Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Nyt ollaan taas -3,7% Embussa. Ei voi ymmärtää.

6 tykkäystä

34 tykkäystä

Hyzon kävi kutittelemassa $6 ja täältä ei löydy mitään :rofl: :rofl:

62 tykkäystä

“Muttakun kasvuyhtiö, ei kestä korkeita arvostuskertoimia!” firma treidaa n. EV/EBIT 15 tälle vuodelle siinä kauhuskenaariossa, jossa orgaaninen kasvu on ensi vuonna kaikista jo tiedetyistä pelijulkaisuista huolimatta nolla, mitään uutta ostettavaa ei löydetä, ja useampi jo hankittu ja erittäin kannattava studio ei tuo tulosriville kruunuakaan.

On jotenkin koomista katsoa, miten korkealle markkina on valmis hinnoittelemaan kaikkein parhaimmat sarjayhdistelijät (Constellation Software esimerkkinä siitä korkeimmasta huipusta, mikä on toki epärealistinen taso ei-kriittiselle liiketoiminnalle kuten Embracerilla), ja sitten tällaiseen kasvuun kykenevää konetta hinnoitellaan ihan oikeasti alle pelialan keskiarvon. Tulosjulkistuksen kalvoissa mainittiin TTM liiketoiminnan kassavirraksi n. 500 MEUR, ja tuohon on vielä tulossa täysmääräisenä Asmodeen ja muiden kassavirrat mukaan. Siitä voi kukin koittaa arvioida, miltä vakaa vaihe voisi näyttää.

7 tykkäystä

Hyzon! :beer: 6$ poks tuut tuut :unicorn:

36 tykkäystä


Hyzonit plussalla salkussa +0,60% :rocket: :rocket: :rocket: :rocket:
Tai siis oli,mutta sainpa kuvakaappauksen :grin:

34 tykkäystä

Siinä missä Neste tuplasi kurssinsa jo 2020, niin big oil firmat pääsemässä hiljallee pre-korona kursseihin. Oisko ollut hype ja nyt palaaminen reaalitasoon?

1 tykkäys

Harvian kyykkäys saanut osakkeen jo TA-mielessä laskutrendiin kun 50 liukuva leikkaa 200 liukuvan…

5 tykkäystä

Daily-tasolla EMA50 on vielä himpun verran EMA200:n yläpuolella, joten oma analyysi näyttää, että tästä voitais pikemminkin nähdä jonkinlaista pomppua ylöspäin. RSI:kin näyttää alle 30. Eihän näistä toki mitään pysty varmaksi sanomaan, mutta suorittamiseen nähden tulisi yllätyksenä jos tässä vielä reippaammin laskettaisiin…

3 tykkäystä

Firma on osapuilleen sama kuin 63 eurossa. Ainut ero taitaa olla osinkopolitiikan muutos. Hyvin on jälleen kerran hinta muuttanut sentimenttiä.

4 tykkäystä

En omista enkä tunne tarinaa, Katson vain keveässä ta-mielessä trendiä joka näyttää vahvasti muuttuvan ensimmäistä kertaa ja selkeästi. Kukin voi tulkita sitä tavallaan.

1 tykkäys

Kyllä on tänään taas ollut hiukan vaikeaa hahmottaa markkinoiden toimia.

Tässä joitain Hesan kohonneen venäjäriskin osakkeita tänään:

kuva

kuva

ja samalla koko muu pörssi kunnolla vessasta alas ja tunkiolle:

kuva

Ei taas ymmärrä yhtään mitään eli kiva olla se luokan tyhmin kaveri, joka kuuntelee monttu auki ydinfysiikan väittelytilaisuutta :smiley:

58 tykkäystä

Kyllähän tuo taisi death crossinsa tehdä muutama päivä sitten ja on aika tukevasti viikkotason laskutrendissä. Tämä siis jos olen lukenut tarpeeksi treidaajien kirjoituksia täällä.

Nasdaq(tai kaverien kesken Nasse) voisi pikkuhiljaa piristyä sillä tuollakin MA50 kovasti lähentelee MA200:sta, joten death crossin välttääkseen alkaisi indeksillä olemaan korkea aika korjata kurssi kohti koilista.

