Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Totta turiset, Remedy on kyllä valunut alemmas kuin itse odottelin; no ainakaan osariin ei olla näillä näkymin menossa hirveän rallin saattelemana vaan odotukset ovat matalat joten itse katson että tämä voi lähinnä vain yllättää positiivisesti tai jatkaa mörnintää, downsidea on vaikea nähdä.

10 tykkäystä

Media and Games:in alustavat luvut tulivatkin yllättäen jo tänään. :money_mouth_face: “Media and Games Invest thus not only did better than during the lock down last year, but also significantly better than the overall gaming market”

3 tykkäystä

“We are particularly impressed with MGI’s ability to achieve strong organic growth when peers seem to struggle with that.”

Redeye aikoo nostaa MGIn tavoitehintoja (nykyinen base case 75 kruunua). Halvalla saanut tänään.

Nämä on kyllä ihme päiviä kun yhden Stillfrontin takia kaikki vähänkin pelaamiseen viittaavat svenskiosakkeet saa raippaa sen kummemmin erittelemättä. Eikä sen Stillfrontinkaan näkymät niin heikot olleet, jos jaksaa katsoa yhtä kvartaalia pidemmälle.

4 tykkäystä

Markkina tuntuu olevan sitä mieltä, että Kamux laitaan ennen osaria? Oi kristallipallo… :thinking:

Tässähän muistuu mieleen jokunen Kamuxin super-osari viime vuodelta🙂

14 tykkäystä

Tosi mielenkiintoista tiedotusta kyseiseltä firmalta. Eihän tuo kurssi nyt lentoon lähtenyt, ja jos vertaa esim. Q1:n vastaaviin kehityslukuihin (org. kasvu 38% ja EBITDA% 26), niin aika vastaavalla kehityksellä mennään. Onko se iso juttu sitten se, että kun muu peliala sakkaa, niin MGI rullaa totutusti eteenpäin?

1 tykkäys

Mites manailemani kiina-tencent-CFHD negari!?

Vaikka toki itse näkisin että tässäkin tapauksessa nämä kassavirta vain siirtyisi vähän kauemmas tulevaisuuteen ja tuloutuisi sitten vaikka H1/22.

No on tämä kai mahdollisuuksien rajoissa, mutta koska kyseessä olisi vain rahojen siirto myöhempään, ei sen pitäisi oikeasti kaataa maailmaa. Väliaikaista kurssiliikettä tietenkin voi tulla ja tämän pelko voisi selittää viime päivien aneemista kurssikehitystä.

1 tykkäys

Hienosti meni Hyzon :chart_with_downwards_trend:

14 tykkäystä

No itse asiassa hyvin meni Hyzonilla. Ei kurssireaktio ole yrityksen syy. Joku vissiin odotti Hyzonin olevan voitollinen, vaikka yhtiötä vähääkään seuraava tietää että vielä ei ole sen aika.

11 tykkäystä

Sellainen kutina että kävi yritykselle tai kurssille jatkossa miten tahansa, Hyzonista tulee foorumille tietynlainen kulttiosake :grin:

34 tykkäystä

Takkia en tilaa, ellei ten-bäggeröi.

13 tykkäystä

Mitä ihmettä? Nää on varmaan sellaisia mystisiä, mihin ei kannata/uskalla hypätä mukaan, paitsi tosi pienellä rahalla.

En tiedä miten kulttiosake määritellään, mutta on siitä tullut ainakin reippaasti suosituin taivastelukohde. Joka päivä nousee tai laskee. :open_mouth:

6 tykkäystä

Olikohan jollain Morgan Stanleyn anaalin kaverilla isot säkin Freyeriä, joista piti päästä eroon ja viritettiin sitä varten kunnon 18 taalan targetti ja yritettiin samalla murskata toinen juuri de-mergen tehnyt firma eli Microvasti, jotta saatiin Freyerin kurssi ylös. Joku siis myi kunnon mällin osaketta pois tänään.

3 tykkäystä

Ja päivän masentavimman alisuoriutujan titteli menee taas (kuten n. 95% päivistä yleensä) yllätys yllätys Hyzonille :partying_face: :partying_face: :partying_face:

27 tykkäystä

Odotitko tässä vaiheessa huippu voittoja ja kurssin raketointia 100% :grin:

1 tykkäys

Melkonen kuhina käy hyzonin vaihdossa kun tunnin jälkeen jo vaihto on samalla tasolla kuin viime viikkoina päivätasolla.

2 tykkäystä

Ei voi kun kehua Joe-sedän kultaista kosketusta vihreän energian lappujen kanssa. Jättimäinen infraesitys meni läpi, josta heruu huomattavia määriä rahaa näihin, mutta jokainen oman seurantalistan lappu muuttui ydinjätteeksi ja parhaimmillaan mennään -30% :smiley: Samalla tietenkin öljyt ovat nousussa. Kohtuu sell the news menossa taas.

32 tykkäystä

Optomed rallatellut mukavasti 6% ylöspäin tänään.

Harviasta jännään meneekö vielä tänään 64€ rikki, vai ovatko kaikki halukkaat jo osaribingossa mukana. Huomiseksi varaudun henkisesti pieneen kyykkyyn ellei siellä vielä vedetä aamulla ässää hihasta.

9 tykkäystä

4 tykkäystä