Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kyllähän joka veneessä on hyvä ankkuri olla :joy:

Norskilaput tuntuu punottelevan kyl jatkuvasti… Zaptecin kurssikäppyrää juuri ihmettelin

1 tykkäys

Zaptecin kurssi juhlii uutta 75 nok targettia vähän erikoisesti… Noh, oikeasti syy on varmaan vielä se viime päivinä tapahtunut osakkeiden massamyynti, joka pitänee hinnan jonkin aikaa tuossa 60 nok tienoilla.

4 tykkäystä

Joo kyllä lueskelin asiasta. Toi kurssi nyt tuntuu heittelevän muutenkin noissa norskilapuissa. Posari tai odotusten mukaan mennään, niin uutisesta joukolla laput laitaan. Eihan siinä… ostopaikkoja tarjoo niille, ketkä lappua haluavat.

image

Jos iskisi Ehang -pilkin jonnekin 20 taalan kohdille :smiley:

7 tykkäystä

Mjaa-a, katotaas nyt. Voi olla @Sener että kiitän vielä unohdustani parin tunnin päästä. Tai mistä sitä tietää, pikavoiton hakijat rynniin avaukseen niin voihan se singahtaa vielä ylöskin.

5 tykkäystä

Ja tämä uutinen on palkittu premarketissa hurjalla 0.32% kurssinousulla :rofl: Huvittaa tämä ero siinä miten firmat käyttäytyy, tuntuu että jotkut keulii kymmeniä prosentteja kun uutisoidaan uudesta yhteistyöstä, jotkut on “nääh, i`m not impressed yet”

5 tykkäystä

kuva

Kaivosala kukoistaa, kun siirrytään mukaan kierrätykseen:

https://wallstreetharold.com/2021/02/why-comstock-lode-is-up-300-in-premarket/

Pressä kevyt 378% nousu :slight_smile:

3 tykkäystä

Hyzon pukkaa diilitiedotetta kuten:

Mutta DCRB-kurssissa ei näy mitenkään, pikkasen pakkasen puolella on tällä hetkellä. Liikkuukohan tämä tosiaan niin tutkan alla vielä.

3 tykkäystä

Nyt on korjaus päivät menossa ja silloin ei mikään uutinen pure :wink:. Kaikki nämä laskee.

8 tykkäystä

Iiik, indeksit puoli prossaa punaisella!

(ostopäivä pitkästä aikaa, sääli että oma käteiskassa on kiinni Kreaten annissa vaikka sieltä tuskin tulee kuin murto-osa)

4 tykkäystä

Voisitko @Meri, tai joku toinen arvon kollegoista, pirauttaa mr. WSB:lle, että nyt olis hyvä squeezepaikka tarjolla Ehangin piikkiin :wink:

3 tykkäystä

Advaxis noussut tänään ilman mitään uutisia(?) noin 25%. On nää jenkkiosakkeet joskus aika jänniä.

1 tykkäys

CCIV puskee tänään taas +10% ja on ylin kurssi on käynyt $59.50. Omat otettu pois jo kauan aikaa sitten, mutta kyllä tässä hirvittää istua kyydissä ilman mitään varmistusta targetista.

2 tykkäystä

Eikös tuo ole arvostettu nyt about 70 miljardia post-merger (jos siis se 12 miljardin arvio pitäisi) jos targetti varmistuu? Kova alkaa olemaan hintalappu lafkalla, joka ei ole myynyt yhtään autoa😁

4 tykkäystä

QuantumScape +27% tänään punaisena päivänä. Kiertyi välillä jo hieman parabooliseksi :grimacing: Nousu houkuttelee ostajia kun sanonko mikä kärpäsiä.
Lievittää vähän tuota EHang keissiin liittynyttä harmistusta.
Siinä tämän hetkinen toipuminen +57% on hyvä alku, mutta matka parin päivän takaiseen tuntuu pitkältä, ainakin henkisesti.

2 tykkäystä

Olipahan päivä. Sos LTD kanssa kelkkailtu tänään 16.35$ huipuista 8.85$ alas ja siitä vielä 12.80$ päätty päivä ja jälkkäreillä nyt 13.70$. Tää alkaa olemaan jo mielenvikasta touhua ja tukka meinaa lähteä päästä kun kattelee tätä menoa ja yrittää istua kyydissä mukana. Lisäilemään ehti 9-10-11 ja vielä 12 tasoilta.

1 tykkäys

Angler Gaminiltä ihana tulos.

12 centtiä osinkoa, thx.

4 tykkäystä

Nel ja Embracer avasivat miinukselle… on se kun mikään ei riitä :joy:

3 tykkäystä

Käytän tilaisuuden kiittää Wolfpack Researchia mahdollisesti ainutlaatuisesta ostopaikasta Ehangin suhteen. Hinnan noustua yli sataseen ja kh:n ollessa alle 50 taalaa luulin firman karanneen ikuisiksi ajoiksi pussihousun lompakon ulottumattomiin, vaikka mieli teki lisäillä. Asettelin mielessäni 70 rajaa sille, että myyn vaikka anoppini jotta saan ostettua lisää, jos hinta joskus putoaa tuon alle syystä tai toisesta.

Enter Wolfpack!

Toissailtana kaikki omat ja lainatut jenit kiinni ja 60 tasosta lisää. Eilen, hinnan pudotessa pre-marketista alle 50, myin hätäpäissäni Engie ja Air Liquide positioni kokonaan pois, ja ostin lisää 41 tasolta. No Electric Devices Allowed henkisen palaverin jälkeen huomasin hinnan nousseen 50 tasolle. Äkkiä lisää. Ja vielä kotimatkalla, markkinan avatessa, auto tien sivuun bussipysäkille ja neljäs siivu tasolta 55. Sitten taskut olivatkin tyhjät, käteisestä.

Shorttiraportissa oli hämäryyksiä, joita EH ei vastineessaan oikaissut tai avannut millään tavalla, mutta uskoin markkinan vähät välittävän tästä. Tällä kertaa osuin tikallani oikeaan ruutuun, ja sain tuplattua positioni keskihinnan, sekä näiden shorttirapsaostojen että koko position, jäädessä alle 50 taalan.

Lisäostoille reilu +50 % yhden illan aikana kelpaa varsin mainiosti. Erityisesti, kun tuli taas “uhkapelattua” aika isolla rahalla omaan elintasoon suhteutettuna (lisäostot yhteensä n. 6 kk palkka) Saas nähdä mitä jännää tänään tapahtuu!

19 tykkäystä

Kova! Melko hyvällä hinnalla sait tuon ja yhdessä päivässä tuolle positiolle sanoisin mukava tuotto, kun päivän ylimpänä käytiin siellä +80$ päällä :slight_smile: