Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Hyzon +23% :rocket: :rocket: :rocket:

39 tykkäystä

Jos jo oman noin 5% salkkuposition kanssa kädet tärisee näin kovasti, niin ihailen kyllä teidän hermoja, jotka menette puolella salkun painosta Hyzonin kanssa.

Lähteekö tästä vihdoin se odotettu vetyrekka kuuhun, vai räjähdetäänkö taas stratosfäärissä? Tee tässä nyt sitten rationaalisia päätöksiä, kun kurssi heiluu 5% minuutissa.

17 tykkäystä

Kuka on tänään härkä? Kuka?


image

32 tykkäystä

Vähäsen hävettää nuo meikän turhan konservatiivisesti piirrellyt trendiviivat… mutta ehkä sitä tässä oppii.

16 tykkäystä

Antaa paukkua, kyl 10 päällä pitää olla jos edes sittenkään luovun hyzoneistani😁 putoavien puukkojen osteluni alkavat tuottaa, alibaba, ei oo ihan vielä pinkaissut, mut mullahan ei oo kiire😁

11 tykkäystä

LOKAKUU

MARRASKUU

29 tykkäystä

Miksi Nordnetin tarjoustaso näyttää osakkeen sivulla näinkin kovia lukuja, mutta jos yrittää ostaa / myydä, niin tulee alemmat tarjoustasot?

image
image

3 tykkäystä

On toi Hyzon kyllä kuoponki, kun mateli tai laski kun kaikki muut jenkki-vedyt veteli kuuhun. Tänään kaikki muut miinuksella, mutta Hyzon +20% :slight_smile:

@keskiyo sivulla näkyy 15 min viivästetty kurssi ja kun painaa ostamyy, niin näkyy reaaliaikainen kurssi.

15 tykkäystä

mikä tää zaptec homma :grinning: jossai vaiheessa +13% ja nyt ±0… NOJOO EI EES KIINNOSTA KU HYZOOOOOOON :beers: :rocket: :rocket: :rocket:

14 tykkäystä

“Varmista voitot”- nappula kuulostaa hassulta siinä mielessä, että täällä oli paljon Hyzon-hypeä jo päälle 10d hinnoissa. Nyt vaikuttaa siltä, että suurin osa onkin hypännyt kelkkaan juuri shorttiraportin jälkeen ja keskihinta on alle 6d. :smiley:

9 tykkäystä

Itse meinasin kyllä istua kyydissä pitkään, mutta katsotaan eteenpäin😁

5 tykkäystä

Eikös noi yleisnäkymään päivity vasta 15minsan viiveellä mutta sitte jos meet ostamaan/myymään nii näkyy realiaikasena ?

7 tykkäystä

Zapissa robot myi mukavasti melkein 70nok ja sit painettiin takas tonttiin, ja ostavat loppuhuutarista just takas. Ens vkolla sit kelaillaan ylös. On se heleppoo olla robotti ilman tunteita :muscle::joy:

5 tykkäystä

Uskomme, että teemme oikaistua liikevoittoa enemmän kuin vuosi sitten. Muussa tapauksessa antaisimme tulosvaroituksen, jota emme ole tehneet ”, Kalliokoski toteaa.

Ettei mene Hytsooni päivittelyksi pelkästään. Aika kovaa lyödään kamuxia,mutta tuossa yllä oleva antaa ainakin viikinkipäällikölle uskoa että hyvä tulee tästä vuodesta.

Milloinkas tuollainen tulosvaroitus pitäisi sitten antaa? Sellainen jos tulee niin menee ostohousut jalkaan koska tietää että se on sitten -20pinnaa heti tauluun

5 tykkäystä

Tuo mikään härkä ole. Se on HySonni. :crazy_face:

19 tykkäystä

Hyzon on tänä vuonna rommannut jo niin moneen kertaan, että niitä kh voi olla vaikka mitä. Itsellä ollut myyntien aikana kh 12.5, 6.4 ja 5.8 :smiley: Nyt sitten arvailen kh nro 4. hintaa :sweat_smile:

7 tykkäystä

Hei vaan! Olisiko teillä hetki aikaa puhua mahdollisesti liian aikaisesta iloitsemisesta ja Hyzonin orastaneen härkärallin jinxaamisesta?

27 tykkäystä

Se itkuvirsi soi täällä joka päivä :slight_smile:

8 tykkäystä


taisi alkaa gapin sulkijaiset :sweat_smile:

15 tykkäystä

Nallet aina enemmän tai vähemmän yllättävät. :slight_smile: :kamuxkajaani:

Onko tämä Hyzon, joku virtuaalikolikko… siihen taidetaan suhtautua vähän silleen ja sen käyttäytyminen on yhtä ennalta-arvattavaa suuntaan taikka toiseen kuin koirakolikkojen, :grinning:

EDIT @Jarnis :slight_smile:
image

16 tykkäystä