Inderesin kahvihuone (Osa 8)

NFLn ratkaisu tähän on virallinen Redzone striimi, jossa näytetään jatkuvasti vain merkittävimmät tapahtumat kiakista käynnissä olevista peleistä, ei mainoksia, jatkuvaa tykitystä käynnissä olevista otteluista, jotka lähellä maalialuetta. Redzone aivan mahtavaa viihdettä, kun koko ajan jossain ottelussa jotain merkittävää tapahtumassa.

Superbowl ja playoffsit pitää toki vetää puoliunessa katsoen mainoksia wingsien ja kaljan kanssa, jotta on jotain tekemistä, kun 300 kiloiset gorillat vetävät happea.

11 tykkäystä

Joskus vähän painavampana poikana kaurahiutaleet eivät kauan pysyneet kaapissa, kun aamupuurossa oli yli 2,5 dl kaurahiutaleita. :saluting_face:

Bon appétit! Try the Grey Stuff from Disney's Beauty and the Beast

22 tykkäystä

Voisitko hivenen enemmän avata tätä näkemystäsi. Sikäli olen samaa mieltä, että jokainen meistä tekee tuhansia päätöksiä päivittäin ja näistä aika monet on pakko tehdä ilman sen kummempaa harkintaa. Usein asioihin vaikuttavat vahvasti myös sattuma ja muut ulkoiset tekijät.

Pointti on kuitenkin nimenomaan siinä ristiriidassa, että elämän suuret päätökset, joilla oikeasti on merkitystä, tehdään hätäisesti ja vähäpätöisiä asioita saatetaan vatvoa loputtomiin (ottaako kaupasta suklaa- vai mansikkajäätelön).

Suoratoistopalvelut ovat myös mahtava tapa katsoa otteluita. Voi kelata mainokset yms keskeytykset pois, joten ottelun näkee huomattavasti lyhyemmässä ajassa. En tainnut menneellä kaudella katsella kuin Super Bowlin livenä. Kaikki muut näkemäni matsit tuli katseltua vähintään 1,5 tuntia avauspotkun jälkeen, jotta ei tarvinnut pelikatkoista välittää.

1 tykkäys

Boeing jatkaa vakuuttavalla linjallaan. :grin:

4 tykkäystä

Nokiastako se hitto vieköön puhuu? :open_mouth::sweat_smile:

Katalyytistä en tiedä, mutta eiköhän Nokiaan uskossa oleva sellaisen helposti keksi.

14 tykkäystä

NFL game pass palvelussa tulee “Games in 40” peleistä pian niiden päättymisen jälkeen. Nämä on täydellisiä, koko peli ilman mitään ylimääräistä.

2 tykkäystä

Osinkofetismin ylipapitar toteuttaa hyvin ennustustani.

18 tykkäystä

Kuis duunit?

image

Lisäarvoa tuottavaa perjantaita vaan kaikille

6 tykkäystä

Muistakaa kansainvälinen naisten päivä tänään,kukkapuska voi olla kuukauden paras sijoitus.Hyvää naistenpäivää kaikille palstan naispuoleisille lukijoille :rose: :heart:

27 tykkäystä

Kesäaamuna kävely aamutakissa, paljain jaloin kasteiselle nurmikolle. Toisessa kädessä kahvikuppi, istun pihakeinuun. Naapurin kissa tallustelee tiellä ohitse, matkalla kotiin yöllisiltä seikkailuiltaan - nostetaan kättä.
Kun linnunpöntön asukkaat hetkeksi hiljenevät vetämään matoa nokkaan, on aivan hiljaista.

Kadun tätä sitten myöhemmin.

28 tykkäystä

Tuun kysymään täältä oikeaa vastausta kun en itse tiedä. Mitä tämä Mäkisen “Fundatreidaus” on mielestänne? Voi olla ihan hyväkin määritelmä mutta jäin miettimään että fundamentit vaikuttaa silleen jähmeämmin ja yksittäinen fundaan liittyvä uutinen olisi ehkä enemmän jotain päivän sisäistä sentimenttiä ja momentumia? Ilmeisesti TA:ta ei käytä treidiensä suunnitteluun juuri lainkaan.

