Ja tutkinna tuloksena kävi ilmi, että Tether oli valehdellut siitä että olisivat aina olleet fully backed. Voi vain arvuutella miksi selvisivät liiketoimintakiellolla New Yorkin osavaltiossa. Oma arvaukseni on, että se oli vain helpompaa syyttäjälle, kuin oikean luotettavan tiedon saaminen veroparatiisiin rekisteröidyltä yritykseltä, ja vielä alalla jonka regulointi on löysää.
Sana FUD on mielestäni väsynein sana joka 2010 luvulla keksitty. Punaiset valot eivät ole fudia. Tether on esittänyt todistettavasti valheellisesti olevansa aina backed. Viimeistään sen pitäisi olla jonkun hämäräpuuhan merkki kun toistuvista epäilyistä ja tutkinnoista huolimatta Tether ei koe että voisivat parantaa koko krypto alan kuvaa sillä että hankkisivat auditoijan ja koko bisnes auditoitaisiin aivan kuten mikä tahansa muu rahoitusalan toimija. ”Attestation” ei ole auditointia. Fudia huudetaan kun halutaan perustella itselleen miksi kritiikki ei pidä paikkaansa.
Sijoittajat vai terroristit? Tronista on melko nopeaa tullut suosituin tapa terroristeille kerätä varoja, ja kas kummaa kun tässä verrattain pienessä lohkoketjussa on kummallisen korkeat Tether volyymit.
Narratiivi on pitkään ollut, että tetherin market capin kasvua on ajanut institutionaalinen adoptio. Aivan varmasti legitiimi instutitionaalinen toimija ei laita rahaansa veroparatiisiin rekisteröidylle yritykselle joka on liiketoiminta kiellossa New Yorkin osavaltiossa, on auditoimaton ja joka on todistetusti valehdellut varoistaan.
Sitten taas tämä että tehdään 60 ihmisellä valtavat voitot kuulostaa kummalliselta kehulta. Kuka tahansa rahoitusalala työskentelevä kyllä ymmärtää mitä jää tekemättä tuolla henkilökunnalla. Sille on syynsä miksi JP Morgan tarvitsee sen 100000 työntekijää.