Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Nordnetin aamun sähköpostista:

9 tykkäystä

image

1 tykkäys

Epäilen silti, että Nordnetin asiakkaat eivät varsinaisesti usko Grönlannin markkinoihin. :thinking:

5 tykkäystä

Luulen, että eivät Nordnetin asiakkaat ole myöskään kiinnostuneita varsinaisesti sosialistisen Kuuban markkinoista, mitkä myös ovat tuossa maalattuna. Eli taitaa vain olla koko Pohjois-Amerikka siinä.

Onkohan heidän indeksirahastoissaan oikeasti muutakin kuin vain USA:n ja Kanada osakkeita? Ainakin OP:n vastaavassa indeksirahastossa suurin osa on USA:n markkinoille sijoitettuna ja pieni (loppu) osa Kanandaan sijoitettuna.

4 tykkäystä

Tosiasiassa rahasto, josta tekstissä puhutaan (Nordnet indeksirahasto USA) pyrkii seuraamaan S&P 500 indeksiä eli Kanadaa ei ole myöskään mukana. :sweat_smile:

2 tykkäystä

Ei tässä nyt ehtinyt mitään myymään, enkä oikein olis halunnutkaan, markkinat oli liian nopeita mulle, ja mitä minä möisin? Parhaita compoundereita Niko alennuksella (onhan ne kalliita, mutta hyviä) vai sampoa ja fortumia, ne ei oo kalliita. Leaddeskin olisin eilen myynyt 25 eurolla osan, mutta oli asiakkaita… Katotaan katotaan… Jos tästä tuli buy the dip, niin ehkä uusista huipuista vois juustohöylätä. Elkää olko niin vikkelä.

Inhottavaa kun koko foorumi omistaa samoja hyviä osakkeita…

USA:n pinta ala n. 39.8 % pohjois-Amerikasta, eli vähän on tullut ylimääräistä mukaan. Syy miksi kartta on maalattu noin on se, että maalauksen suorittaneen työntekijän tietokoneelta ei löytynyt tarkoitukseen sopivaa ohjelmaa, vaan työ suoritettiin ammattimaisesti MS Paintilla. Tässä on pomo pyytänyt graafikkoa tekemään suurta tarkkuutta vaativan työn, ja kun graafikko on pyytänyt hankkimaan sopivan piirustusohjelman, on pomo todennut että “Onhan siellä ATK:lla se Paint, eikös se ole piirustusohjelma?” Ollaan siis tyytyväisiä lopputulokseen, koska vähintään sata kertaa ennen nykyistä tulosta on käynyt näin:

12 tykkäystä

Kyllä se vissiin tekno on joka pelottaa, kun kattoo vaikka Qt:n tilannetta, taas pääsee tankkaamaan kohtapuoliin.

Selkeää syytä kurssiheilahtelulle ei ole. Pitkään on ihmetelty sitä, miksi pörssit ovat saattaneet nousta jopa huonoista uutisista huolimatta – siksi ei pidä ihmetellä, jos ne joskus myös laskevat ilman selvää syytä.

-Jan von Gerich

7 tykkäystä

image

3 tykkäystä

Jaahas romahdus peruttu ja ralli jatkukoon :partying_face:

3 tykkäystä

Taidan odottaa jenkkiavauksen yli ja katsoa että oikeasti on ennenkuin pistän bileet pystyyn. Futuurit ei ainakaan ole vielä osanneet oikein päättää minne mennä tuon työllisyysrapsan jälkeen. Ehkä ihan hitusen on ylöspäin virettä.

1 tykkäys

Joo, semmoinen kutina ollut eilisestä lähtien, että hermoilu jatkuu vielä tänään. Tiistaina palataan varmaan hieman normaalimpaan tilaan.

Loogistahan olisi että kun kaikki odottaa toista punoituspäivää ja samalla buy the dip miehet on kassi auki niin tuloksena möyrnittäisiin sivuttaisliikkeessä koko päivä :smiley:

1 tykkäys

Ainakin pre-marketissa on vahva Buy the Dip menossa akselilla Tesla-Apple-Alphabet-Facebook. Nuo työttömyysluvut antoivat varmasti uskoa ja indeksit lähtivät vihertämään ihan urakalla.

Palaan muuten tähän @investori esittämään kysymykseen sen verran, että musta ei tullut Inderesin työntekijää, vaan Medfilmin ja Inderesin välillä on alihankintasopimus tehtynä moderoinnista :slight_smile: Tämän vuoksi on hyvä huomata, että koska en ole työsuhteessa Inderesin kanssa, niin Medifilmiä ja minua ei koske Inderesin kaupankäyntisäännöt, eli voin kauppaa käydä vapaaasti.

Todella mukavaa on tää homma ollut toistaiseksi, ja koko ajan pyritään kehittymään ja tekemään foorumista entistä parempi paikka sijoittajille! :smiling_face_with_three_hearts:

31 tykkäystä

Kyllä se näyttää siltä, että nassekin vääntäytyy tässä vielä plussalle, eli taitaa taas eilinen olla jo unohdettua pahaa unta, kun dollarit kiiltää silmissä :smiley:

Tuplapeukku Johannekselle!

Wanhan pussihousun on kyllä arvostettava veronkier… eikun -suunnittelulta haiskahtavaa järjestelyä. Jos hlö A tekee firmalle B työsuorituksen C hänen toimintansa on sääntelyn X alaista. Mutta jos henkilö A tekee firmalle B työsuorituksen C, ainoana poikkeuksena edelliseen skeenarioon se, että paperit kierrätetään yrityksen D kautta, sääntelystä X ei tarvitse välittää pätkääkään, koska this time it’s so totally different :wink:

Lämmöllä, vain hiukan härnäten (olisi oikeasti kohtuutonta, että moderointi rajoittaisi sijoitustoimintaa) :kissing_heart:

7 tykkäystä

Niin kauan kun moderaattori ei dellaa posteja jotka karhuilevat omia longipositiota vastaan niin tuskinpa mitään eturistiriitaa voi edes tikulla etsiä :smiley:

7 tykkäystä

Jos tämän aamun hässäkkää pohtii jälkiviisaana, olisi dipit ja ropit ja ostohässäkän voinu vaan unohdella ja jälleen kerran panostaa senkin effortin Inderesin targetin nostoon, Goforeen.

4 tykkäystä