2 tykkäystä

Tämä nyt ei liity sinänsä aiheeseen mutta huomiona kuitenkin…itse olen seurannut jefua tiiviisti 2015 alkaen ja NFL-kauden aikana silloin tällöin myös jenkkiaamujen gmfb-keskusteluohjelmaa (meillä ip) ja nyt eilen katsoin pga-golfia Floridasta niin olen tullut siihen tulokseen, että pahinta jenkeille on hiljaisuus, eivät pysy kasassa pelkän kuvan kanssa eli kun näyttävät aamuohjelmassa tai Red Zonessa parhaita paloja niin kuvaan on lisätty imo milloin mitäkin karmeaa musaa taustalle eivätkä luota pelkän kuvan voimaan ja huippuna eilen yöllä golfissa kun näyttivät pelkkää tulostaulua niin siihenkin oli pakko tunkea garseaa kitaravingutusta taakse…anteeksi aamun avautumiseni…ei olisi pakko katsoa mutta lajien helppous viehättää.

Edit: tämä (minua) häiritsevän musiikin liittäminen videoiden taustalle on löytänyt tiensä myös mm. Ukrainan sodassa kuvattuihin pätkiin…viimeisenä tänään Himarsin tuhoamiseen liittyvässä videossa via KL (äänen otan toki näistä pois mutta kunhan ihmettelen tätä trendiä).

1 tykkäys

Kansainvälinen naistenpäivä on naisten asiaa edistävän aktivismin päivä. Kukkapuskat kuuluvat kommunististen maiden traditioon, jossa asioiden korjaamisen asemesta annetaan alistetuille arvoton mutta näyttävä huomionosoitus.

Mitä olet tänään tehnyt naisten aseman parantamiseksi?

Lisäys vähän myöhemmin: Entisessä työpaikassani oli melko iso ukrainalainen ryhmä töissä. Tämä ryhmä oli ainoa, joka naistenpäivää avoimesti juhli kyseisellä työpaikalla - ryhmän vanhin mies lähetti joka vuosi koko henkilökunnalle viestin toivottaen naistenpäivää työpaikan naisille. Vaimoni, joka oli kotimaassaan Vietnamissa yliopisto-opettaja, kertoo välillä tarinaa opettajien päivästä, jolloin kerran vuodessa koko maa juhli opettajia - mutta palkkakuopalle (mikä sai opettajat yleisesti ottamaan lahjuksia) ei tehty mitään (ja jos työpaikalla järjestettiin mikä tahansa juhla, työpaikan naiset kokkasivat työpaikan miehille).

5 tykkäystä

Hesuli :smiling_face_with_three_hearts:

Terveisiä erikoispörssistä

Helsingin pörssi on osinkojen suhteen poikkeustapaus hyvässä ja pahassa, kirjoittaa HS Vision toimittaja Joakim Westrén-Doll.

4 tykkäystä

En millään jaksa uskoa, että NFL:ssä ja NHL:ssä dopingtestaus on yhtä tiukkaa kuin esim. kansainvälisessä yleisurheilussa.

4 tykkäystä

Tässä on ihan tyyppiesimerkki osinkoansasta. Kannattaisi miettiä, mikä on osingonmaksun jälkeen yrityksen arvo- jäljellä on siis tyrkyllä tappiollista kumiliiketoimintaa ja rahaa, honka käytöstä ei ole tehty päätöskiä, eikä edes uskota oman yrityksen aliarvostukseen. Hmm…

:frowning_face:

Merten jätepyörteet on varmaan jo vihelletty peli. Samaan lopputulokseen näyttää tämäkin menevän.

7 tykkäystä

Eihän se olekaan. Esim. NHL ja Kansainvälinen jääkiekkoliitto oli törmäyskurssilla 2016 kun pelattiin World Cupia. Änärissä on eri “sallitut” aineet mitä kansainvälisissä turnauksissa. Silloin kitkaa aiheutti se kun pelataan Maajoukkueiden väreissä niin pitäisi testata IIHF mukaan, mutta turnauksen järjesti kumminkin NHL joka hyväksyy eri aineet ja esti testauksen :person_shrugging:

IMG_4059
Life imitates art

13 tykkäystä