Inderesin kahvihuone (Osa 8)


Kelasin että toi target 148-149 saavutettaisi jossain 6-9kk… mennyt jotain viikko. Jenkkimarkkinat on ihan hulluja. Ja tottakai olin ostanu vaa jollain 1200e enkä uskaltanu tankata välissä…

$ALB (litium)

p.s. Onko jotain Discord-yhteisöä tms missä voisi myös jakaa omia havaintoja / näkemyksiä ja keskustella nopetempoisemmin? (Laita vaikka viestiä <3)

Tuntunut pidemmän aikaa että menee vähän tsättäilyksi kun oon tottunut enemmän sellaiseen aktiivisempaan kommunikaatioon.

Kuitenkin kovin kaveri äänesti “Myöhemmin kuin 2026”. :sunglasses:

3 tykkäystä

Kun te @Sijoittaja-alokas ja @Roni_Peuranheimo taistelette kumpi saa sen keksipurkin nostettua takaisin ylähyllylle, nauttikaa viikonlopusta kun isot pojat pullistelee! Huippu kontenttia, kyllä ihminen on vain outo otus.

8 tykkäystä

Ei me Ronin kanssa pärjättäis tuolla, ellei nostoja verrata nostajan oman kehon painoon. :frowning: Mun PR:llä eli 580 lbs:llä ei tuolla juhlittaisi. :smiley:

Tämän pätkä katsoin viikon sisään, tässä on niitä kunnon nostoja; voimanostoa sekä painonnostoa + muita suorituksia:

Tää on kova:

7 tykkäystä

Kemiaa pidettiin ainakin joskus ns. valmistavana lääkikseen (sekä myös proviisorin koulutusohjelmaan.) Eli jos ei päästy sinne lääkikseen sisään, haettiin vauhtia kemmalta. Lääkiksen hakijoista suurin osa on naisia. Tämä nyt ainakin yhtenä tekijänä tuli mieleen.

6 tykkäystä

Tähän voisin kyllä sanoa sen verran, että juuri jonkun aikaa sitten Qt laski tavoitteita, jotka vaikuttivat johdon palkitsemiseen. En nyt tarkalleen muista mitä siellä laskettiin, mutta sen johdosta johto pääsi nauttimaan maksimipalkkioita taas.

Kyllähän palkkiot ja kannustimet kuuluu kapitalismiin, mutta ei kai yritysten siltikään kannata kaikkea johdolle antaa. Varsinkaan, kun johto ei saa jotain valuuttaongelmia kuntoon. :laughing: Kyllä johtoa kuuluu hyvästä työstä palkita, mutta en kyllä Padmalle noita summia maksaisi viime vuosilta.

4 tykkäystä

Ongelmallista jos johto ja pääomistajat ovat samoja henkilöitä. Siinä on omistajalla kiusaus ylipalkita johtoa. Ja se on pois muilta omistajilta.

Toki tuollainen kotiinpäinvetokin kuuluu kapitalismiin. Piensijoittaja voi sitten itse valita pistääkö rahansa putkaan jossa pääomistaja veivaa itselleen vielä omistusosuuttaan suuremman osan tuloksesta.

3 tykkäystä

Miksi ylipäätään kenenkään pitäisi suoriutua tällaisesta?? Hölmöä. Nosturit ja trukit on keksitty aikaa päivää sitten.

6 tykkäystä

Myin Nokian osakkeet pois 2000-luvun alussa hintaan 47 €. Hinta kohosi vähän ajan päästä yli 60 €. Harmitti liian aikainen myynti. Ei harmita enää. En ole sen jälkeen koskenut ko. osakkeeseen.

20 tykkäystä

Samalla voisi kysyä, että mikä pointti on missään kilpaurheilussa? Tai treenaamisessa ylipäätään? Eikös nykyään voi vaan istua sohvalla, samalla kun abtronic hyrskyttää vatsamakkaroita ja joku muu vempele vatkaa jalkoja.:smile:

11 tykkäystä

Taavetin on aika kokeilla sarkasmia. Miksi Olkiluoto 3:n vuosihuolto tehdään juuri tähän aikaan vuodesta? Vain vähän aikaistamalla löytyisi vielä kalliimpi ajankohta!

