Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Vaatii kyllä ihan uskomatonta mielenlujuutta jos tekee päivittäin osaketutkimusta omista omistuksista sekä potentiaalisista omistuksista ja vielä entisistä omistuksista, lukee foorumia ja talousuutisia ja seuraa kiinnostavien yhtiöiden julkaisuja ja uutisvirtaa sekä keskustelua, niin sitten jättää juuri ne omat omistukset kaikin puolin tarkastamatta tai jotenkin vahingossa välttyy niiden kurssitiedoilta kokonaan koko päivän ajan.

5 tykkäystä

Joo, on kokemusta. Antaa kurssin elää omaa elämäänsä, minä elän omaani.

Hmm, Paysafe…

Uijui
image

Aaa…

Äh.

:smiley:

30 tykkäystä

Bitcoinin ATH pätkähti tauluun.

btc

19 tykkäystä

Vielä yksi äääh kaupan päälle :smiley:

kuva

7 tykkäystä

Viestini tavoitti ilmeisesti pörssin huoltoukon ja taas on vajaa 1% vihreällä.
ATH lähenee.

14 tykkäystä

SOFI noussut kuukaudessa mukavat 38% :slight_smile: Onko foorumilla muita Sofin pankkitoimilupaa odottavia?

2 tykkäystä

Alkaako hyzonin pohja löytyä kun fintelin listoilla lainattavien osakkeiden määrä on tänään tippunut aamun 850k tämän hetken 70k ja silti käyrä koittaa vihertää toisin kuin kaikki muut omassa seurannassa olevat vedyt.
Vai mennäänkös lopussa käänteisellä raketilla alle vitosen? :sweat_smile:

14 tykkäystä

Jospa kohta alkaisivat luovuttaa

14 tykkäystä

Vähemmin yllättäen taas kun meinattiin saada mahdollisuus edes 0,1% positiiviseen closeen, niin tunnetusti romautetaan viimeisellä tunnilla Hyzon taas kohti uusia pohjia. Mielenkiintoinen lappu, kun päivä päivältä painetaan punasena menemään, vaikka sattuisi muu markkina vihertävän. Tämä on kun kattoisi Titanicia hidastuksella vajoamassa mariaanien hautaan. Pohja tulee vastaan, mutta hitaasti. Mysteeri on se, onko se pohja 0,05$ vai 5$.

17 tykkäystä

2 taalan kohdilla oltaisiin suurin piirtein cash valuessa, eli kaikki muu sitten 0 taalan arvoista😁

11 tykkäystä

Hyvinhän se Payshit sitten laski miinukselle päivän kuluessa. Hienosti tuli poimittua 8.19 hintaan kokeiluerä, että josko nousu jatkuisi. :rofl: Ei ainakaan tänään jatkunut.

7 tykkäystä

ATH
30POKS
Aker Carbon Capture jatkaa matkaa :star_struck:

6 tykkäystä

Huhhuh :grinning_face_with_smiling_eyes: Jos pelkällä ilman nappaamisella on vuodessa viisinkertaistanut rahansa ja firman arvo nyt 2 miljardia dollaria niin en malta odottaa mitä käy Origin Materialsille kun ensimmäinen tuotantolaitos alkaa tuottaamaan puujätteestä ja vastaavasta PET-muovin raaka-ainetta mm. Pepsille, Nestlelle ja Danonelle :grin: :star_struck: :rocket:

4 tykkäystä

Oletko laskeskellut paljonko on ACC:n markkina-arvo/työntekijä? Norskit on kovia, mutta…

Näyttää siltä et NEL ASA pohjat tehtiin, itsellä luisu stoppariin syyskuussa ja ostosta hinta karkasi. No, 7% possa riittää, toivottavasti vetylaput kääntyisi nyt nousuun positiivisista uutisista.

3 tykkäystä

En, riittää kun kurssi kiitää :grin:

3 tykkäystä

On se tuo Incap vaan melkoinen stonksi. Uskomattoman kovaa tykitystä päivästä toiseen. Ei kyllä toisaalta ihme näin kovaa suorittavalle yritykselle :slight_smile:

3 tykkäystä

Mitäs Intrumilla on oikein käynyt tänään? Aamulla oltiin 7 prosentin laskussa kun pörssit aukesi, mutta nyt mennään jo prosentin verran plussalla :smiley:

1 tykkäys

Samaa mietin. Julkaisivat aamulla osarin, joka jäi hieman odotuksista. Tarjosivat syyksi vahvaa vertailukautta ja satunnaiseriä. Ei ole näin lyhyellä tähtäimellä osunut osto kertaakaan lähellekään yhtä hyvin:

+10% about kolmessa tunnissa :partying_face:

EDIT: Lisätään nyt vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, ettei kyseessä ollut todellakaan odotettu tuotto vaan osto ihan sinne pitkään pitoon. Tuurilla siis hyvä startti positiolle.

4 tykkäystä