Osakesijoittaminen

Investors House - Kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö

Investors House antoi positiivisen tulosvaroituksen päivä ennen Q1’2018 osavuosikatsausta. Mitä mieltä olette yhtiöstä sijoituskohteena? Yhtiön liiketoiminta on muuttunut todella radikaalisti. (Kiinteistöyhtiöstä sijoitusyhtiöksi) https://www.inderes.fi/tiedotteet/investors-house-oyj-positiivinen-tulosvaroitus

Yhtiön webcast löytyy täältä LIVE alkaa huomenna 13:00 maissa. https://www.inderes.fi/videot/investors-house-osavuosikatsaus-q1-2018-webcast-2552018-1300

1 tykkäys

Kilpailija Investors Housen platformille ;D http://www.sijoitusasunnot.com/

1 tykkäys

Ehtiikö vielä tänään ostaan, saadakseen Ovaroa?

Ei. Tänään irtosi Ovaro-osinko ja täsmäytyspäivä huomenna. Lisää Ovaroa jaettaneen Q1:llä. Jatkoihin siis ehtii vielä mukaan.

Yhtiökokouskutsu tuli. Osinko 0,25e jaetaan kahteen osaan. Nyt 0,13e ja hallitukselle valtuus päättää myöhemmin 0,12e. Sopii minulle.

"Hallitus ehdottaa, että tilikauden 2019 voitto lisätään kertyneisiin voittovaroihin ja että yhtiökokouksen vahvistaman taseen 31.12.2019 perusteella jaetaan voittovaroista osinkoa 0,13 euroa osakkeelta eli yhtiökokouskutsun päivämääränä ulkona olevien osakkeiden lukumäärän perusteella kokonaisosinkona ehdotetaan jaettavaksi yhteensä enintään 778.470,16 euroa. Osingonmaksun täsmäytyspäivä on 30.4.2020. Hallitus esittää yhtiökokoukselle, että osinko maksetaan 8.5.2020 alkaen.

Lisäksi hallitus ehdottaa, että yhtiökokous valtuuttaa hallituksen päättämään enimmillään 0,12 euron voittovaroista jaettavasta osakekohtaisesta lisäosingosta siten, että valtuutus on voimassa 31.12.2020 saakka. "

Ovarojen jakamisesta ei ole kuulunut mitään. Korona ja Ovaron kurssilasku taisi sekoittaa suunnitelmia? Onneksi omien ostot ovat jatkuneet ainakin 6.4. saakka.

Kiitos Jesselle yhtiöpäivityksestä ja tj:n haastattelusta.

Q1 -tulospettymys palautti osakekurssin lähelle koronakriisin pahimpia pohjia. Kauppaa käyty alimmillaan 4,82 eurossa tänään :thinking:. Niin kauan, kun Ovaroita ei myydä/anneta osinkona, ei piensijoittajilla taida riittää uskallus ostaa Investors Houseakaan.

Voisiko @Yu_Gong ketjun otsikkoa muuttaa esim. “Investors House”? Ei taida olla muitakaan IH-ketjuja aloitettu ja toi webcast -viittaus on 2v. vanha.

3 tykkäystä

tottahan toki! Mä vaihdan otsikon paremmaksi :slight_smile:

2 tykkäystä

Eikös nyt voisi jatkaa niitä omien ostoja?
P / EPRA NAV on nyt luokkaa 0,6, minusta niitä ostoja vois jatkaa ainakin siihen saakka, että P / EPRA NAV on 0,8?

Ei tarvinnut kauaa odottaa…

1 tykkäys

Hyvä, että jatkavat! Maaliskuussa aloitetuissa omien ostoissa päästiin vasta alkuvauhtiin, kun keskim. päivävaihto on niin vähäinen. Nyt kolmen kuukauden aikana ostetaan 0,8% osakekannasta. Ei kovin kunnianhimoinen ohjelma, mutta pienistä puroista…

"Investors Housen hallitus on päättänyt hankkia omia osakkeita enintään 50 000 kappaletta, mikä on enintään noin 0,8 % koko osakekannasta. Osakkeet hankitaan Nasdaq Helsingin järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä hankintahetken markkinahintaan.

Omien osakkeiden hankinta aloitetaan aikaisintaan 27.5.2020 ja lopetetaan 24.8.2020 tai kun määrä on tullut täyteen."

1 tykkäys