Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Vaikka tämä onkin foorumin anarkiapalsta ja kaiken moderoinnin ulkopuolella, voisiko nämä AOT ja OST käppyrät julkaista Salkkujen tuotto-ketjussa? Varsinkin kun postaukset on luokkaa “tili nousussa, tietäjät tietää”.

Tässä Voxturin kurssikäyrä, jota täällä referoidaan:

52 tykkäystä

No pärrkale, juuri kun tuli tätä ennen luettua tuota tuotto-ketjua, niin ajatukset jäi sinne, mutta toiminta siirtyi tänne, enkä osaa julkaisua siirtää.

Mutta jotta väljästi sivutaan aihetta, niin itselläni ei näy Ilookabout aikaiset ostot tuossa käyrällä, eikä keskihinnassakaan näköjään. Pitäisikö näiden tietojen päivittyä automaattisesti yhtiön muuttaessa nimeään, vai tuleeko syöttää manuaalisesti?

Vanhat ostot/myynnit eivät näy, eivätkä tulekaan näkymään enää NN käyrässä, kun tickeri vaihtuu toiseksi. Ainakin spacien kanssa kh on jossain kohtaa päivittynyt kyllä kuntoon. Tuosta Voxturin vaihdoksesta on niin pitkään jo, että kannattaa kysyä sitä aspasta.

1 tykkäys

Jengillä vapaailta pörssistä? Ei mitään normaalista poikkeavaa nähtävää täällä, pian saadaan taas ATH-hehkuja Salkkujen seurannassa :slightly_smiling_face:

33 tykkäystä

Ei vieläkään mitään? Kai se on sit itsellä tartuttava lapioon.

VOXTURVOXTURVOXTURVOXRUTXOTURXVOTXVOXVOXVOX!!! :rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket:

Kattokaa, mikäs hitto se tuolla lentää?

Spoiler alert! NO VOXTURIHAN SE!!! :rocket:

49 tykkäystä
  • Firmalla cooli nimi
  • Sisäpiiri omistaa yli 30 %
  • Aikataulut venyy vieläkin, mutta asiat tapahtuu lopulta
  • Junkbondkingillä + 80 % taulussa
53 tykkäystä

Miten tuo Inmode alkaa jo vaikuttamaan melko ostohintaiselta :thinking: Tulee tonttiin kuin kivi kuitenkin päivä päivältä. P/e 15 ja velaton pulju. Mitähän tässä en käsitä, onko se ansaintamalli mistä markkina ei tykkää?

3 tykkäystä

Ajattelin että tämän mörnijän kanssa ei ole kiire :joy: ”ostan halvemmalla myöhemmin”

56 tykkäystä

Tokmannin osakkeen pohjataso on mahdollisesti nyt löydetty, vaikka Keskon kuukausiraportissa tuli ilmi että käyttötavaroiden myynti on laskusuunnassa.

2 tykkäystä

Voisitko hiukan perustella, että miksi pohjataso olisi nyt yhtäkkiä löydetty?

21 tykkäystä

Ruotsin iso E:t Evo ja Embracer tyypillisissä -3% lukemissa ilman uutisia.

8 tykkäystä

Viime viikon välittäjätilastoista voisi vähän jo ennakoida, mutta en mene takuuseen, vielä.

1 tykkäys

Vaikka päivätasolla ei välittäjätilastoista paljoa kostu, niin ainakin tänään näyttäisi sama kaava jatkuvan, eli ulkkikset myy ja kotimaa ostaa.

Kyllä ulkkiksilla riittää lappuja myyntiin edelleen ja jos ensi viikon osarissa kannattavuus jälleen yskii, niin oma vaikkaus on kyllä viime viikkoa alempi pohja.

1 tykkäys

Joo kyllähän niitä lappuja riittää myytäväksi kaikilla, joilla on Tokmannin osakkeita. Ja juuri noin siinä on vaarana tapahtua. Hyvillä uutisilla pohja on todennäköisesti ainakin joksikin aikaa takana päin, mutta ikävällä yllätyksellä ei välittäjätilastot paljoa lämmitä. Eipä niistä muutenkaan voi päätellä yhtään mitään edes seuraavan päivän kurssiliikkeestä saatika pohjien löytymisestä.

3 tykkäystä

Auts. Itse hivelin ostonappia viime viikon maanantaina 1,15 kohdalla, ajatuksena 50% lisäys. Jäi lisäämättä ja sitten tapahtui ankkurointiharha :man_facepalming::man_shrugging:

9 tykkäystä

Noissa lapuissa, kuten Titaniumissa päivävaihto on niin pientä, että siellä 10-500 lapun omaavat piensijoittajat noita keskenään myyvät alenevaan kurssiin. Joku Titanium voi pudota helposti 10 pinnaa jollain 15k kokonaisvaihdolla.

3 tykkäystä

Tässä markkinatilanteessa on lähes käsittämätöntä, että antiosakkeet, joita ei edes merkitty täyteen, tuottaneet 50% hieman yli kuukaudessa ilman merkittäviä positiivisia uutisia, lähes likevaihdottomassa yhtiössä😃. Ja mukana tulleet optiotkin lienevät plussalla. Vaikka pieni riskipositio onkin


Kellään muulla tässä positiota?

1 tykkäys

Oliko tää siirretty yhtiöketjusta? Mun silmään ei näy mistä firmasta puhutaan

Tokmannista kyse, eli vastaus aiempaan viestiin tässä ketjussa.

Nyt näemmä onnistuin poistamaan vastaukseni sinun viestiinkin, eli lisää tekstiä, jotta järjestelmä hyväksyy tänän :grin:

Eihän me Immon kanssa sitä uskottu. Ei sitten millään. Piti varsin pirauttaa ylivalmentaja Reijo “Rymy” Petkelström paikalle kaveriksi tihrustamaan Telian kurssikäyrää ennen kuin tolkku tuli; noussut se pirskatti on :chart:
Meidän Tellu, perkele!
Noussut!

Kurssi seilaa kaikkien nousevien SMA:ien yläpuolella (no 200 sma vielä kinthaalla mutta tulkittiin hurmiossa :arrow_up:) ensi kerran sitten viime kesäkuun juhannustanssiloiden.
Telluunhan meillä on ollut yli 20 vuoden viha-viha suhde Soneran annista alkaen kurssin ainaisen alakulon vuoksi, joten tiukassa meidän hehkuttelut tähän on.
Hieman nolottaa jo tämäkin kirjoitus :blush:

Rymy kyllä meitä valaisi, että kun viimeisen 20 vuoden kurssikehitys on ollut reilu +7% ( siis yhteensä, ei vuosittainen :slightly_frowning_face:) ja osinkotuotto ollut 4-6% /vuosittain, niin osingot uudelleen sijoittamalla olisi voinut mennä huonomminkin.
Soppii tuota eppäillä, tuumasi Immo mutta salkun tarkistuksen jälkeen Naantalin :sun_with_face: palasi Kainalniemeen.
Totta se oli, Tellu, tämä aikamiespoikien ja vanhojen piikojen esikuva, jolle pitäisi hankkia mellevä lahjakortti Kaalimadon sivustolle saadakseen edes ripaus sijoittajaseksikkyyttä, on kasvanut salkun toiseksi isoimmaksi riviksi ja voitolliseksi tasaisesti tipahdelleiden osinkojen ja niiden uudelleen sijoittamisen ansiosta.
Kaikenlaista sitä.

37 tykkäystä