Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Eikait se kamuxin osari nyt niin huono ollut. Pienehkö pettymys joo mutta olihan siellä liikevaihdon kasvua mutta sitten liikevoiton laskua. Tuollainen neutraalisnegatiivinen…

4 tykkäystä

Remedy tällä hetkellä melkein 40e, elikkä ei minkäänlaista dippiä ollenkaan, koska Remedyähän on saanut ostettua jo kuukausien ajan alle 40e, joka viikko itseasiassa. :rofl: :rofl:

4 tykkäystä

Aivan, osarikeulinnat tapettin pois koska ei positiivista ylläriä, mutta mikään ei juuri muuttunut pitemmässä kuvassa Remedyllä. Eikä näytä että ainakaan ihan heti pääsen tankille… hintaa vetää nyt kahteen suuntaan “no nyt just ei tullut rahasäkkiä tänään” vs. “Q4 rahasäkki voi olla iso” -leirit ja pitänee kurssin vielä normitasolla (~40e)

3 tykkäystä

Ihmettelen kyllä, jos oikeasti tulee sen kummempaa dippiä. Ohjeistus on vahva edelleen. Tätä on kuitenkin varmaan vähän sellaisten käsissä, jotka ei ole pitkässä pelissä. Tätä ei shortata niin kuin ruotsalaisia osakkeita.

Katos kummaa Forza pettikin sitten :expressionless:

1 tykkäys

Kamuxin kohtalla pakko kumartaa ja todeta että tällä kertaa vahvalla kokemuksella osuttiin oikeaan. Itse hampaita kiristellen pidän lapuista kiinni ja katson urheasti pidempää kuvaa. Uuuuf. “Just a flesh wound”.

Lohdutukseksi ostin vähän lisää kun halvalla saa. Katsotaan saako tänään vielä halvemmalla myöhemmin!

4 tykkäystä

Lisättiin johonki indeksiin. Keventelin äkkiä. Ei tässä ole tapana näkyä näin suurta yhtäkkistä kurssinousua…

2 tykkäystä

Volvo se jatkaa eilistä keulimista🤔 eikö tälle kukaan keksinyt syytä? Onko volvokin ev hypelappu?

4 tykkäystä

volvo ja zaptec tykittää :slight_smile: ihan jepulisjee. Tänää sit illalla vielä jännätää hyzonia, pakko varmaa ottaa pari kaleksia iha varmuuden vuoks :grimacing: :beers:

10 tykkäystä

Odotan jo kovasti, että 100 kappaleen Volvo-omistuksillani saan hankittua Volvon :relaxed:

8 tykkäystä

Kalliita senttejä… ehkä oppimateriaalia sijoitusvirheet-ketjuun :thinking:

No, nuo aamun pohjat saatetaan vielä uudelleenkokeilla.

3 tykkäystä

Jaaha… Mää kun aattelin että salkku punertaisi oikein kunnolla. Eipä ollut kamux kuin 4% painolla… Elikkä plussalla ollaan ainaskin vielä kun nuo isoimmat omistukset punnertaa ylämäkeen…

Edit. Mutta onhan tuo 7% lasku nyt ehkä hieman ylimitoitettu…

Lisätään MSCI Global indeksiin, mutta varsinainen tapahtuma on vasta 30. marraskuuta: FYRA SVENSKA AKTIER IN I MSCI GLOBAL INDEX EFTER ÖVERSYN | Placera

4 tykkäystä

Minä olen spekuloinnut, että Volvon osalta kurssinousu johtuu seuraavista asioista:

  1. Matala free float ja passiivisten pakko-ostot
  2. Indeksejen pakko-ostoja fronttaavat
  3. Yleinen EV hype

Oli itselläni tarkoitus nappata tuntuva siivu lisää, mutta pilkkiä en tainnut keretä edes laittamaan vesille ennen, kun hinta karkasi. Minulla sijoitus skenaario perustuu verrattaen matalaan riskiin ja toisaalta isoon upsideen jos indeksit + ev hype (sis.Polestrar) ostaa tämän kuuhun.

6 tykkäystä

Mikähän Anoraa nyt vetää? En ole ainakaan itse havainnut mitään normaalista poikkeavaa uutisointia tms. yhtiön osalta tänään.

3 tykkäystä

Remedyllä tuntuu kyllä olevan aika vahva tuo noin 39-40€ tukitaso, siinä ollaankin vietetty suurin osa tästä vuodesta :smiley: veivaajien unelma, noustaan aina muutama prosentti, sitten palataan asemalle.

Johtunee toki pitkälti siitä että kyseessä on ns. “välivuosi” jolle ei osu AW: Remasteredia suurempia julkaisuja, eli kurssia nostavia tai laskevia uutisia ei tule.

3 tykkäystä

Kuten jo eilen ounastelin niin tänään Orthexin myyjinä ulkit ja suurimpana ostajana Nordnet, joten tämä ei aiheuta tuulipuvuiksi tai paperikäsiksi haukkumista ollenkaan. Haukutaan sitten taas ensi viikolla jos osat kääntyvät. :slight_smile:

5 tykkäystä

Orthexin vaihto on sen verran nappikauppaa että siellä varmaan joku botti katsoo että “tavoitehinta muuttui, veivataan…”

1 tykkäys

Pelikehityksessä välillä kehitysmenot kasvaa tuottoja enemmän, liikevaihto supistuu ja taas toisinpäin.
Atte Riikola totesi juuri, että tilanne korjaantuu Q4 aikana.

:upside_down_face: :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Hmm, lähtiköhän Harvia korjaamaan enemmänkin tulospäivän jälkeistä 10e pulkkamäkeä :thinking:

13 tykkäystä