Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

image

Kun salkun kolme suurimmalla painolla olevaa pöristelee tällä tavalla niin ei nyt tuo juuri lisätyn Kamux rivin punertaminen haittaa,jään siis tältä osin odottamaan vielä parempia lisäys paikkoja. Nyt ollaan tuolla about joulukuun takaisissa lukemissa ainaskin Nordnetin graafin mukaan image

Jos ei tulla enempää alas niin tämä oma keskihinta on kyllä ihan ok
.

4 tykkäystä

Powercell sweden paahtaa +16%

5 tykkäystä

Turha mennä kovia nousijoita etsimään Amerikkaan asti kun naapuripörssin tarjonta riittää. Hexatronic on noussut vuoden alusta 549 % ja viimeisen kuukauden aikana 70 %. Tänään plussalla nelisen prosenttia ja maaginen 500 kruunua on niin lähellä, että hetkenä minä hyvänsä paukahdetaan siitä äänivallista läpi. Valokaapeleilla painellaan vauhdilla maailmalle.


8 tykkäystä

Q3 ei ilmeisesti kuitenkaan maistunut.
Hyvä paikka tankata genovis-possa täyteen :smile:

4 tykkäystä

vai pitäisikö kutsua

TO-THE-MOON-WARE ?

7 tykkäystä

Aika kivasti pohjille osui omat aloitus ostoni. Olis vaan pitänyt rohkeasti ostaa enemmän kun omaan silmään näytti hyvältä.

2 tykkäystä

Mukavasti alkaa Smart eyen kurssikin elpymään :sunglasses:

22 tykkäystä

Loistava esimerkki mielestäni siitä, miten pitkäjänteinen sijoittaja palkitaan! Kannattaa katsoa pidemmälle kuin ensi vuoteen eikä yrittää ajoittaa markkinaa! 2022 jälkipuolisko ja 2023 tulevat varmasti olemaan loistavia Smartille :sunglasses:

7 tykkäystä

Pre:ssä näyttää Hyzon hyvältä ainakin vielä :ok_hand:

28 tykkäystä

Olisiko ne $5-alkuiset hinnat vihdoin historiaa? Jänniä aikoja elämme…

8 tykkäystä

Ennusteen mukaanhan tuon piti kulkeä tänään väliä 4.80-7.80. Ei tuo tämänhetkinen 6.70 pahalta näytä, kun volaakin on nyt vähän enemmän kuin Hyzonilla yleensä premarketissa ollut. :thinking: :crossed_fingers:

13 tykkäystä

Elä nyt, 50-59 viel tulossa :smiley:

16 tykkäystä

Pakko kyllä ottaa kohta se eka olut. :beer: Hyvältä Q3 vaikutti omaan silmään. Enemmän jännittää nyt mitä se Knight tuo puheessaan esille. :see_no_evil: :star_struck:

24 tykkäystä

Joo, ei oo peli pelattu ennen ku sulkukello soi :smiley: Siks varaudun paskaankin päivään vielä… :smiley:

12 tykkäystä

Oliko siellä callissa jotain? :smiley:

image

7 tykkäystä

Oho :open_mouth:

Akaa hiljalleen näyttämään siltä, että osariveikkaus nro 2 ei mennyt yhtä putkeen, kuten Kamuxin kanssa. Nyt on kyllä jännä ilta tiedossa, koska luvuthan jäivät todellisuudessa reippaasti ennusteista. Onko tässä nyt sitten porukka ostelemassa sen perusteella, että epsi oli +0.14 vaikka todellisuudessa -0.20

Ainakin jos Stocktwitsiä vilkaisee, niin tästä on kyse :slight_smile:

kuva

Pressä edelleen mennään ja jennkilässä voi näiden kanssa käydä mitä vain, mutta saattaapi olla, että @PAHVIMUKIn kanssa katsellaan kyynel silmässä perävaloja :laughing:

22 tykkäystä

Nooo ainakin keventi riskiä. Oli kaikki mahkut kunno mäkee mut ei tällä kertaa ja hyvä niin. :call_me_hand::rocket:

Hitto pitäskö ostaa het avauksee vai eiz

23 tykkäystä

Huh, pääsen kertomaan vaimolle että hänen vetyrekkasijoituksensa ovat kiitettävästi voitolla! Toivon että hän ei kysy tarkennusta että mikä ihme vetyrekka…

…tai mitä kalastusväline- ja pelialasijoituksille kuuluu, luotan että niitä pääsee kehumaan vähän myöhemmin…

48 tykkäystä

Tais osuu eilinen betsi kohdilleen :ok_hand:

18 tykkäystä

Mitä ite oon ymmärtänyt puheista niin kysyntää tuntuu olevan enemmän kuin ennustivat ja myyntiä ensi vuodelle kanssa. Kaiken kaikkiaan toistaiseksi tulevaisuuden näkymät näyttäisi aavistuksen jopa paremmilta mitä on annettu uskoa.

14 tykkäystä