Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Eihän se uhkapeli ihan nappiin mennyt. Sikäli huvittavaa, että olen useamman viikon auton korjauttamista miettinyt ja kilpailuttanut. Lopulta löysin sopivan paikan ja teetin korjauksen mielestäni sopuisaan hintaan ja tunsin suurta tyytyväisyyttä tästä. Nyt onnistuin kuitenkin häviämään parilla napinpainalluksella hetkessä enemmän kuin mitä tuo korjaus edes kokonaisuudessaan maksoi. Noh, tällaista se on. Jos jollain alekupongilla onnistun vielä tänään saamaan vaikka kaksi hampurilaista yhden hinnalla, niin päivä on kuitenkin aivan hyvä.

11 tykkäystä

Inderes Stockmann suositus: Osta
Edellinen suositus:Lisää
Suositus päivitetty:29.10.

Ylpeänä Stockmann casen mukana vuodesta 2019.

6 tykkäystä

Tuota samaa olen kuullut useammaltakin tuttavalta, osalle on vaihdettu uusia ikkunoita jonka jälkeen linnut ovat kiinnostuneet verkoista ja osalle on vaihdettu vain uudet verkot joka on riittänyt tähän harmin ilmaantumiseen. Ettei nyt vaan olisi kyse ekologisen materiaalin käyttämisestä johtuvasta lieveilmiöitä kuten Lontoossa :thinking::thinking:

Edit: korjattu kierrätetty materiaali ekologiseksi :grinning:

4 tykkäystä

Hattu päästä kun pääministeri vetää Ahtisaarelle saksofonisetit.

35 tykkäystä

Kattelin portfoliota ja mietin Stokkan lisäystä. Päätin kuitenkin rueta päiväunille kun ehtiihän sitä myöhemminkin, niin eikö perkele mene ja paina posarin eetteriin :skull:

Melko onnistunut ajoitus.

35 tykkäystä

Ja voittohan sieltä napsahti. Taidan avata prosecco pullon tänään.
“I can now confirm that the 20 working days have passed, that an appeal has not been filed, and so, that the resolution is final”

55 tykkäystä

Tässäpä oleellisimmat uutiset noista entisen presidentin hautajaisista

“Marinilta irtosi korkokenkä jalasta keskellä ulos johtanutta jonoa. Marin kuitenkin sujautti kengän takaisin jalkaansa sulavasti.”

4 tykkäystä

S*tanan mainosalgoritmit :face_with_symbols_over_mouth: Tutkailin vain, jos pääsisi vaihtamaan autoa tulevilla sijoitustuotoilla. Algot tietävät jotakin vaihtoehdoista näköjään. Saako noihin pyöriä?

15 tykkäystä

Toivo että saat valkoisilla siivillä, etkä viitalla

1 tykkäys

Taas pari heppua vaatii politiikkanurkkausta suljettavaksi. Mikä nuorisoa(?) oikein vaivaa? Pakkoko sinne on mennä katselemaan kirjoittelua, jos se vituttaa niin, että siitä pitää tulla tänne kahvihuoneeseenkin keuhkoamaan.

Politiikka ja eri poliittisten puolueiden kannatus on vienyt tätä maata eri suuntiin eri aikoina. Ehkä se ei kaikille tolloille avaudu, mutta Suomen poliittisella keskustelulla on aivan helvetinmoinen vaikutus siihen, miten te elätte tulevat vuosikymmenenne ja minkälaiset edellytykset tässä maassa on kapitalistille rikastua ja yrittäjälle yrittää.

Mutta kun MINÄ en halua, että tällaista keskustelua käydään sijoitusfoorumilla, pitäisi koko ketju sulkea. Tämän on pakko olla jotain milleniaaliskeidaa, jota ilmeisesti höystetään jollain isältä opitulla demari-ideologialla, jonka perustehtävä on ollut keksiä mahdollisimman paljon lakeja, joilla kielletään jotain.

Paras tapa saada tämän foorumin keskustelun laatua paremmaksi ei ole kieltäminen vaan osallistuminen. Jos sinulla ei ole muuta mielipidettä kuin se, että joku foorumin aktiivinen keskustelu pitäisi kieltää – mitäs jos keksisit jotain muita kiinnostavaa asiaa jostain. Ihan mistä tahansa.

61 tykkäystä

Meillähän on tuossa naapurissa valtio jonka kansalaisia ei politiikka kiinnosta pätkääkään - olisiko pitänyt.

Kyllä, ruplalla ei tee enää mitään ja hallintomuoto on monarkian kaltainen tosin ei perustuslaillisen monarkian.

3 tykkäystä

Niimpä, valuutta on menny roskaksi ja sit niillä on vielä joku monarkiaki :upside_down_face:

4 tykkäystä

Henri Huoviselta mielenkiintoinen tviitti. :slight_smile:

6 tykkäystä

Mikä tuo on?

Koskaan nähänykkään :flushed:

Kärsiikö puolet maapallosta taas jostain heinäsirkkaparvesta, vai minkä ihmeen takia tunteella ja harkinnalla hommatut osakkeet luisuvat taas pyllymäkeä? Ja sitä tehdään täälläpäin alamäkeen.

6 tykkäystä

Qt:llä on vahva meno. Tänäänkin kampesi plussalle.

Kuten nimi ‘Arvo’ kertoo kyseessä on Arvo Sijoitusosuuskunnan uutislehti omistajille. En edes tiennyt tällaisen olemassaolosta.

1 tykkäys

Nyt meni ohi mikä tämän rallin triggeröi sepe ja nasse?

1 tykkäys

Samoin tehnyt itsekin. Jäin vain miettimään kun tuossa ei tartuttu sijoittajan näkökulmaan millään lailla. Ainoastaan todettiin että Tukholmaan voisi lähteä pikkujouluostoksille - koska eurolla saa enemmän :sweat_smile:

En oikein ymmärrä näitä valittajia, etenkin kun koko ketjun saa piiloon jos se noin paljon häiritsee.
Eiköhän jokainen ketju ole osoittanut tarpeellisuutensa, on se sitten hömppää tai ei. Ilman näitä yritysten ketjut olisi täynnä “sontaa”.

1 tykkäys