Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Ei se tänään mitään tee, Helsingin pörssi kiinni.

4 tykkäystä

Ah tack. En oo vielä juonut kahvia tälle päivälle ja sen huomaa. Punaisella kirjailtu -6,24% / 1,472 aiheutti tilapäisen pahan mielen. Mut eiköhän uusi vuosi korjaa tämän, ja kahvi logiikan.

13 tykkäystä

Toissapäivänä raketoi +10%, eilen vähän himmaili takaisinpäin. Jotkut laput ovat vähän herkempiä heilumaan isommin.

1 tykkäys

Uudenvuoden glögiä vaan mukiin niin alkaa (olemattomat) punaiset päivätkin tuntumaan positiivisilta ostopaikoilta ja elämä sen kun hymyilee.

6 tykkäystä

Nyt alkaa Hyzoniin muodostumaan Tennisrangebumtsibum-kuvio. :thinking: Siellä saatetaan lähiaikoina mennä ylemmästä vastustasosta läpi, jos on mennäkseen. :upside_down_face: Jonkun mielestä nämä saattavat olla vähän epätäsmällisiä nämä kaavioni, mutta se on sitten ihan niin kuin haluaa ajatella.

Hyzonilla voisi olla oma theme. :sunglasses:

29 tykkäystä

Alkaa olee kohta HYZON veromyynnit monelta tehtynä. Eli ketkä ei vielä oo tehny on tänää vielä mahollisuus. Itse odotan kyllä rakettia tolle ens viikolle koska sit niitä ei enää nähdä. Mm. Meidän merikin tais jonku tämän tyyppisen myynnin tehdä.

Pitäs kyll tilaa @Sijoittaja-alokas HYZON muki itelle! Tarjoun postituksineen mukista 50€ näin pikku kaljoisss :beer::beer:

50 tykkäystä

Pitää muistaa, että kai näitä lappuja amurikanserkuillakin muutama on, ja heillä wash-sale period on 30 pvää. Taitaa olla sama myös kanukeilla jne. Eli jos eilen myi niin vasta tammikuun lopulla saa ostaa takaisin,.jotta voi vähennellä tappioita verotuksessa. Sinänsä kiva jos odottelee takaisinostojen tuottavan nousupainetta kurssiin, ei tule ihan piikkinä, vaan pitkin tammikuuta.

20 tykkäystä

TOP3 ketjusta muistelin lukeneeni, että Lehto voi lähteä kuin hauki rannasta jos niikseen sattuu.
Pientä FOMOa ilmassa ilman isompia uutisia.

3 tykkäystä

Kyllä mä tuon Ruotsin rahareiän sulkemisen nään sellaisena jolla voi hyvin perustella muutama pinnan nousun.

4 tykkäystä

Dovre näyttää mallia miten se uusi vuosi aloitetaan :rocket:

10 tykkäystä

Samaten Lohilo(sek) :rocket:

2 tykkäystä

Mitä ihmettä, vilkaisin salkkua ja Citycon +2% nousussa. 2021 veromyynnit tehty, omicronista positiivista dataa ja +7% osinkotuotto alkoi maistua? :thinking:

12 tykkäystä

Samaa voisi kai sanoa Optomedistakin, veromyynnit tehty ja nyt lähdettiin taas koiliseen?

4 tykkäystä

Alkoikohan Mr. Market kyseenalaistamaan omaa logiikkaansa: S-marketin arvo kauppakeskuksessa on 0.45xBook, kun taas S-market pellonreunalla on 2.2xBook. :thinking:

6 tykkäystä

Volvo Cars mukavahkossa nousussa tänään. Mitään uutisia en ole nähnyt, joten mikähän Volvoa nostaa tänään?

2 tykkäystä

Kun vihertää niin vihertää sitten kunnolla. Tämä alkaa vähitellen lähestyä IPO hintaa, en tosin heti löytänyt syytä keulimiselle?
image

5 tykkäystä

Tammiralli. Viime vuonna oikeastaan kaikki olivat tappiolla kyseisestä lapusta joten veromyyntejä ja salkun siivouksia tehtiin paljon suhteessa pieneen vaihtoon. Nyt tämä on jo mennyttä aikaa.

5 tykkäystä

Voipi olla näinkin, omissa laskelmissa Cityconilla edelleen hyvä tuotto-odotus tunnusluvut huomioiden. Muistan kun 2020 kesällä ajattelin että onpas tämä Cibus kallis, liian kovat kertoimet on kiinteistösijoitusfirmalle. Osakekohtainen hinta taisi olla jotain 140-150sek luokkaa. Mutta niinpä ne kertoimet siellä vaan jatkavat venymistään ja Cityconin kauppakeskukset jatkoivat laskuaan :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 tykkäystä

Tammiralli aloitettu komeasti. Zignsec svingikin olis enään 2% päässä. Lopuista pidetään tiukasti kiinni koska tarkoitus olisi karsia “ylimääräsiä” kaupankäyntikuluja ja turhaa hätäilyä tänä vuonna!

3 tykkäystä

Tesla on tämän(kin) vuoden luottoraketti :rocket:

11 tykkäystä