Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Oma viimeinen kokenus gigantista on kun kysyin tuotteesta työntekijältä joka vain seisoi pisteellään, jota en löytänyt hyllystä, että missäpäin on ja vastaukseksi sain että ei ole minun alueeni vaan kysy tuolta jonka jälkeen odottelin 15 min oikeaa työntekijää ja loppujen lopuksi tuote oli varastossa ja ei hyllyssä ollenkaan. Yritettiin myös myydä lisätuotetta mutta luovuttiin kyllä ensimmäisellä kieltäytymisellä. Toki olin alle 30v mies niin en oikein sovi tähän kuvaan. Tai no itseasiassa edessä olevalle 50+ miehelle myytiin 2000€ peliläppäri kun lapsi oli sanonut että tarvitsee lukioon ja myyjä tätä komppasi että tällä onnistuu ylppärit😅

1 tykkäys

Takuuasioissa Giggantti ei todellakaan ole paras mahdillinen kumppani. T. Nim. Merk. kokemusta on yhdestänepäonnistuneesta pesukonekaupasta.

Enpä ole itse Gigantissa vuoronumeroita nähnyt, myyjät yleensä kiinni muiden asiakkaiden kanssa keskustelussa. Itse ostan Gigantista hyllytavaraa, joten se tuote on kädessä jo ennen kassaa :slight_smile:

@Atte_Riikola Tuuppas nyt heittää jotain ensi fiiliksiä pelistä tännekkin :smile: :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Tuosta nopeat ensifiilikset.

Lisäyksenä boss fightit ei ainakaan itselle ole normaalilla vaikeustasolla mitenkään helppoja. Ammuksia niin vähän, ettei kärsi huti ampua tai tulee noutaja nopeasti :sweat_smile: Mutta jo tässä kohtaa vahva osta-suositus pelille :wink:

34 tykkäystä

Moni pelaa palloa miehen sijaan :upside_down_face:

No ei mene kyllä länsinaapurin pyykinpesufirma Electroluxillakaan hyvin, liikevaihto laski johtuen “heikosta jatkuneesta markkinakysynnästä ja kuluttajien siirtymisestä halvempiin hintasegmentteihin.” Sanotaan siis että ei mene kuin Strömsössä.

-Nettoomsättningen uppgick till 33 427 Mkr (35 244)
-Rörelseresultatet uppgick till 608 Mkr (-385), vilket motsvarar en marginal om 1,8% (-1,1).
-Periodens resultat uppgick till 123 Mkr (-605) och resultatet per aktie var 0,46 kr (-2,23).
-Det operativa kassaflödet efter investeringar förbättrades till 1 147 Mkr (-1 483).


No meni tulos plussalle viime vuodesta mutta kapea marginaali on. Kassavirta tosin vahvaa, mutta osake -12%. Karun näköinen kurssihistoria kyllä muutenkin


Eli ei ihme että Fiskarsitkin sun muut kärsii. Valuisiko se raha sitten vaikka Orthexin tuotteisiin vaix? :moneybag:

Millä tuon Kempower ketjun saisi pysymään jollain tasolla asiassa, ettei tarvitsisi mennä lukemaan sähkö vs. vety kiistelyä ja sähköautojen akkuihin liittyvistä ympäristövaikutuksista? :sweat_smile:

7 tykkäystä

Golffareille tällaista tietoa, miksei muillekin. Talous sakkaa…

Golf Sky

Huh, onneksi ei ehtinyt viedä sijoittajien rahoja. Firma on ollut melko huonossa huudossa golffareiden keskuudessa.

Itselläni saattaa käydä tuuri sisällä olevan tilauksen kanssa. Ne ovat jo matkahuollolla ja toivottavasti sitä mitä tilasin.

Tunti sitten Matkahuolto toi tilaukseni kotiin. Ehdin saada ehkä viime tinkaan tilaukseni konkkafirmasta.

