Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Vetylaput kivasti +9% ja jos pitkästä aikaa olis nousua luvassa.
Onneksi pörssi aukeaa kohta ja HYZON ei ole shorttaajien mielestä tänään hyvä vetylappu.
:heart: on sillä shortilla vaan kova voima.

8 tykkäystä

Paradox Interactive. Tänään suurehko ~5,5% pudotus, vaikka meno onkin ollut alavireistä pitkään niin en löytänyt mitään merkittävää uutista tukemaan tätä laskua. Onko jollakulla insidetietoa? :thinking:

Amd ja Race (Ferrari) ATH.

1 tykkäys

NVIDIA myös spurttasi aamusta kunnolla, +6.5% taulussa tälle päivälle. Alkaa olla huolestuttavan iso prosentti salkusta tämä läjä… “first world problems”.

5 tykkäystä

Eihän tätä voi katsoa hymyilemättä. VerkkokauppaCom

3 tykkäystä

Laitetaan nyt tännekin tiedoksi, että Ålandsbankenin Q3-julkistus teki tänään monta uutta ATH:ta. Lisätietoja Ålandsbankenin ketjusta viestistä 304 alkaen.

Ålandsbanken -ketju

4 tykkäystä

Ollut ihan mukava päivä tänään Ålandsbankenin omistajana. Tuli myytyä syyskuun alussa kaikki Embracerit pois ja en tiedä onko hyvä vai huono asia, että analyytikkoseurantaa ei ole :blush:

1 tykkäys

Taisi se dumppi osuus alkaa oikein kunnolla viimeisimmissä hypelapuissa:

kuva

kuva

kuva

Siinä on taas Robinhoodereille pikku opetus annettu siitä, miten kunnon pump&dump toimii :slight_smile:

9 tykkäystä

Tämä oli jotenkin niin selvästi nähtävissä jo puolivälissä rallia ylöspäin. Toivottavasti kaikki mukaan sännänneet ottivat ainakin omat ulos ennen kuin täysin selvä lopputulos (lässähdys murto-osaan huipuista) tapahtuu…

Jostain muistan lueskeleeni että tänään olisi viimein ollut näitä tarjolla shorttaajille lainaan. Ja siellä on sitten shortattu yllättäen kaksin käsin koska niin selvä tapaus…

Eli oikeen jengi tiedä miten reagoida Valmetin osariin. Eka oli positiivinen reaktio, sitten negatiivinen kunnes jengi vielä kerran muutti mieltään…hetkinen se olikin kova osari.:sweat_smile: Ja kovahan se oli.

4 tykkäystä

Eilen jo ainakin DWAC lappuja lainailtu IBstä pari miljoonaa kappaletta

1 tykkäys

Poraustuloksia olisi vissiin lupailtu alkaen per kohta. Eli, ei se kurssi malta odottaa niitä.

5 tykkäystä

en tuohon Phuniin sano mitään kun en ole ennen kuullut mutta kyllä näihin ainakin hyvin ehti kyytiin ja pois hitaimmatkin, uutiset kun oli saatavilla ennen nysen avausta ja vaikka olisi myynyt pois saman päivän lopuksi. Somepöhinään näissä sijoitetaan eikä yritykseen

image

image

image

image

image

image

Toki jos näitä jää hautomaan niin voi kostautua

1 tykkäys

Kaikki tietty riippuu missä kohtaa hypejunaan nousi… Mutta eiköhän se kurssi jollain aikavälillä palaa kohti fundapohjaista arvoa, joka on ihan jotain muuta kuin missä nuo tällä hetkellä seilaa.

Mielenkiintoista seurata, uskaltaako nämä ambulans chase lakifirmat nostaa kanteita DWAC:ia vastaan niinkuin lähes kaikkia muita SPACceja vastaan… Trumppi ja kiihkofanilauma on kohtalainen pelote siellä.

Kaikkien kuparifanien suosikki tanssinopettaja muistutti että jos olet holdannut tai lisännyt niin olet kova tyyppi ja jos olet myynyt niin olet vähemmän kova tyyppi, ja kurssi sai taas nostetta :grinning_face_with_smiling_eyes: Tai sitten nousee muuten vaan…

image

18 tykkäystä

Kelatkaa muuten jos savosolaria pystys shorttaa…

4 tykkäystä

Älähän nyt, DWAC:ssa on potentiaalia aidoksi meme stockiksi GME:n, AMC:n ja Teslan joukkoon, koska Trump. Trumpismissa on kuitenkin paljon samaa, kuin Muskovaisuudessa. Henkilökultteja, joissa “muutetaan” maailmaa subjektiivisesti paremmaksi.

Trump: sananvapaus ja freedom
Musk: Ilmasto, tiede, tekniikka ja meemit
GME & AMC: anti hedgefund

Parhaat meemit on ottanut tähän asti pompun dumpin jälkeen.

5 tykkäystä

Voxtur se vaan jaksaa sukeltaa päivästä toiseen. Onneks pitkällä juoksulla mukana mut kuitenkin tuijottaa kurssia päivästä toiseen vaikkei pitäisi😅

21 tykkäystä

Kuten olen joskus sanonut niin sijoittajat ovat ehkä kaikkein jakomielitautisinta porukkaa.

8 tykkäystä