Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Kyllä, ja kun veljekset kuolivat niin heidät haudattiin vastakkaisiin päätyihin samaa hautausmaata. Molempien firmojen pääkonttorit ovat edelleen samassa Herzogenaurach-nimisessä pikkukaupungissa Baijerissa. Firmat ja niiden työntekijät ovat (paljon myöhemmin) tehneet sovinnon vaikka kilpailijoita ovatkin.

7 tykkäystä

Tosin koko aurinkokunnan massasta 99.86% on jo Auringossa eli vaikka jotenkin onnistuttaisiin pudottamaan sinne aurinkokunnan kaikki planeetat, kuut, kääpiöplaneetat ja asteroidit ja muu tavara niin vaikutus olisi olematon.

13 tykkäystä

Mites se menikään, "Punainen ei oo pelkkä väri…":hammer_and_pick::triangular_flag_on_post:

2 tykkäystä

Itse pistäisin työn alle Veikko Huovisen huhutun Kuningas cocktailin (rakettipolttoaine toisissa piireissä) ja ehtisi vielä nauttia jalopiimää jälkkäriksi.

Lisäys: tosin Kuningas cocktailin pohjalle ei ehtisi hankkia asiaan kuuluvaa kankkusta. Tämä on enemmän aamu/läksiäismalja.

10 tykkäystä

Nordnet on poistamassa Shareville.fi -sivuston. Tässä vielä Inderes-foorumilaisten suosituimmat omistukset:


Jostain syystä Neste on suosituin, vaikka YTD on huonommanlainen. Harvia hyvällä YTD:llä ei ole kohonnut kovinkaan suosituksi. Harvia taisi jossain vaiheessa olla suosituin osake foorumilaisilla.

11 tykkäystä

Mä oon nyt lukenut tämän aika monta kertaa :melting_face:

Explain it to me like I’m missing a chromosome

1 tykkäys

@Mirko_Sampo_IR ja kisu :smiling_face_with_tear:

https://x.com/MirkoHurmerinta/status/1799111300771143888

24 tykkäystä

Toivotaan että nuo ryhmän sisäiset top-listat, suosituimmat omistukset ynnä muut tulevat näkyviin tuossa “uudessa sharevillessä” joka on tuolla Nordnetin sisällä. Nyt on meinaan aika suppea ilmestys kun ei ole muuta kuin keskustelut näkyvillä. Taikka sitten en ole osannut etsiä :thinking:

2 tykkäystä

Livekuvaa kisumirrin näytöstä:

7 tykkäystä

Nesteen ketjusta poimittua

Rage Quit GIFs on GIPHY - Be Animated

58 tykkäystä

620 000 katsojaa, portfolio reveal tulossa…
Merkkejä

2 tykkäystä

Nordnet on tuonnut Sherevillestä kaikki huonot ominaisuudet (keskustelu) ja jättänyt tuomatta kaikki ne hyvät eli omien kauppojen kommentointi, top-listat ja ryhmän suosituimmat omistukset.

23 tykkäystä

Niin, mäkään en ole ihan ymmärtänyt tätä. Miksi vanhaa Sharevilleä ollaan poistamassa, kun uusi on ihan raakile? Eihän sieltä näe edes salkkujen tuottoja ilmeisesti. Mikä pointti edes seurata jotakuta, jos ei tiedä onko sen portfolio hyvä vai huono?

2 tykkäystä

Shareville ei tuota rahaa, kivaahan se on rakennella kaikenlaista kun korot on nollissa. Näin nää hommat vaan menee.

2 tykkäystä

Halvin vaihtoehto olisi kai ollut vain jättää Shareville sellaiseksi kuin se oli. Joku suunnitelma tässä Nordnetilla on sen kanssa, mutta ei ainakaan minua vakuuta tämä kehitys.

3 tykkäystä

Ja mikä parasta, tää JB1974 tulee kuitenkin seuraavan kuukauden aikana printtaamaan rahaa :smiley: Kunhan tyytyy myymään voittonsa ennen vääjäämätöntä laskua…

16 tykkäystä

@Jukka_Lepikko ja GME-treidaaja :cowboy_hat_face:

https://x.com/JukkaLepikko/status/1799124740415860750

18 tykkäystä

Clark

@Clark_kent kirjoittaa vastausta. Sitä tässä ootellu, että pääsis sitten nukkumaan.

Kuinka kauan muka voi kestää kirjoittaa, että “Merkkasin maksimit Faronia!” :thinking:

5 tykkäystä

Sharevilleen olisi hyvä lisäys tehdä mahdollisuus kommentoida Inden foorumin helmeen Politiikkanurkkaukseen viikonloppuisin ilman typeriä tunnin viivytyksiä. Sharevillen suosio nousisi takuuvarmasti.
Terveisin nimimerkki “Rajoituksiin pettynyt”.

4 tykkäystä

Atlantan keskuspankin viimeisin ennuste Yhdysvaltojen toisen vuosineljänneksen talouskasvusta on 3.1%, mikä on noussut edellisestä ennusteesta, joka oli 2.6%.

https://x.com/LiveSquawk/status/1799102735310290960

image

1 tykkäys