4 tykkäystä


Pallo vaihtui kiekoksi jo viime vuonna :smiley:

6 tykkäystä

Viime vuonna vielä suunniteltiin listautumista.

2 tykkäystä

Tämä oli nähtävissä jo viime vuonna. Koronan tuoman boostin takia tilasivat liian isot varastot, jotka jouduttiin myymään tappioilla pois viime vuoden loppupuolella ja alkuvuodesta. Ilmeinen kassakriisi/maksuvaikeudet oli jo keväällä päällä, kun kenttien avautuessa osa hyllyistä aivan tyhjät. Kasvu-investoinnit olivat vaan liian suuria ja johto teki virheitä olettaessa, että golfboomi jatkuu ikuisesti.

Lisäksi koko Gogolf Groupin ylin johto laitettiin pihalle keväällä ilmeisesti kulusäästösyistä. Ainoastaan konserniyhtiöiden johtajat jäivät hoitamaan palettia.

Asiaan liittyvä kysymys vielä: Jos minulla on hyllyssä Golf Skysta ostetut Adidaksen kengät, jotka pitäisi reklamoida virheen vuoksi niin mihin tahoon nyt kannattaa olla yhteydessä? Maahantuojaan vai suoraan Adidakseen?

3 tykkäystä


En lukenut loppuun ettei pilaa vitsiä.

11 tykkäystä

Nyt on kunnollista:

" Finnairin yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti valtuutuksesta päättää enintään 22 000 000 000 uuden osakkeen antamisesta, valtuutus voimassa enint. 30.6.2024 saakka "

11 tykkäystä

Juuh täällä roikutaan kyydissä. :smiley:

Pieni on firma, mutta meno näyttää hyvältä ja kannattavuuskäänne edennyt. Pitää katsoa papereita tarkemmin lähipäivinä Q3-tuloksen tiimoilta.

6 tykkäystä

Harmi etteivät osakkeet enää ole paperilappuja, jos olosivat niin menisin kerjuukipon kanssa istumaan johonkin, " otetaan vastaan Kempowerin osakkeita"-kyltti kaulassa.

2 tykkäystä

Pisteet otsikon keksijälle. Tuli kyllä heti mieleen Ripleyn believe it or not -sarja. Pitäis kyllä perustaa tuommoinen Usko tai älä -formaatti missä käsitellään ainoastaan yhtiöiden ohjeistuksia ja analyytikoiden tavoitehintoja :smiley: Ei ainakaan loppuis aiheet kesken.

7 tykkäystä

Pyöriiköhän peli tällä kokoonpanolla? :smiley: pakko kysyä täällä kun muutakaan paikkaa ei keksi… ja kun ei uskalla ostaa ennen kun on varma. Muutaman vuoden vanha pelikannettava siis kyseessä.


image

aloin myös juuri ihmetellä että koneessani vaikuttaisi olevan GeForce Experience ja GeForcen Game Ready -ohjaimet, mutta Radeonin näyttis… Gigantin tiedoissa näissä koneissa näyttää olevan tämä GeForcen näyttis eli * Nvidia GeForce GTX 1650 Ti:
image

EDIT: kiitos siirrosta, kahvihuone kamaa.

2 tykkäystä

Alle tuetun rautatason. Liian vähän näyttömuistia, liian huono näytönohjain. En suosittele. Saattaa juuri ja juuri lähteä käyntiin minimiasetuksilla, mutta näytönohjaimen suorituskyky sitä tasoa että “huonommin pyörii kuin tuolla yllämainitulla 1080ti:llä”.

Edit: Itseasiassa tuo että fyysistä muistia on teknisesti alle 16GB kun APUn näytönohjain haukkaa palan saattaa jopa estää käynnistymisen…

9 tykkäystä

Sanoisin ettei toimi.

Mutta siis voit ostaa pelin ja jos ei toimi, niin voit refundia sen kunhan olet pelannut alle 2h.

4 tykkäystä