Sijoitusfoorumi

inderesPodi ja sen tulevaisuus

inderespodi
#1

Ollaan rullattu nyt 8 jakson verran inderesPodia. :slight_smile: Aihealueet vaihdelleet makrotalouden tasolta spesifimpiin, kuten SaaS-liiketoimintamalli ja sykliset yhtiöt. Onko podit vastannut odotuksia? Ja tottakai lämmin kiitos meille jo lähetetyistä ja tulevista kehitysideoista & aihetoiveista! :ok_hand:

InderesTV https://www.inderes.fi/inderestv?field_video_category_tid=458
SoundCloud https://soundcloud.com/inderes/sets/inderestalk
iTunes https://itunes.apple.com/fi/podcast/inderespodi/id1383172198?mt=2

6 Likes
#2

Suomen paras. Ei voi muuta ku nostaa hattua! Oisko joku jakso sotesta ja terveysalalla? Ottakaa mukaan joku soten asiantuntija.

5 Likes
#3

Ehdotukseni seuraavalla jaksolle: Amazon, Verkkokauppa ja kaupan-ala sijoituskohteena.

3 Likes
#4

Terveysala tullaan ehdottomasti nostamaan aiheena laajemmin käsittelyyn!

Pihlajalinnalta löytyy muuten myös omaa podcast-produktiota, eli tuossa ainakin tähän hetkeen kuunneltavaa :slight_smile: https://itunes.apple.com/us/podcast/pihlajalinna-podcast/id1324968465?mt=2

4 Likes
#5

Kiitos tosta pihlajalinnan podista. Pitää tutustua. Näyttää mielenkiintoiselta!

3 Likes
#6

InderesPodi on ollut täyttä asiaa! Kuitenkin uudet jaksot meinaavat jäädä huomaamatta kun niitä ei julkaista InderesTV:n YouTube-kanavalla, jota pääosin seuraan

5 Likes
#7

Alright, uploadaan sinnekin podcastit lähiaikoina!

1 Like
#8

Erittäin laadukasta podcastia, mitä kyllä inderesiltä odotinkin. Jatkakaa samaan malliin!

6 Likes
#9

Pystyykö podeja lataamaan kännykkään niin voi ottaa lentokoneeseen kuunneltavaksi :)? Oon lähdössä ihan just pitkälle lennolle intiaan!!

1 Like
#10

SoundCloudista pystyy lataamaan ainakin inderesPodit. Se on vähän piilossa, mutta tuoltapa löytyy :slight_smile: https://soundcloud.com/inderes/sets/inderestalk

5 Likes
#11

Kiitos löytyi ja lentomatka pelastui, jos vaan ois ollut enemmän kuunneltavaa :wink:

3 Likes
#12

Oisko joku jakso kryptovaluutoista ja block chainista? Miten osakesijoittamisen ammattilaiset suhtautuvat näihin?

2 Likes
#13

Kiitos tästä :sweat_smile:

2 Likes
#14

Suomen Pankin Päivi Heikkinen oli joulukuussa haastiksessa inderesTV:ssä, samaan aikaan kun bitcoin & co. oli raketoinut huippuihin. Ehkä saat ainakin alkuun jotain tästä irti https://www.inderes.fi/videot/bitcoin-sijoituskohteena-vieraana-suomen-pankin-paivi-heikkinen

#15

Hei, aivan turhaa ‘‘piilotatte’’ inderespodin soundcloudiin. Jengin on sinne vaikea löytää ja palvelisi paljon suurempaa yleisöä, jos toteuttaisitte podin samaantyyliin kuin Nordnetin Rahapodin. Eli kamera(t) kuvaamaan podia ja se sitten Youtubeen. Aika vanhanliiton meininki, kun ei kuvaa saada 2018 :wink:

#16

Hello @Miikka9292, ollaan koitettu nostella inderesPodia piilosta ja nyt löytyy tubestakin. :smirk: Pelkkä audio vähän kesympi rullata ja jaella, mutta eiköhän kuvakin vielä järjesty, mikäli se koetaan oleelliseksi… :thinking:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tWyLxe2bZYE&list=PLyaj31tIl1ou4I6b9cKAERCgUleApL8lp

#17

Minä kuuntelen iTunesin kautta iPhonella ja tuo on todella hyvä tapa kuunnella ja ohjelman sisältö ollut hyvää. Tulee kuunneltua töihin mennessä autolla tai polkupyörällä, ruokaa laittaessa, jotain muuta puuhastaltaessa. Minulla ei olisi millään aikaa roikkua näytön edessä katsomassa youtubesta videoita, vaan tykkään juuri tuollaisesta audio muodosta. Ei siinä minusta mitään vanhaa ole.

Nyt näyttäisi että iTunesissa InderesPodi on noussut 8. suosituimmaksi Suomen listalla. Tuohon listalle mahtuu kaikkiaan 200 eri podcastiä. Huomasin myös että samat podcastit löytyy Spotifystä. Ihan mukavaa, vaikkei spotify ole minulle sopiva tapa kuunnella podcastejä, kun ei se osaa edes jatkaa siitä mihin viimeksi jäi.

5 Likes
#18

Enhän minä tarkoittanutkaa, että soundcloudin käytöstä pitäisi luopua. Ei todellakaan. Vaan että soundcloudin lisäksi saataisiin liikkuvaakuvaa podista youtubeen. Ja jos haluaa vielä enemmä mennä eteenpäin niin videoon voisi lisäillä kuvia aiheesta josta puhutaan. (Faktoja, kurssikäyriä, mitä vaan.) Vaatii vain editointia. Jos tätä haluaa kehittää nii vain taivas on rajana.:smiley:

2 Likes
#19

Jeah! Näillä näkymin pidetään podcastit omana formaattina videoista. Tuossa (faktat, kurssikäyrät, ym.) tehtäisiin ensisijaisesti videoita, jotka eivät soveltuisi sellaisenaan podcasteiksi. InderesPodissa tarkoitus on lähestyä isompia teemoja “pehmeämmin”, eikä sinällään purkaa numeroita & graafeja, joissa videokuva/kuvat tärkeä elementti. :slight_smile:

Tullaan varmasti tekemään tällaisia informatiivisia videoita tulevaisuudessa entistä enemmän. :ok_hand:

3 Likes
#20

Tuli vasta nyt kuunneltua tuo inderesPodi jakso pelimarkkinoista. Mielestäni tuo on virheellistä tietoa, että Apple tai Google ottaisi 30% pelin hinnasta.
Samalla tavalla kuin mikä tahansa kauppa Apple store ja Google play joutuvat lisäämään tuotteen hintaan alv:n. Näin jos kehittäjä on määritellyt hinnaksi 0,99€, niin tuo hinta sisältää sen kyseisen maan alv:n, jonka kauppa joutuu maksamaan verottajalle. Eli Apple tai Google ottaa summan, joka on noin 6-10% pelin alvillisesta hinnasta (tai noin 8-13% alvittomasta hinnasta). Tai en tarkkaan tiedä mitä tuo alv on eri maissa, mutta varmaan jotain tota luokkaa 20-24%.