Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Ei helkkari tuo eka kommentti. Huutista.

40 tykkäystä

Jos tuolla vedoksella ensi vuonna sitten Euroviisuihin.

1 tykkäys

Sukupuoli- ja työmarkkinakeskustelua voi jatkaa Politiikka-ketjussa Politiikkanurkkaus (Osa 2)

Ja jätetään IMF yms. foliohattuilut muille foorumeille. :smiley:

17 tykkäystä

Suomeen tulee reilusti muuttovoittoa…

4 tykkäystä

Kiitos Inderes ja @Juha_Kinnunen
Sotkamon Jymyn pesismatsin lipusta!

Olipa kiva päästä eilen Bolt-Arenalle katsomaan lajia, jota niin harvoin Helsingissä miehet pelaavat. Olihan se laji pikkasen taktisempaa kuin silloin, muutama vuosikymmen sitten, kun itsekin lajia on tullut harrastettua.

Mukava kokemus,
ja jos olisi ollut keli lämpimämpi ja peli jännempi, olisi voinut olla jopa elämys. :blush:

Sattuipa vielä niin ihmeellinen sattumus, että onnistuin pudottamaan nahkakäsineeni katsomossa istuessani jalkoihini niin, että toinen käsine putosi pienestä katsomoelementtien välisestä aukosta katsomon alapohjaan, useiden metrien päähän, maahan asti. Ja tämä jo ennen kuin peli oli edes alkanut. Taisi siinä vaiheessa Niinistö olla toivottamassa yleisöä tervetulleeksi ja lyömässä avauslyöntiään.

Noh, siitä sitten järjestyksenvalvojan luokse asiaa selittämään ja onnekseni törmäsin tyyppiin, joka täysin asiallisesti uskoi selitykseni, ja kysyttyään istumapaikkani sanoi voivansa lähteä katsomon alle etsimään käsinettäni.

Odoteltuani muutamia minuutteja järjestyksenvalvoja todellakin palasi luokseni käsine mukanaan. Olin kyllä iloisesti yllättynyt jälleennäkemisestä ja tästä palvelualttiudesta.

Kiitosten jälkeen kysyin tämän järjestyksenvalvojan nimen ja nimekseen hän kertoi Miikka Hukkanen. Joten, kiitos Miikka vielä tätäkin kautta. :pray:

42 tykkäystä

Ostakaamme salkut täyteen viisasta silmää hyvällä valuuttakurssilla. Samalla firma saa boostia ainakin dollaripohjaisten autovalmistajien tulouttaessa rojaltteja. Tämä on oikea Win-win …windows95 situation :pinched_fingers::sweden:

16 tykkäystä

4360 lappua kassissa. Minkäslaisen veneen näillä saikaan viiden vuoden päästä?

10 tykkäystä

image
Kyllä tämä alkaa olla jo saletti

27 tykkäystä

image

Bull case ja muijakin hymyilee.

14 tykkäystä

Täsä olen pari viikkoa mietiskellyt kuinka kauan pitää odotella että kehtaa m/o-ketjussa valehdella tehneensä yorrinsa (dye your own rearend tms) kun kauhoo SE:tä salkkuun :thinking:

Nyt helpotti kun voi valuaatiosta todeta vaan notta kruunu sukeltaa

4 tykkäystä

Ihanko ennen vanhaan, kai ilmoitat julkisesti myyntiaikeista ennen myyntejä jottei kohta taas kakka lennä tuulettimeen. :wink:

8 tykkäystä

No ainakin tässä on menneitä ja tulevia ostoja ilmoiteltu pitkin kevättä. :ok_hand:Ps. Ilahduttavaa nähdä miten veneilykausi on lähellä seye-sijoittaillakin :pinched_fingers::gem:

T. Chairman of the SmartEye Yacht Club

14 tykkäystä

Jos teen nyt noston Nordnetissa niin onkos mitään toivoa, että rahat olisivat pankkitilillä huomisen vuorokauden aikana?

Kyllä normaalisti ehdottomasti ehtii, ja usein myös samankin vuorokauden aikana, jos aamupäivästä nostaa. Huomenna kun on pyhäpäivä, niin en usko että vastaanottava pankki niitä kuitenkaan prosessoi.

4 tykkäystä

Kiitos, joo niin vähän pelkäsinkin. Mielenkiintoinen sijoitusmahdollisuus tuli vastaan, mutta kun umpeutuu to-pe -yönä 00.00 niin ei nyt ehdi siirrellä pelimerkkejä siihen. Taas huomattiin, että uskonnosta ei ole muuta kuin harmia.

1 tykkäys

Tämä on jo lehdissäkin muttei mun feedissä, mitänyttaas?

kuva

kuva

Jälkikäteen ajateltuna olisihan tämäkin pitänyt kaikkien ymmärtää, että kun foorumilla alkaa tulla rakettimeemejä, niin huiput ovat lähellä :smiley:

40 tykkäystä

Todiste siitä, että mua kannattaa seurata esim. jos haluaa ajoittaa ostoja tai myyntejä. :cowboy_hat_face:

Pauli varmaan arvostaa nykyään tätä meemiäni. Toisaalta, jos tosta tuhansien eurojen osake, niin… olen aika profeetta jälleen. :sunglasses:

EDIT:

Lisään kostoksi tän:

image

19 tykkäystä

Sinä sijoittamisesta kiinnostunut ihmisotus nyt kuulolla!

Rasittaako salkun aliperformanssi? Kyllästyttääkö turhanpäiväiset kahvipöytäkeskustelut, joissa puhutaan vain euroviisuista, MM-kisoista tai politiikasta? Etsitkö elämääsi tarkoitusta?

Ei hätää! Nyt näihin kaikkiin ongelmiin on ratkaisu: Inderes-miitti. Kyllä, Inderes-miitti!

Pelkällä aterian ja tuopin hinnalla voit osallistua samanmielisten ihmisten tapaamiseen, joka tutkitusti:

  • tarjoaa paikan älykkäälle sijoitusaiheiselle keskustelulle
  • tarjoaa mahdollisuuden hehkuttaa hyvää menestystä ja itkeä huonoa
  • antaa vinkkejä pölyisen DCF-mallisi huoltoon
  • vähentää yksinäisyyttä
  • estää ennenaikaista hiusten lähtöä

Nyt miitin päivämäärä on selvillä, eli 24. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on Helsinki. Pistähän päivämäärä kalenteriin. Tarkemmat ilmoittautumiset otetaan vastaan sitten lähempänä H-hetkeä.

Konseptiin voit tarkemmin tutustua miitin omasta ketjusta, josta löytyy myös ihmisten mielipiteitä viime vuoden tapahtumasta.

Kiitos ja näkemiin!

45 tykkäystä

Muuten hieno kutsu, mutta vähemmän mielipahaa aiheuttaa känninen politiikkakeskustelu, kun Foorumilaisten turskavertailu Hesulista puhuttaessa :face_holding_back_tears:.

Upeaa työtä, jälleen kerran, Heiskanen :heavy_heart_exclamation:.

11 tykkäystä