Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Se on helvetin hyvä kysymys. Ensimmäisenä vaihtoehtona tarjoan firman kotimaan salamyhkäisyyksiä, joista ei tavantallaajat ota selvää. Toivotaan, että kaikki menee nappiin tämän osalta :+1:

Täytenä keltanokkana en osaa sanoa mitään varsinaisen järkevää tähän joten ehkä pitäisi olla vain hiljaa, mutta itse olen ajatellut että mikäli earningsit ovat positiiviset, ei niistä olisi välittömän delisting-uhan alla saanut kummoista nostetta kurssiin. Huono tulos puolestaan olisi johtanut pahempaan kyykkyyn dollarin rajahinnan alle joka itsessään voisi muuttua ongelmaksi. Voiko mahdollisten salamyhkäisyyksien ohella ihan puhdas strateginen pohdinta olla syynä viivästyttämiseen vai onko tämä ihan turhaa spekulaatiota? Nimimerkki “amatööri pohtii”.

1 tykkäys

Jaahas sitä tuli käytyä palsussa ja syömässä ja siinä kohtaa joku ehti vetää tulpan irti ja huuhtoa euroopan markkinat viemäristä alas :smiley: Aika kipakan näköisiä puodtuksia siellä taas menossa. No eilen 10 uutisten lukijakin hehkutti, että Hesan pörssi nousi taas, eli olihan tämä arvattavissa :smiley:

3 tykkäystä

DAX futuuria just katoin, niin on kyllä viimeinen viikko ollut melkoista vuoristorataa.

1 tykkäys

Pulkkamäki senkun jatkuu. Salkkun ost tuottokin jo yli -20 % :smiley:

11 tykkäystä

Ihmettelyketju löytyy täältä. Toisaalta, viesti olisi ehkä sopinut paremmin pörssin päiväliikkeet -ketjuun: Pörssin päiväliikkeet ja korjaukset (Karhunpesä & Härkätaisteluareena)

Ja ei, en liputtanut yllä olevaa viestiä.

Pörssien suunta -ketju on syvällisempään, pidemmän aikavälin keskusteluun.

3 tykkäystä

Lion E-Mobility AG taas syöksyy reippaasti taas, alle 4 euroa alkaa lähestymään. Onko tälle mitään uutta syytä? :thinking:

En mä keksi muuta kuin yksittäisten sijoittajien sekoilun. :roll_eyes:

1 tykkäys

Korjausliikkeen mahdollisuuden kasvu päivä päivältä ja yleismyynti kasvu/spekulatiivisten osalta, ei ole hyvä yhdistelmä pienivaihtoiselle EV-lapulle. Sell in May ja retail raha valumassa kryptoihin vielä vahvistaa efektiä. Eihän ketään jaksa nykypäivänä jopa kuukaisia holdailla. Kyllä +10% täytyy saada päivässä/viikossa, kuten 6kk sitten :smiley:

6 tykkäystä

Tänään pitäisi osari tulla, onkohan jotain ennakkotietoa jollain?

2 tykkäystä

Kiitos, kun vastasit ja selitit selkeästi. Tämä vastauksesi auttanee mua jatkossakin. :slightly_smiling_face: :+1:

Mitä silmät ei näe, sen Inderesin foorumi ymmärtää. Sitä aina yrittää sitten hakea uutisia tai lukea jostain foorumilta. Kiitos myös @Mikko7, enpä ollut huomannut (tai muistanut?) moista. :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

NEL dyykkasi kivasti tavoitehinnan päivityksen myötä… 30 NOK → 20 NOK

4 tykkäystä

Eräs lappu mitä ihmettelen on Scatec. Nousuvaraa 3.5. päivitettyyn Nordean tavoitehintaan pian yli 80%. Laskee laskemistaan, tänäänkin -8% laskussa. Ei pitäisi olla tapahtunut mitään mullistavaa yhtiötasolla, aivan hyvä tuloskin tuli.

Kirjoitushetkellä kurssi 199NOK ja Nordean päivitetty tavoitehinta 380NOK. Tiedän ettei tavoitehintoja kannata tuijotella, mutta nyt on raju heitto. Onko joku mielekäs kertomaan Scateciin liittyviä mielipiteitä jos löytyy.

8 tykkäystä

$PLUG ympärillä selkeästi panikointia ilmassa. Taidan virittää pilkin 19d syvyydelle :upside_down_face:.

6 tykkäystä

Korjaan itseäni korjaamassa itseäni 9 päivän takaa. Taas ollaan 25% tasolla. On tätä kyl hauskaa seurata joka viikko että missä nyt mennään. Pakko hehkuttaa myös laskuja tasapuolisuuden nimissä. :sweat_smile:

4 tykkäystä

Osaako joku valaista miksi Orstedin kurssi on kuopannut viime viikot? Noin kuukausi sitten joku analytisti vielä piti 12kk tavoitehintana 1500 dkk. Tällä hetkellä hieman kaukaiselle vaikuttaa :smile:

Isot kauppamäärät loppuhuutareissa ja jenkit lähti ylös aikalailla samaan aikaan :thinking:

2 tykkäystä

Joko pohja löytyi? :smile:

3 tykkäystä

Sen verran vahva pomppu että etsin vähän uutista mutta ei oikein näy mitään selvää syytä…?

2 tykkäystä

Mulla oli salkussa Scatecia, mutta myin pois osarin jälkeen. Vaikuttaa että markkina säikähti kovenanttien paukkumista Ukrainassa. Mitä nyt luin uutisia, niin teknisesti laina defaultasi ja siitä käynnistyi myyntiaalto. Firma itsehän ei kovin huolissaan vaikuttanut tuosta olevan.

Arvostuskertoimet ovat tulleet hyvin alas ja tarkoitus on kyllä ostaa osakkeet takaisin kunhan tilanne selkenee.

Uutinen aiheesta:

3 tykkäystä

Tämä ketju voisi @matti14 olla oikeampi paikka viestillesi.

https://keskustelut.inderes.fi/t/sampo-group-ketju/692/3709?u=chuckpeddle

1 tykkäys