Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Gamestoppi antanut taas kerran mukavaa hedgeä salkkuun (tai olisi antanut, jos olisi enemmän).

Viikossa noussut 25% ja hinta pyörii nyt siellä 180 $ kieppeillä. Gamestonk taitaa ollakkin se aitojen timanttikäsien osake, kun sitä ei tahdo yleismarkkina heiluttaa juuri mitenkään.

Muskin BTC tweettejen jälkeen hype osakkeet AMC, GME ja BB ovat osoittaneet viriilejä heräämisen merkkejä muutenkin. Liekkö algoritmit frontanneet tuulareiden siirtymistä kryptoista takaisin osakkeisiin.

9 tykkäystä

BofA Securities Europe SA 34841 54518 -19677 15241

Kylläpä Merrill Lynchillä liikkuu Kamuxin laput. Koko päivän vaihto 179.500 kpl ja Lynch ollut puolessa joko ostajana tai myyjänä. Eilen myi ~30.000 ja maanantaina luokkaa ~70.000 lappua. Ostojen määrään en kiinnittänyt huomiota. Onko tätä jatkunut pitkäänkin?

7 tykkäystä

Nyt ainakin oman salkun osalta mennäänkin niin, että ainoat vihreät rivit ovat viime viikkojen pahimmat pulkkailijat Triterras, Fisker ja Paysafe :rocket: Onko tämä nyt jumalan merkki uuden rotaation alusta :sweat_smile:

5 tykkäystä

Kiitos Tesla :heart:

5 tykkäystä

10 tykkäystä

Jaahas, Bitcoinin kurssi pelastettu?

7 tykkäystä

Ei helvetti, miten finanssivalvonta ei puutu tuohon Muskin perseilyyn? :smiley: Ilmeisesti Tesla saanut taas täytettyä taseen Bitcoineilla.

27 tykkäystä

Muskin temput eivät viime aikoina toimi. Täytyy muistaa, että jos luottamus lähtee menemään vikasuuntaan…

7 tykkäystä

Kun Trump mainosti jotain tuotetta, joka nosti kyseisen tuotteen valmistaneen firman osakkeen kurssia, syntyi siitä valtava haloo. Nyt kun kryptot sopii näiden kritisoijien agendaan ollaan tuppisuuna…

5 tykkäystä

Ihan hyvin tuntuu toimineen. Bitcoin dippasi kun Tesla lopetti Bitcoinin hyväksymisen maksamiseen. Bitcoin dippasi kun Musk vastasi twitterissä ”Indeed”. Bitcoin pomppasi kun Musk laittoi twitteriin emoji kuvat timanteista ja käsistä. Markkina kysyy kuinka korkealle kun Musk pyytää sitä hyppäämään.

16 tykkäystä

"Mitäs Sammon kurssille tapahtuu :thinking: " Osingon irtoamispäivä. Ihan vain tännekin muistutukseksi, ei rasitu näppikset turhaan :upside_down_face:

13 tykkäystä

Niin, jos ensin mennään 500% ylämäkeen kuukaudessa, niin onko nyt ihme jos lasketellaan 4% alaspäin? Ihan normaalia heiluntaa.

eiku?

/sarkasmi-huumori

4 tykkäystä

Alexandriakin lähti pulkkamäkeen Inderesin vetämänä, saa nähä toteutuuko käänteinen inderesefekti ja tavoitehinta tavoitetaan vielä tänään. :bear:

5 tykkäystä


Olisikohan Kambi juna lähdössä. :sunglasses:

5 tykkäystä

Millä perusteella? Hyvä kynttilä?

Trend change tuli tänään 1h ja nyt myös 4h ja 1d.

3 tykkäystä

Jenkit välillä huokaisee, mutta eiköhän sieltä ensi viikolla viimeistään taas jotkut huolestuttavat tilastot tai korkohuolet löydy.

Eli millään uskalla ottaa etunojaa teknoihin lyhyellä aikavälillä.

11 tykkäystä

Jos palautan sut realiteetteihin: Nasdaq on ollut tänä vuonna 5 kertaa reilusti alemmalla tasolla kuin nyt. Nyt on tokokuu.

5 tykkäystä

Jaahas, onko Voxturissa paperikädet tai viimeiset pikavoiton hakijat karisteltu rattailta vai mistä tuulee? :face_with_monocle: Ei isolla vaihdolla, mutta noin 11% nousussa…

Ja DCRB rikkoo kohta 10d :partying_face::crazy_face:

24 tykkäystä

Se on helposti +10% kun @Seinakadun_Keisari ja @Perttu_Hamalainen alkaa lisäilemään. Toiset 10% tulee kun @PAHVIMUKI avaa tietokoneensa.

28 tykkäystä