3 tykkäystä

Nyt kun pääsimme painojen kolisteluvideoihin, niin katsoppas tämä rykäisy:

Vaikea ymmärtää miten tuo on mahdollista

29 tykkäystä

Myös perustiedot ja markkinakatsaus löytyy :wink: (tekstiä on voitu muokata hiukan…)

Sampo on valmis viemään sinut unohtumattomalle risteilylle jäätyneelle Hesulimerelle. Ihaile aavaa meren jäätikköä ja tunne jäänmurtajan voima! Koe arktisen auringonnousun kauneus tai nauti iltapäivän ainutlaatuisesta ”vihreästä hetkestä”. Pääset myös pulahtamaan hyiseen mereen lämpimässä pelastuspuvussa.

3 tykkäystä

Tämän kaverin videoita on tullut katseltua ja hänellä on vielä nostovuosiakin paljon edessä. :slight_smile:

Hän ei edes paina erityisen paljoa; 106-109 kiloisena vedellyt 400 kiloa maasta sekä remmeillä 420 kiloa.

Kyykyssä on ottanut ainakin 330 kiloa 107-kiloisena.

Isompana poikana on penkannut yli 230 kiloa.

7 tykkäystä

Pitkän aikavälin kannustinjärjestelmää päivitettiin keskenmatkaa, jonka voi toki nähdä epämoraalisena johdon peesailuna tai sitten järkevänä kannustimena - jota muutettiin, kun toiminta ympäristö / asiakaskäyttäytyminen muuttui radikaalisti. Mutta ei kannata QT karhujen juttuja ihan sellaisena ottaa.

Kannustinjärjestelmä kattaa vielä tämän vuoden ja nuo mainitsemasi maksimi palkkiot tulee, jos QT kasvaa 72% tänä vuonna, konsensuksen odottaman 21,6% sijaan.

Nykykurssilla maksimipalkkiot olisi yhteensä 10Meur, mutta kurssi toki ainakin tuplaisi jos tuosta kasvusta suurinosa tulisi orgaanisesti. TJn osuus tästä olisi taas n. 800keur tai 1,6Meur, jonka itse hänelle ainakin mielelläni soisin (kunhan ei osteta tuota liikevaihtoa, jotta tavoitteisiin päästään).

Tämä taisi olla jo esilläkin mutta jurputanpa nyt vielä hiukan itsekin täältä tilisiirtojen keskeltä.
Miten kätevää olisi kun Suomenkin Nordnetissa olisi tuollainen säästötilin korko. Voisi huolettaa heittää aina ylijäämäpennoset sinne odottelemaan siirtoa sijoituskohteisiin.

Joka päivältä lasketaan korko ja ne sitten maksetaan aina kuun lopussa.
Muutan kohta Kööpenhaminaan…

13 tykkäystä

Tuo onkin pohjalaanen. Siellä joka mies nostaa sen parisataa ja emännätkin 150.

On kyllä aika hurjia lukemia, kun itse ei ole koskaan nostanut mitään yli 100kg. Tosin en liiemmin ole salilla käynytkään :sweat_smile:

4 tykkäystä

Kova ukko! Hieno on myös tuo hänen maltillinen höpötys suoritusta ennen ja jälkeen. Omaan tekniikkaan peilaten hänellä on jalat hämmentävän kapeesti ja lähtöasento mukavan pohjassa. Ja ilman kenkiä :+1:

Lisäksi tuo vyö on omalaatuisesti keskiselässä eikä kuten vyölaukkumiehillä.

3 tykkäystä

On asenne kohdallaan ja luulen, että hänen menestyksen taustalla on osin myös tuo, että on varmaan aika fiksu kaveri ja on sopivaa malttia.

Tuota näkee harvoin ja joskus kokeilin tässä eikä se itselleni ainakaan huonolta tuntunut.

Hänessä ja penkkaaja Fredrik Smulterissa on paljon samaa urheilijana.

1 tykkäys

Miksi tuo nostaja vetää tuon vyön päälle ennen nostoja?
Se ei vaikuta pitävän housuja ylhäällä.

Mitä se vyö tarkalleen ottaen tekee?

2 tykkäystä