cap, omxhpi, Dax ja SP500

On ilo olla hesulin small cap sijoittaja

25 tykkäystä

“Hesuli” saa Pölhexin kuulostamaan kivalta ja söpöltä :heart: :metal:

5 tykkäystä

Oishan tuona päivänä (13.6) kun Helsingin rantavesiltä annetaan viimeiset varoitussignaalit pitänyt viimeistään tajuta, että muualle nyt ne rahat.


6 tykkäystä

Pörssisijoittajan elämä on muita lyhyempi? :frowning:

30 tykkäystä

Haluan tänä perjantaina tuoda framille kauhu-ikonin nimeltä Sam Neill. :slight_smile:

Miehen terveysongelmista on uutisoitu hieman alakuloiseen sävyyn, mutta mies itse ei ilmeisesti turhia murehdi (onhan hän jo iäkäskin) eikä aio eläköityä eli lähtenee ‘saappaat jalassa’. Muy bueno.

Tämä ei ole mikään pitkä vuodatus enkä ole miehen elämään sen kummemmin tutustunut, mutta jäin tuossa uutiset huomattuani miettimään, kuinka upeissa kulttikauhuissa mies onkaan ollut mukana.

Event horizon, In the mouth of madness, Omen III (aikuinen Damien) ja vaikka mitä. Mies on omillaan rooleissa joissa katsojan halutaan arvuuttelevan onko tuo nyt hyvä, paha, järjissään, hullu vai mitä … Neill osaa vihjata vähän joka suuntaan - jotenkin tuntuu tulevan hänelle luonnostaan.

Tällä hetkellä olen viisi jaksoa katsonut Netflixin (tähän asti) upeasta ‘The fall of the house of Usher’ - sarjasta, joka saattaa siis jäädä herran viimeiseksi kauhuksi. Eikä se ole ollenkaan huonolta kruunulta uralle vaikuttanut vielä.

Alla myös pieni business-oppitunti meille kaikille, jotka luulemme siitä jotakin tietävämme. Hra Usher palauttanee meistä suurimman osan maan pinnalle.

When life hands you lemons | The Fall of the House of Usher - YouTube

6 tykkäystä

Hesuli vs sp500
1994 - 2013

5 tykkäystä

ezgif-3-63f79d26f8

29 tykkäystä

onneks alotin ite mäen yläpäästä niin ensin otan turpaan vauhdilla seuraavaan mäkeen ja sit profit? Mut mua huolettaa et tuossakin videon positiivismielisessä esimerkissä se matka jatkuu kokoajan alaspäin JA VAUHDILLA :DD

4 tykkäystä

Hyvin outo vastaus kysymykseen ‘Miksi sinä ostat Valmetia?’ :thinking:

5 tykkäystä

Pölhölään :thinking:

No-how GIFs - Get the best GIF on GIPHY

18 tykkäystä

Sam Neillin kauhuklassikossa “Pölhex Horizon” on tunnettu pätkä, missä hän havahtuu ostaneensa salkun täyteen Helsingin pörssin osakkeita.

21 tykkäystä

Päivittäisen sydämenlyönnin skippaamisen aiheuttama tiedote.

… Ei ollut (vielä) negari

23 tykkäystä