Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Tätä samaa olen huolestuneena seurannut. Omakohtaisesti juuri puolison ja lapsien saaminen oli suurin elintasoa ja onnellisuutta kasvattanut käännekohta elämässäni. Kummallisesti kaikki vaikeudet elämässä ovat olleet helpommin voitettavissa, kun tukena on puoliso ja lapset. Yksin oli ankeaa ja kurjaa.

Väitän että z-sukupolvi kokee elintason huonoksi, koska he perustavat perheen vasta kolmekyppisinä eivätkä kaksikymmipisinä, kuten heidän vanhempansa. Mutta hyvähän tässä on perheellisen kommentoida, kun parisuhteen solmiminen oli 30 vuotta sitten paljon suositumpaa kuin nykyään. Suhteeseen tarvitaan kaksi.

36 tykkäystä

Hesulista aina valitellaan, kun yhtiöjoukko lähinnä supistuu :frowning_face:
Välillä joku poistuu pörssistä (eilen juuri Innofactorin ostotarjous) ja uusia tulijoita ei juuri ole.

Silmään osui tällainen positiivinen uutinen :partying_face:

Hesulissa pitää juhlia pieniäkin “voittoja”.
Tämä positiivinen uutinen selvästi tasapainottaa Tokmannin tulosvaroituksen, että Valoe ei olekaan vielä konkurssissa :rofl:

9 tykkäystä

Ostettu Tokmannista :+1:

11 tykkäystä

Zelezny oli varmasti poikkeusyksilö geneettisestikin, mutta olen aika saletti että nopeuteen keskittyminen voiman sijaan oli iso tekijä ehjänä pysymisessä. Yleensä keihäsmiesten penkkitulokset ovat 150 kilosta ylöspäin, Zeleznyllä reteät 90kg.

Pitkämäen uran seuraamisesta muistan että mies oli parhaimmillaan aikana jolloin suomalaiset naureskelivat penkkituloksilleen, alamäki alkoi lihasmassan ja voiman kerryttämisen myötä.

Lukaisin joskus painonnostokirjan 50-luvulta. Jäi mieleen lausahdus: jokatapauksessa, nopeus on voimaa.

4 tykkäystä

Liittyen aikaisempiin viesteihin nuorten pahoinvoinnista nostaisin esille somessa jylläävän työn (9-5 orja matrix) demonisoinnin ja koulu aivopesu propagandan.

Eli suoraan sanotaan että koulut tekevät sinusta NPC:n eli valmiiksi ohjelmoidun henkilön joka tuuttaa ulos ulkoaopeteltua ohjelmointia.

Sitten tämä sigma male grind set yrittäjyys ja pako matrix orjuudesta sakki joka myös valaa voimakasta epäluottamusta yhteiskuntaan/työpaikkoihin ja koulutukseen.

Väkisinkin kun tätä kamaa algoritmit tuuttaa nuoriin miehiin (jotka ovat yleensä kohdeyleisöä) tulee tämä laskemaan opiskelumotivaatiota ja töihin menemisen miellekkyyttä. Ainoa positiivinen asia on tietenkin yrittäjyyteen kannustaminen mutta senkin voisi tehdä paremmin :grin:

12 tykkäystä

Avasin juuri uuden “Hyvän mielen ketjun” viestisi innoittamana! :heart_eyes: Kyllä foorumilla on aina sen verran tilaa uusille ketjuille, että tällaiset ehdotukset kannattaa toteuttaa. Maailmassa ei voi olla liikaa positiivisuutta. :smiling_face_with_three_hearts:

36 tykkäystä

Taisi Zelezny kuitenkin tempaista 125 kiloa, että on siellä voimaa ja paljon, mutta voi olla, että penkkipunnerrus jäänyt vähemmälle. Vertailun vuoksi Seppo Rädyltä löytyy painnonostokisoissa tempaistu 142,5 ja työntö 165.

1 tykkäys

Toki on Zeleznyllä voimaa, ja varsinkin lajivoimaa. Vertailun vuoksi Seppo Rädyn penkki:

– Ihan merkkipenkkiä on noussut 215 ja persevipillä 227,5 kiloa, Räty sanoo.

