Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Foorumin alusta on Apotti-ohjelman päälle rakennettu, niin on hieman ongelmia.

Toimistolla soi legendaarinen Apotti Reggae, niin kauan kunnes Inden hankkerit saa homman rullaamaan.

Kyl se tulee hoidettua, mutta @Sara_Antonacci:n pitää sanoa pojille, että parempi ettei mee yhden koneen ja näytön taktiikalla käyttäen samanaikaisesti kahta näppäimistöä. Ja ehkä sekin pitäis sanoa koodaripojille, että helpompi selvittää asiaa, jos katsoo näyttöä eikä seinää.

10 tykkäystä

Mitenkäs se vanha viisaus menikään: Osta, kun kaikki muut myyvät (paniikissa). Myy, kun kaikki muut ostavat (euforiassa).

Tältä pohjalta aina on hyvä aika ostaa Hesulia. :smiley: Ei vaan, mutta vakavasti ottaen nyt ei välttämättä ole ollenkaan huono aika troolata mörnijöiden aarreaittaa.

14 tykkäystä

14 tykkäystä

Minusta tuntuu että Nordean kesähessut ovat ottaneet @Marianne_Palmu :lta mallia otsikointiin :smile:

image

24 tykkäystä

Voi olla, että pojat katsoo poispäin, jotta eivät vahingossakaan näe näitä Compadore-julisteen grafiikoita :grin:

5 tykkäystä

Tämä pätee myös vaimon/tyttöystävän kanssa, toivottavasti myös toisin päin.

6 tykkäystä

Vaimo kannattaa pitää samana (vaihtaminen on aina kallista). Edellyttää tietysti että on tehnyt joskus oikean poiminnan. Hyvässä lykyssä osinkoakin irtoaa useamman kerran vuodessa.

Helppo se on nimimerkin takaa huudella :grin:

21 tykkäystä

Tässäkin tärkeässä osassa lienee se hyvä huolto. :grin:

1 tykkäys

Jos pitää vaimon samana, mutta vaihtaa tyttöystävää :thinking:

19 tykkäystä

Hirveällä riskillä laittaa kaikki paukut yhteen hevoseen. Se saatto olla ysärillä Nokia, mutta nyt jo rupsahtanut ja paisunut mörnijä, joka tekee vain kannattamatonta kasvua keskiorganisaatioon. Toisaalta taas hajauttaminen laajasti kumppani-etf:ään tarjoaa paremman saannon pitkällä aikavälillä ja arvoansat ei tunnu niin pahalta.

9 tykkäystä

Myönnän virheeni. Varmaan olisi pitänyt todeta, että paria vuotta kauemmas diskonttaukseen sisältyy paljon epävarmuutta.

2 tykkäystä

Mikäs tässä laiturin päässä, valvon kalastaen ja oluen kera kun omistus tuottaa.

Kuvassa taustalla UPM Kymi

41 tykkäystä

Veljet, varoituksen sana. Voihan olla mahdollista, että puolisollanne onkin ihan omat tulevaisuuden suunnitelmat, joissa teillä ei ole mitään roolia. Ihan sivusta vain seurannut naapurin rouvaa, jolla tuli näköjään “kiintiö täyteen”.

23 tykkäystä

Hesulista kaikki eivät välttämättä hae tuottoa, vaan “kokemuksia”, kärsimystä, sielun jalostamista, putoavan puukon viiltoja käsiin, mielen lujuuden harjoitusta, taloudellista puhdistusta, masokismifantasioita ja kylmiä kylpyjä. Tyydyttymistä voi olla siis monenlaista.

44 tykkäystä

Olisi ollut hyvinkin tarpeellista siirtyä jo töiden pariin tällä viikolla, mutta kyllä seuraavat päivät sittenkin kiteytyvät tähän…

49 tykkäystä

Pitäisi varmaan tehdä oma teesilistani, niin opetuslapseni voivat sitten, niitä jakaa eteenpäin.

https://x.com/QCompounding/status/1817962539608646023

12 tykkäystä

Nyt on kyllä mennyt sovelluspäivitys pahasti mönkään. Yahoo financen graafi näkymä päivittynyt.

Vanha versio toimi kyllä hyvin pystyasennossa.

2 tykkäystä

Hesuli tarjoaa erilaisia katarttisia kokemuksia molemmista päistä. Aiemmin mainitun Amor fatin lisäksi kuuluisia Hesuliin liittyviä katsomuksia tai kielikuvia ovat myös Memento mori, Urea iacta est, Veni, vidi, anti ja Et tu, Rettig?

Legendan mukaan myös Nietzsche näki kävellessään hesulisijoittajan ostamassa dipin dipin dippiä. Nietzsche halasi salkkua itkien ja sanoi “äiti olen hölmö”. Sen jälkeen hän menetti tajuntansa eikä hänen mielensä koskaan enää toipunut ennalleen.

Historiankirjoituksen mukaan myös Marcus Aureliuksen stoalainen arki vaihtui Nesteen tankkaamisen jälkeen ooppiumiriippuvuudeksi.

18 tykkäystä

Aika usein ja päivä päivältä useammin tulee mieleen, että mikä on saanut foorumin jäsenet uskomaan tähän Hesuli Wonderlandiin? Mikä meillä Suomessa on hyvin tällä hetkellä? Toki isommat yhtiöt toimii koko maailmassa, mutta ne pienyhtiöt, jotka toimii Suomessa? Miten ne voi tehdä käännöksen?
Sinun rahoilla - käytkö aktiivisesti syömässä lounaalla, illalla - ostatko verkkokauppa.com:ista etkä XXL:stä - syötkö kotimaista kalaa Norjan lohen sijasta jne.
Minusta tuntuu, että Hesuli mörnii vielä jonkin aikaa…

19 tykkäystä

Useamman kerran vuodessa? Onko perinteinen yhdeksän kuukauttakin lyhentynyt nykyisessä hektisessä maailmassa?