Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Sillä voisi lämmittää kaukolämpökattilaa Helenin tai Fortumin voimalaitoksessa! Etuna lämpövastukseen että saa myös laskentaa lämmön lisäksi. :slightly_smiling_face:

4 tykkäystä

Kuten Masse aina sanoi että meemikuvien postaaminen on harrastus josta voi vähän maksaakin.

Pelletaso/paskalaitoskuvat on sitten jäissä siihen asti kun päätät liittyä takaisin tähän surkeaan seurakuntaan.

16 tykkäystä

Sellainen vajaa 1.5 tuntia lämmittämistä, niin alkaa olla kiuas sopiva löylyn heittoon.
Saunan lämpötila olisi selvästi sitä ennen täysin ok, mutta tuo kivimäärä tarvitsee aikaa.

1 tykkäys

Kivet ovat löylyn sielu, parhaimmillaan löylyt ovat toki savusaunassa.

2 tykkäystä

Monen erheen on selitelty johtuvan pullonkorkkiin liukastumisesta mutta ensi kertaa kuulen että osakekauppakin :smile:

Bravo

16 tykkäystä

Huomio, nyt alkoi Korkopäätös-seuranta Mariannen johdolla Pörssien suunta-ketjussa. :slight_smile:

6 tykkäystä

Sitten vain perinteinen kolmen kopla kehiin :wink: Julkisivuremontti, putkiremontti ja vuokratontin lunastus kaupungilta…

8 tykkäystä

Seuraavaan remppakierrokseen taitaa olla vielä hetki aikaa. Tietty kun osakkaiden edellisen julkisivuremppalainojen osuudet on just loppusuoralla, niin olisihan se kiva veto viedä yhtiökokoukseen ehdotus, että ajateltiin että voitaisiin rakennusalan työllistämisen ja talon värimaailman muuttamisen vuoksi käynnistää uusi julkisivusaneeraus.

Taloyhtiön surkein piirre on mainitsemasi kaupungin vuokratontti, mutta hittolainen kun Tampere ei niitä harvinaisia poikkeustapauksia lukuun ottamatta suostu myymään. Jos myisi, olisin ensimmäisenä kannattamassa lunastusta. Nokialaisessa kohteessa olin pari-kolme vuotta sitten ajamassa läpi ehdotusta, että lunastetaan tontti kaupungilta ja otetaan rahoitukseen korkosuojattu laina. Onneksi ajatukselle löytyi kannatusta. Ei meinaan ollut lainkaan huono siirto taloyhtiöltä; ja tontin hinta suhteessa sen vuokraan oli hämmästyttävän edullinen. :slight_smile:

10 tykkäystä

Onko tämä myöhäinen vappupila vai vakavamielinen huijaus?

7 tykkäystä

Eki tuntuu olevan aina vuorossa, kun katsoo esim. milloin rapsat ilmestyvät jne. :smiley:

8 tykkäystä

En keksi parempaakaan paikkaa mainita, mutta e-kirjasto aukesi maanantaina ja siellä on pääosassa kunnista asuville mobiililaitteita ( ja Macilla ) luettavissa sata kirjaa ( hah ) ja useita kymmeniä lehtiä.

Nostan aiheen täällä koska sieltä saa luettua Kauppalehteä. En ole lukenut vuosiin mutta tällä viikolla jo parina aamuna. iPadilla lueskelu ainakin on ihan mukavaa ja sopivan hintaista ( 0€ ).

19 tykkäystä

Työpaikan (/välillä tarjouksesta kotiinkin tilatussa) paperisessa Kauppalehdessä ei useinkaan ole printattuna niitä mielenkiintoisimpia KL:n sijoitukseen liittyviä artikkeleita, joten kiitos vinkistä. Toivottavasti ei ole pelkkä näköislehti, mutta onhan se tietysti.

mut mökille ehkä? rullaa sillä vaikka piin desimaaleja tai pitkoa ettei tule kylmä altaassa.

Video Kelly Criterionista

2 tykkäystä

Täälläkin Magnifica S! On nimittäin todella toimiva peli, 8 vuotta käytössä ja toimii vieläkin. Kalkinpoisto tms. tehty muutaman kk-välein, ja vieläkin laite pelittää kuin uusi. Uutena 2v takuu, DeLonghille rekisteröidessä saa 5 vuodeksi pidennettyä.

Hinta-laatusuhde 5/5.

p.s. Laitatko kahvinkeitot ylös, vai mistä datat?:smiley:

1 tykkäys

Palaan tähän tänään kun pääsen toimistolle hakemaan tuoreet datat. :smiley:


Vartti ilmestyy tänään vähän myöhemmin, ennen puolta päivää varmaan! =)

7 tykkäystä

Kyllä, onneksi Erkki ei työskentele tuntipalkalla, tulisi kalliiksi Inderesille. Huhutaan, että pahimman sähkönhintakriisin aikaan, hän työskenteli Ruoholahden toimistolla pelkässä kynttilänvalossa, kun Mikael oli laittanut yhtiön säästökuurille ja öisin ei saanut pitää valoja päällä🙂

26 tykkäystä

Vaimo hukkasi lompakkonsa lauantaina tai mihin lie laittanut jemmaan.Tekisi mieli vähän moitiskella kun varmaan sadas kerta,sama juttu auton avaimien kanssa ja vaikka kännykkä on vaimolle kuin lemmikki niin kyllä sitäkin on joskus katseltu pitkät tovit.Parasta vain pitää mölyt mahassaan,kokemusta on että silmät lyö salamaa jos vähän poikkipuolisesti kommentoi,että määhän oon sanonut tyyliin.Varmaan tuttua kauraa monellekin,oma vaimo melkoinen sähläri tuossa suhteessa,vaikka muuten onkin varsin ihana tapaus.

24 tykkäystä

Raketech negari ja ohjeistuksen lasku

4 tykkäystä

Meillä vähän samanlainen meno. Avaimien kohdalla tehtiin niin, että kehoitin vaimoa ostamaan Applen Airtagin avaimenperään, joten nyt ainakin ne löytyy aina - kunhan vaimon iPhone ei ole hukassa :joy: .

2 tykkäystä

Mutta todennäköisesti tämän päivän myötä osinkotuottoprosentti tulee olemaan entistä korkeampi.
Siis jos keskitytään siihen millä on jotain merkitystä.

2 tykkäystä