Vetterillä on jo 230kg ennätys.

Pitkämäellä ennätys on 170kg, heittänä oli parhaimmillaan 130kg miehenä. Muistan miten lehdistössä oli juttua potentiaalin menemisestä hukkaan huonon penkin vuoksi. No, penkkitulokset nousivat ja keihästulokset laskivat.

Voimaa pitää olla keihäässä perkeleesti, siis lajivoimaa. Ja liikkuvuutta, ja nopeutta ja niim edelleen.

1 tykkäys

Enää ei Inderes-miittien menevien tarvitse miettiä, mistä löytää oikean porukan terdeltä. Vernerin nauru ja ääni kuuluu seuraavaan postinumeroon asti. :smiley:

Ruoholahdessa välillä piti etsiä ihmisiä, mutta Verneriä ei tarvinnut ja jos Verneri ei kuulunut, niin hän oli poistunut kerroksesta. :upside_down_face: Aina, kun piti aloittaa palaveri, niin olin aina jossain jonkun lyytikon työrauhaa häiriköimässä… mua sai etsiä, vaikka itsellänikin on suhteellisen kova ääni :smiley:

image

24 tykkäystä

Uskoakseni valtaosa lukijoista tämän ymmärsi viestin sisällöstä muutenkin, mutta hyvähän se on tämäkin asia selventää. :+1:

Näköjään tänne avattu uusi “Hyvän mielen ketju” Mietin hetken että pitääkö vastapainoksi avata myös uusi Pahan mielen ketju, mutta ne taitaa löytyä täältä jo Tesla ja Politiikkaketjujen muodossa

34 tykkäystä

Tästä olisi Jenkki-äänestäjien helppo vetää johtopäätökset ja äänestää oikein.

Siis sikälimikäli noin puolet Yhdysvaltain kansalaisista ei olisi vaarallisempia kuin apina kranaatin kanssa.

16 tykkäystä

Salama rikkoi uskonnollisen yhdistyksen ristin Tampereella | Kotimaa | Yle

Tämä on hiukan vastaava asia, kuin se että Hesuli-kasaan alkaisi aurinko paistamaan.

6 tykkäystä

Onko puhe pölhexistä ja hesulista loppunut jo?

Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato. Lisämerkeiksi.

3 tykkäystä

Kapteeni uppoaa laivan mukana… paitsi jos laivassa on Wärtsilän moottori niin ei tarvitse upota

1 tykkäys

Oman nimimerkkini idolille kevyet mullat. Legendaarisin selostaja itselleni koskaan ikinä missään. :frowning:

58 tykkäystä

Ketjun otsikossa selvästi sanotaan ’ei kysymyksiä’ :expressionless:

3 tykkäystä

Kun seuraa yhden ison pääomistajan mallin yhtiöiden päätöksentekoa, ulostuloja ja ratkaisuja vaikuttaisi että vika on nimenomaan Hesulissa. Ei Helsingin pörssin yhtiöissä.

Erilaisilla suunnatuilla anneilla ja joustavilla johdon palkitsemisposetiiveilla yhtiöt kelpaavat laadullisesti omistettavaksi. Ja omat ostotarjoukset ovat parempia puollettavaksi, vaikka joku ulkopuolinen muukalainen tarjoaisi piensijoittajille isompaa setelitukkua kilpailevalla tarjouksella.

Hesulin osakkeista ei vain haluta maksaa. Ja sitä vähemmän mitä enemmän yhtiötä omistaa.

b693686d-1727-4437-bc17-2379c67d8db5_text

3 tykkäystä

Voiko @Blackparta kertoa millä tekoälyohjelmalla teit tuon hienon kuvan sijoitusmeemit ketjuun?

Onko kenties sama mitä @Sijoittaja-alokas käyttää? Ja jos ei niin sama kysymys hänelle hänen omista kuvistaan

2 tykkäystä

Microsoftin Bingillä tein. Tähän pitää laittaa lisää merkkejä että on ok vastata.

2 tykkäystä