Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Volvo Cars on noussut viikossa 30 prossaa, kuukaudessa yli 40, ja meno tuntuu jatkuvan. Tänään yli viiden prosentin nousussa puoliltapäivin.

Eilen tuli julki tieto jonka mukaan Polestar toimittaa Hertzille viiden vuoden jaksolla 65 000 autoa. Ja sähköautojen osuus Volvon myynnistä kasvanut maaliskuussa kovasti.

EDIT: Niin, siis Volvo omistaa Polestarista puolet.

6 tykkäystä

Nyt oikeasti, mitä vitt…kysyy Ilta-Sanomat ja jatkaa seuraavassa numerossa!
Northgold noussut parin viikon takaisesta IPOsta reilut 350%. Ei mitään tolkkua. Ei mitään uutisia löydy tältä ajalta. Vai enkö vain ole osunut okulaareihini? Mikä ihme tätä nostaa? Ruotsalaisten meemiosake? Sana “gold” nimessä? Jotain muuta, mitä (kirjoita viivalle) _______

Eilen PLUG tänään NEL +8% :slight_smile:

6 tykkäystä

Ei kai Inderes pysty tavoitehinnoillaan muuttamaan näin ison yhtiön kurssia juuri lainkaan?

4 tykkäystä

Miksei pystyisi? Eihän Valmet ole paljoa Qt:ta isompi. Konepajoilla näyttää olevan laskupäivä niin kyllä kai tuo Inderesin päivitys voi hyvinkin painaa pienen 1-2% lisälaskun kurssiin. Valmet on muutenkin syöksynyt koko vuoden 45 asteen kulmassa alaspäin. Toki tuo päivitys on vain yksi pieni negativiinen asia muiden joukossa.

kuva

Nyt ollaan teknisesti mielenkkitoisessa tilanteessa: meneekö 75 % 4:llä yrityksellä puhki? Vai onko tästä matka kohti uusia pohjia. Jännä miten identtisen näkösiä dippejä vaikka salkku on ollut välillä aika erinäköinen.

18 tykkäystä

Jos salkkun omistukset korreloi paljon toistensa kanssa, niin noinhan se käyttäytyy vaikka olisi paljonkin omistuksia. Pitäisi laskea salkun ENC jotta tietäisi todellisen hajautuksen.

E: vähän lisää informaatiota asiasta.

https://docs.edhecinfra.com/plugins/servlet/mobile?contentId=14155843#content/view/14155843

1 tykkäys

Ai miten niin tykkään länsinaapureista :star_struck:

Miten tämä alkaa tuntua vähitellen, että huhtiralli otti taannoin lähtölaukaukset naapurissa…

12 tykkäystä

Itse en käsitä tecnotree heilauttelua liiketoiminta rulla erinomaisesti, ja sitä alempana aina osake kurssi kuka ymmärtää?

8 tykkäystä

Mikäs sitä Konecranesia nyt tiputtaa, koskakohan he päättävät osingonmaksusta oikein?

4 tykkäystä

Aivan päätöntä menoa! :smiley: Mikä elvytyspaketti sieltä on tullut ja kuka peruutti inflaation!?!?:smiley:

1 tykkäys

Alkuperäinen suunnitelma ei ollut tulevilla osinkorahoilla tähän enään satsaamista, mutta hinta alkaa pikku hiljaa näyttämään siltä, että josko sittenkin vähän, jos suunta tämä kun rahat tilille napsahtaa :thinking: @DayTraderXL nyt lukisin mieluusti sun tekemää analyysiä.

5 tykkäystä


Aika huono kohde swingeille toistaiseksi IMO. Päivänsisäisesti voi pomppuja hakea.
Kun näistä purkautuu arvostus (tässä tapauksessa osingot ja rate-näkymät ei mitenkään selvät), se voi näkyä yllättävän isona dippinä. Tuossa oma seuraava seuranta-alue, POC = volume point of control.

9 tykkäystä

Tokmannin kurssista on otettu nyt isoimmat höyryt pois ja taso alkaa lähestys pre-korona tasoja. Kovasti olen seurannut mistä asti osake aikoo tukea hakea. Ehkä tässä inflaatiotilanteessa osakkeesta tulee tukeva osinkolappu joka tulee mörnimään vaakaa jossain 13€ tasolla, mutta kukapa näistä tietää varmaksi mitään.

11 tykkäystä

Ai että. Moni dippiä kauhonut on vaurastunut kuukaudessa. Samaan aikaan viiden vuoden arvonnousu alle 5% (ilman osinkoja toki).

29 tykkäystä

Tulee mieleen viime kevät silloin suuri paino QT:ssa ja arvonnousu tapahtui vatsaa naputellen. Nyt se onnistuu näköjään “tylsällä” ja defensiivisellä osinkohirmulla :sunglasses:

2 tykkäystä

Aletaan lähestyä semmoisia summia että mietityttää jo missä piilee seuraava resistanssi ja sormi hivelee myy-nappulaa.
Tarkoitus oli omistaa osinko-osakkeena, mutta tästä tulikin näköjään kasvuraketti.

8 tykkäystä

Myös vakaa telemörnijä Elisa on antanut ihan vakuuttavaa käyrää dipistä katsoen.

3 tykkäystä


Kaunis 13vuoden graafi Flexillä ja komea uusi ath Oslossa. @naata

Eikä unohdeta hyvää osinkopolitiikkaa!

Johan on vauhtia alas. Eilen noustiin tätä luokkaa ja nyt mennään jo euroa matalemmalla mitä eilinen aloitus. Toki otti ihan kunnon nousun, jos vähän pidemmältä ajalta katsoo.

Evossa samanlainen kuvio. Eilen ihan ok nousu ja tänään pitääkin päästä lapuista eroon.