inderesPodi ja sen tulevaisuus

Ollaan rullattu nyt 8 jakson verran inderesPodia. :slight_smile: Aihealueet vaihdelleet makrotalouden tasolta spesifimpiin, kuten SaaS-liiketoimintamalli ja sykliset yhtiöt. Onko podit vastannut odotuksia? Ja tottakai lämmin kiitos meille jo lähetetyistä ja tulevista kehitysideoista & aihetoiveista! :ok_hand:

InderesTV inderesTV | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus
SoundCloud SoundCloud - Hear the world’s sounds
iTunes ‎inderesPodi on Apple Podcasts

8 tykkäystä

Suomen paras. Ei voi muuta ku nostaa hattua! Oisko joku jakso sotesta ja terveysalalla? Ottakaa mukaan joku soten asiantuntija.

5 tykkäystä

Ehdotukseni seuraavalla jaksolle: Amazon, Verkkokauppa ja kaupan-ala sijoituskohteena.

3 tykkäystä

Terveysala tullaan ehdottomasti nostamaan aiheena laajemmin käsittelyyn!

Pihlajalinnalta löytyy muuten myös omaa podcast-produktiota, eli tuossa ainakin tähän hetkeen kuunneltavaa :slight_smile: ‎Pihlajalinna on Apple Podcasts

4 tykkäystä

Kiitos tosta pihlajalinnan podista. Pitää tutustua. Näyttää mielenkiintoiselta!

3 tykkäystä

InderesPodi on ollut täyttä asiaa! Kuitenkin uudet jaksot meinaavat jäädä huomaamatta kun niitä ei julkaista InderesTV:n YouTube-kanavalla, jota pääosin seuraan

5 tykkäystä

Alright, uploadaan sinnekin podcastit lähiaikoina!

1 tykkäys

Erittäin laadukasta podcastia, mitä kyllä inderesiltä odotinkin. Jatkakaa samaan malliin!

6 tykkäystä

Pystyykö podeja lataamaan kännykkään niin voi ottaa lentokoneeseen kuunneltavaksi :)? Oon lähdössä ihan just pitkälle lennolle intiaan!!

1 tykkäys

SoundCloudista pystyy lataamaan ainakin inderesPodit. Se on vähän piilossa, mutta tuoltapa löytyy :slight_smile: SoundCloud - Hear the world’s sounds

5 tykkäystä

Kiitos löytyi ja lentomatka pelastui, jos vaan ois ollut enemmän kuunneltavaa :wink:

3 tykkäystä

Oisko joku jakso kryptovaluutoista ja block chainista? Miten osakesijoittamisen ammattilaiset suhtautuvat näihin?

3 tykkäystä

Kiitos tästä :sweat_smile:

2 tykkäystä

Suomen Pankin Päivi Heikkinen oli joulukuussa haastiksessa inderesTV:ssä, samaan aikaan kun bitcoin & co. oli raketoinut huippuihin. Ehkä saat ainakin alkuun jotain tästä irti Bitcoin sijoituskohteena? Vieraana Suomen Pankin Päivi Heikkinen | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

Hei, aivan turhaa ‘‘piilotatte’’ inderespodin soundcloudiin. Jengin on sinne vaikea löytää ja palvelisi paljon suurempaa yleisöä, jos toteuttaisitte podin samaantyyliin kuin Nordnetin Rahapodin. Eli kamera(t) kuvaamaan podia ja se sitten Youtubeen. Aika vanhanliiton meininki, kun ei kuvaa saada 2018 :wink:

Hello @Miikka9292, ollaan koitettu nostella inderesPodia piilosta ja nyt löytyy tubestakin. :smirk: Pelkkä audio vähän kesympi rullata ja jaella, mutta eiköhän kuvakin vielä järjesty, mikäli se koetaan oleelliseksi… :thinking:

YouTube: inderesPodi 1: Miten osakemarkkinoilla menee? (13.4.2018) - YouTube

Minä kuuntelen iTunesin kautta iPhonella ja tuo on todella hyvä tapa kuunnella ja ohjelman sisältö ollut hyvää. Tulee kuunneltua töihin mennessä autolla tai polkupyörällä, ruokaa laittaessa, jotain muuta puuhastaltaessa. Minulla ei olisi millään aikaa roikkua näytön edessä katsomassa youtubesta videoita, vaan tykkään juuri tuollaisesta audio muodosta. Ei siinä minusta mitään vanhaa ole.

Nyt näyttäisi että iTunesissa InderesPodi on noussut 8. suosituimmaksi Suomen listalla. Tuohon listalle mahtuu kaikkiaan 200 eri podcastiä. Huomasin myös että samat podcastit löytyy Spotifystä. Ihan mukavaa, vaikkei spotify ole minulle sopiva tapa kuunnella podcastejä, kun ei se osaa edes jatkaa siitä mihin viimeksi jäi.

5 tykkäystä

Enhän minä tarkoittanutkaa, että soundcloudin käytöstä pitäisi luopua. Ei todellakaan. Vaan että soundcloudin lisäksi saataisiin liikkuvaakuvaa podista youtubeen. Ja jos haluaa vielä enemmä mennä eteenpäin niin videoon voisi lisäillä kuvia aiheesta josta puhutaan. (Faktoja, kurssikäyriä, mitä vaan.) Vaatii vain editointia. Jos tätä haluaa kehittää nii vain taivas on rajana.:smiley:

2 tykkäystä

Jeah! Näillä näkymin pidetään podcastit omana formaattina videoista. Tuossa (faktat, kurssikäyrät, ym.) tehtäisiin ensisijaisesti videoita, jotka eivät soveltuisi sellaisenaan podcasteiksi. InderesPodissa tarkoitus on lähestyä isompia teemoja “pehmeämmin”, eikä sinällään purkaa numeroita & graafeja, joissa videokuva/kuvat tärkeä elementti. :slight_smile:

Tullaan varmasti tekemään tällaisia informatiivisia videoita tulevaisuudessa entistä enemmän. :ok_hand:

3 tykkäystä

Tuli vasta nyt kuunneltua tuo inderesPodi jakso pelimarkkinoista. Mielestäni tuo on virheellistä tietoa, että Apple tai Google ottaisi 30% pelin hinnasta.
Samalla tavalla kuin mikä tahansa kauppa Apple store ja Google play joutuvat lisäämään tuotteen hintaan alv:n. Näin jos kehittäjä on määritellyt hinnaksi 0,99€, niin tuo hinta sisältää sen kyseisen maan alv:n, jonka kauppa joutuu maksamaan verottajalle. Eli Apple tai Google ottaa summan, joka on noin 6-10% pelin alvillisesta hinnasta (tai noin 8-13% alvittomasta hinnasta). Tai en tarkkaan tiedä mitä tuo alv on eri maissa, mutta varmaan jotain tota luokkaa 20-24%.