Inderesin kahvihuone (Osa 7)

8 tykkäystä

Sotiminen Euroopassa ja sen lähiympäristössä kiihtyy tulevina vuosina tai ainakin siihen tulee varautua ennennäkemättömällä tavalla.

Mitkä yhtiöt siitä hyötyvät?

Helppoina tulee mieleen:

Rheinmetall
Saab

3 tykkäystä

Tämä vaikuttaa kyllä melko mielenkiintoiselta yhtiöltä, tämä Velipankki. Oletko sä @KalleH tutkinut tätä?

Mun broeconomicsien perusteella tää vaikuttaa hyvältä ja sopii myös broinvesting toimintaani. Tosin osinko on liian matala mun ja todennäköisesti myös @Verneri_Pulkkinen makuun.

11 tykkäystä

Olin osa tätä veljeskerhoa pörssin aukioloaikana laskettuna n. 2 tuntia. Odotin, että veljet olisivat innostuneet ostelemaan lisää maanantai-aamuna hyvän tuloksen saattelemana, mutta vaihdosta päätellen näin ei kuitenkaan tapahtunut. Poistuin siis velikerhosta strategiani mukaisesti 1% voitto taskussa. En nauranut matkalla pankkiin, mutten myöskään itkenyt.

Syytän tästä kusetusmarkkinoita ja kriisejä saatana

Lisäys: Aikaisemmin veljet olivat toimineet kuvaamallani tavalla.

7 tykkäystä

Ostin samana päivänä 500kpl kun tuli Inderesin seurantaan ja myin illasta netoten 115 euron pikavoitot. Sen jälkeen olen kytännyt saisiko halvemmalla. Kerran meinasin kun kävi alle 12euron. Henkisesti raskasta ostaa kalliimmalla. Taloudellisesti vielä kalllimpaa olla ostamatta.

34 tykkäystä

Kyllähän se 0,1 miljoonaa kuulostaa paljon hienommalta kuin satatuhatta. :slight_smile:

30 tykkäystä

Kyllä se osinko vielä nousee, vaikka tuloksen ennustetaan laskevan. Tämä on meidän talouden salkuissa ainut yksittäinen Suomi- firma. Ei ole lähtenyt vielä nousuun (ostot 19-22€ välistä), vaikka ties kuinka monta osaria putkeen on osunut ennusteisiin tai ylittänyt ne. Etenkin Q2 tyhjensi pankin (pun intended). Jos suoritukset jatkuvat yhtä hyvinä niin luulisi, että jossain vaiheessa markkinakin palkitsee.

2 tykkäystä

Itseäni (ja päätellen pankkiosakkeiden arvostuksesta sijoittajia yleisestikin) vaivaa koko pankkisektorilla Pohjoismaissa, kenellä ne huonot lainat oikein on? Kun ei missään näy mitään samalla kun taloudet on Suomessa ja Ruotsissa taloudet taantumassa ja kiinteistösektori Ruotsissa suorastaan pulassa. :smiley:

35 tykkäystä

:smile:

98 tykkäystä

Oikeasti? Ei trolli? Välillä tuntuu siltä että pörssissä pitäisi olla lapsilukkoja. Miten kujalla voi olla? Lehto on käytännössä konkassa. Nyt on niin deep valuet että nollaa on tarjolla.

Tosin kaipa se konkkafirmoilla päivätreidaus on jotenkin hottia extreme-urheilua…? :smiley:

24 tykkäystä

08180c60e5811b83563c5f8920ccaaf5

10 tykkäystä

Paljonhan nuo pikkupankit ja vaihtoehtorahoittajat perustelvat omia palveluitaan sillä, että perinteinen pankkisektori on reguloitu pois riskilainamarkkinoilta. Ehkä niitä lainoja ei ole vain annettu, tai sitten ne on annettu varjopankkien kautta. Itselläni on pikkusalkku EstateGurun kiinteistövakuudellisia yrityslainoja, ja onhan ne lainoitetut projektit Suomessa olleet aika … jänniä.

3 tykkäystä

Ilmaista shorttirahaa äärettömällä tuotolla. Myy nyt ja ota nollan arvoiset laput ilmaiseksi.

Ei sijoitussuositus.

1 tykkäys

Älytön inflaatio… Korkoa lisää…

19 tykkäystä

Jätä omasp rauhaan! :smiley:

8 tykkäystä

Hei oliko jollain täällä mennyt Aamari roskapostiin? Jos oli, niin arvostamme suuresti jos voitte merkata viestin normaaliksi “non-junk” -nappia painamalla :pray:

6 tykkäystä

Case revenio…
Huono osari… osakekurssin pudotus +40e → 30e Toukokuu

Elokuussa ennen osaria… 30e---->23e

Tässtä Lokakuun osaria kohden ja osarista alle 20e. Ylilyönti ja takaisin kohti Elokuun osarin jälkeisiä 23 tasoja… Kahvihuone kamaa koska ei varsinaista kauhistelua… Onko pikavoittojen ottajia vai tehokkaat markkinat

3 tykkäystä

Tehokkaat markkinat yrittää näyttää, että pohjat oli jo :smirk:

1 tykkäys

Tässä on projektio Kempowerin tulevista kurssiliikkeistä. Perustuu tekniseen analyysiin ja oletukseen, että pikavoittojen hakijat tiputellaan ensin pois kyydistä. Todennäköisyys 50%

35 tykkäystä

Duellin pörssimatka Keijon silmin:

“Keijo ei tiedä eikä Keijo pysty todistamaan, mutta Keijosta tuntuu että täällä on tänään käytetty jonkunnäköstä fiilunkia. Ja mahdollisesti myös muina iltoina on käytetty samaa fiilunkia. Voimakas_tunne_on_Keijolla_nyt.”

Edit. jatkuu.

Duell Joukolle tulevasta annista: “Pyydä Keijo Pilviltä rahhaa kassalta.”
Keijo: “Pilvi ei anna Keijolle rahaa kassalta!”

7 tykkäystä