Kempower - Liikkuminen sähköistyy latureilla

USA tehtaan kuulumisia, hyvältä näyttää:

Ps. Yksi eniten käytetyistä sanoista tässä genressä on tuo “vehicle”. Tuntuuko muista että kempowerin johto ääntää sen erikoisesti? Omaan korvaan kalskahtaa kovasti… :grinning:

10 tykkäystä

Kiitos videosta. Ristimäen tavassa ääntää sana “Vehicle” ei mielestäni ole juurikaan moitteen sijaa. Videon alkupuolella ehkä joku pieni poikkeama tässä, mutta pääosin aivan ok.

6 tykkäystä

Ja lisää hyviä uutisia :slightly_smiling_face: Kuvakaappaus instagramista.

Kurssia ei meinaa mitkään uutiset auttaa läpäisemään vastustasoa & Ath:ta , mutta eiköhän sekin ole kohta historiaa.

21 tykkäystä
13 tykkäystä

Salkunrakentaja-Erkkilän juttua samasta aiheesta:

11 tykkäystä

Meemeillä on oma ketju, mutta ehkä tällainen yksi sallitaan tänne ikään kuin aikojen merkiksi? :smiley:

Laitoitkin sen tänne myös, että jos tulee useampi liputus niin tulkitaan niin että kempowerilaiset haluaa pitää ketjun siistinä. :smiley:

11 tykkäystä

Istun käsieni päällä edelleen. Järki sanoo, että olisi fiksua vähän kotiuttaa voittoja. Järki sanoo myös, notta älä nyt ole niin tolloo, notta myyt firmaa jolta tulee “ilouutisia kahdesti viikossa, viikosta toiseen,” olkoonkin että osake on megakallis.

Ja toinen asia. Olen miettinyt paljon tämän firman riskitekijöitä ja löytänytkin sellaisen: Akkuteollisuus ja akkujen tekniikat kasvavat tässä samalla hurjaa vauhtia. Entä jos tekniikka kehittyy niin, että täydellä karvalakkimallin akullakin pääseekin 1000km, mihin silloin tarvitaan pikalatureita? Lataa kotona halvalla pörssisähköllä ja ajaa viikon työ- & kauppamatkoja, tai Hangosta Ivaloon ilman pikalatausta.

Mitäs ajatuksia herättää. Lähinnä tuohon jälkimmäiseen asiaan?

Edit: Kirjoitusvirheitä

7 tykkäystä

Itse en usko tuohon että akkuteknologia ihan super nopeeta kehittyisi massatuotantoon muutamaan vuoteen, ehtii jo uusi romahdus tulemaan pölhölään sitä ennen. :smiley:

2 tykkäystä

No joo. Näin se varmaan on, mutta välillä uutisvirrassa tulee vastaan uutisia akkutekniikan huikeista kehityksistä. Välillä ihan hirmukilsoja. Toki vasta prototyyppejä, mutta tänä päivänä kehitys on niin hurjaa, että pakko ottaa tämä vakavana riskinä osakkeen suhteen, ja muuten toki toivottaa innovaatiot tervetulleeksi :slightly_smiling_face:

5 tykkäystä

Tekniikkaan ja sen kehitykseen kantaa ottamatta. Laturiahan kehitellään suomessa muutamassa muussakin firmassa kempower lisäksi, toki etumatka on kohtuullinen kempowerin hyväksi Jostain kumman syystä suomessa ei tuo akkujen kehitys ole in, teknologiaa ja testausta on, testaajia käy koreasta asti. Case ruotsi, akkujen kehitykseen ja testaukseen todella kovat paukut. Nähnyt nyt viimeisen 6kk todella läheltä tämän testaus puolen, suomesta ja ruotsista. Akkupuoli 100-0 ruotsille, laturit 50-50.

6 tykkäystä

Kempowerilla on aika hyvä etu verrattaen kilpailijoihin, ainakin suomessa… joten en ole henk.koht. huolissani kilpailusta ihan lähiaikoina ainakaan kotimaassa. Vaatii aikaa ja järjettömästi rahaa tulla Kempowerin tontille kilpailemaan tosissaan, koska vahva brändi ja erittäin positiivinen maine kaikinpuolin. Myöskään ei ole ainoastaan suomi-markkinoista riippuvainen. Arvonnousuun en sen enempää ota kantaa, muutakuin että pitelen sormet ristissä ja toivon että nousee vielä jonkin matkaa. :smiley:

1 tykkäys

Torstain Kauppalehdessä sivun juttu Kempowerista.

Pari lyhyttä lainausta jutusta:
”Vieläkö kallista osaketta kannattaa tankata salkkuun?
Kyllä, kuittaa OP-ryhmän seniorianalyytikko Henri Parkkinen varman oloisena.”

”Myös positiivinen tulosvaroitus vuoden kolmannelta neljännekseltä on mahdollinen, mutta ei todennäköinen. Parkkinen arvioi todennäköisyyden alle 50 prosenttiin.
Hän pitää mahdollisena, että marginaalin ohjausta tarkennettaisiin kapeampaan vaihteluväliin.”

11 tykkäystä

Kurssi napsautti maagisen 50€ rikki. Ja semmonen info/muistutus, että torstaina 19.10 julkaistaan 9kk liiketoimintakatsaus. Toivottavasti saamme kuulla lisää Ameriikanvalloituksesta ja muuta mukavaa.

6 tykkäystä

"Riskinä on huiman kasvutahdin hiipuminen. Markkinoiden reaktiot tulevat riippumaan siitä, mihin kasvutahdin hidastumista suhteutetaan.

Jossain vaiheessa nykyinen kymmenien prosenttien kasvu tulee hidastumaan. Kempower on kasvanut parissa vuodessa käytännössä nollasta 97 miljoonaan euron yritykseksi."

Mikä 97 miljoonan euron yritys? :sweat_smile: Markkina-arvo taitaa olla 2,75 miljardia

5 tykkäystä

Liikevaihto viime vuonna 97 miljoonaa. Siitä varmaan puhuttiin tässä.

4 tykkäystä

Joo liikevaihto 97 miljoonaa. Kannattaa olla tämän kyydissä, koska :rocket:. Toisaalta myös tarkkana, että pepun alla on tuoli kun musiikki loppuu

7 tykkäystä

OP julkisti analyysin ja antoi VÄHENNÄ suosituksen

Tavoitehinta 47€ (aik. 42,50€)

3 tykkäystä

Kyseessä on siis tulosennakko, joten suositus ja varsinkin tavoitehinta ovat lähinnä arvailua. Pian ollaan viisaampia.

6 tykkäystä

Jännä nähdä tuleeko posaria taas, yleensä noin viikko ennen tuloksen virallista julkistusta posari annettu aikaisemmin

9 tykkäystä

14 tykkäystä