3 tykkäystä

Weekly-tasolla Harvia on vielä reippaasti nousutrendissä ja sielläkin RSI näyttää lähelle ylimyytyä. Se on alempana kuin koronamontussa ja näin alhaalla on käyty Harvian historiassa vain kerran.

MA50 meni jo alle MA200:n, mutta minä tykkään käyttää EMA:a. Sillä mittarilla ei olla vielä Daily-tason laskutrendissä. Minusta trendi ei ole ainakaan “selkeästi” muuttunut. Toki jos Ukrainan tilanne jatkuu ja pahentuu niin äkkiähän tuo laskutrendi saadaan aikaan tälläkin mittarilla.

Vaikka näissä pyöritään death crossin tienoilla niin kyllä tuo Daily- ja Weekly- tason RSI olisi ainakin minulle niin houkutteleva mittari, että ostaisin jos tätä ei olisi jo salkussa. Tavoitehinnoista ollaan taas noin 40% päässä ja huonosta Q4-osarista huolimatta firman suorittaminen on tähän kurssitasoon nähden loistavaa.

En kiellä enkä myönnä, vaan pikemminkin päinvastoin sanos Väyrynen. Ei minusta taida treidaajaa tulla ja lähinnä näitä seuraan ja olen jotain lukenutkin ihan huvin vuoksi.

Oma näkemys perustui tähän


Ensimmäisen vihreän nuolen kohdalla tehtiin nähdäkseni higher high. Sen jälkeen toisen vihreän nuolen kohdalle higher low. Punaisen nuolen kohdalla lower high ja nyt tehdään jollekin tasolle lower low. Joku varmana oikaisee miksi näkemys trendin kääntymisestä viikkotasolla laskuun oli väärä. :slight_smile:

2 tykkäystä

[quote=“Mututuntuma, post:8738, topic:12046”]
RSI näyttää lähelle ylimyytyä. Se on alempana kuin koronamontussa ja näin alhaalla on käyty Harvian historiassa vain kerran.
[/quote] :thinking:

Kurssilaskun ollessa 10–15 prosenttia, puhutaan korjausliikkeestä. Kun kurssilasku on yli 20 prosenttia, puhutaan jo ”bear marketista” eli laskutrendistä.

Sillä välin…
Babasta tullut arvomörnijä ja hedge inflaatiota vastaan. Laskupäivänä nousee aina 125usd tasoon… Nousupäivinä hieman valahtaa :grinning:


4 tykkäystä

Liian vähän Hyzoni saanut tänään hehkua, eli pistetään nyt vielä yhdet tähän loppumetreille.

kuva

On toi kyllä ihme kuponki. Ainoa vihreä lappu koko jenkkilän ei-energia seurantalistalta, samalla kun maailma on taas indeksien perusteella tuhoutumassa vielä kuluvan päivän aikana. Onko isoilla pelureilla jäänyt shortti-algot tämän kanssa pois päältä tänään :smiley:

26 tykkäystä

Kulta meinaa poksauttaa 1900$:

GDX kurkistelee kanssa breikkiä ylöspäin:

Todennäköisesti Wall Streetilla taas geelitukat naureskelee partaansa että antaa nyt retailien (retardien?) hetken riemuita ennen kuin painetaan myy kultaa -nappia ja poltetaan niiden longipositiot :man_shrugging:

1 tykkäys

Eiköhän siel oo vedetty extrana geeliä tänään päähän ja naureskellaa sikarit suussa et annetaa nyt niitten vähän aikaa iloita. En yllättyis jos vedettäis taas kulta tohon 1880 alle iha kettuillakseen.

@Jyrpz ollu aikasemmin puhetta tosta. Törkeetä manipulointia siis, osasinhan tätä kylläkin odottaa. @Luke7

2 tykkäystä

Meta/FB luiskaa aika inhottavasti vaikka toki on yleinen laskupäivä muutenkin. Tuli hypättyä isosta dropista kyytiin pienet veivit mielessä ja kerran vielä lisäsin 230 kohdalla.
Niinköhän tuosta pitää turskat kalastaa, mielummin aiemmin kuin myöhemmin… :thinking:
Hyvältä ei näy koska ei jaksa nousta nousupäivänäkään.

9 tykkäystä