Voxtur Analytics VXTR (entinen I Look About) TSXV - kiinteistödatan disruptio?

Microcapexplosions ja private placement

2 tykkäystä

Työnhakuilmoitus Lontoossa. ( ilmeisesti London, Ontario ) Ei hääppönen liksa.
https://ca.indeed.com/jobs?as_and=Department+Public+Works&as_phr=&as_any=&as_not=&as_ttl=&as_cmp=ilookabout&jt=all&st=&salary=&radius=25&l=London%2C+ON&fromage=any&limit=10&sort=&psf=advsrch&from=advancedsearch

2 tykkäystä

Responsibilities:

  • Geocoding address data points
  • Preferred Property Image identification for tax assessment
  • Use of proprietary software
  • Identify and appropriately tag images
  • Perform processing work in other departments as required

Nice!

Palkan ymmärrän kyllä. Sopii esim. jollekin opiskelijalle opiskelun oheen. Noidem em. kohtien saaminen kuntoon on edellytys datan rikastamiselle ja tekoälyn mahdolliselle hyödyntämiselle.

5 tykkäystä

Kommentti toiselta foorumilta:

at this stage buying is a bet on Gary Yeomen’s history. This Company is working towards digitizing the entire real estate transaction market from mortgages to valuations to taxes and all the way to default processes. Gary’s earlier companies were 1.5Bn and 2Bn dollar companies, so the bet here is that this will be larger than his former two. This guy is do this with passion, he really does not need the money. He has 25M shares in ILA and is betting big on himself

Tässä tiivistyy hyvin se, mitä itsekin näen tässä yhtiössä. Eli aika kunnianhimoinen kiinteistökauppaprosessien digitalisointi tavoitteena ja toisaalta toimitusjohtajan track record ja merkittävä omistus.

9 tykkäystä

Tuon hallituksesta väistyvän tyypin myynnit jatkuvat. Sen verran vähävaihtoinen osake, että voi olla jo jotain vaikutusta hintaankin.

Menihän se niin päin, että osta kun sisäpiiri myy? :smirk:

6 tykkäystä

Eli kootaas faktat:

  • sisäpiiri myy
  • firmalla rumat nettisivut
  • firmalla tyhmä nimi (joka onneksi vaihtuu)
  • firman piti tiedottaa jotain kivaa pe… tai sittenki ma… ehkä loppuviikosta. Katotaan.
  • firmalla visiönäärinen toimari joka taikoo miltsin butiikeista miljardin firmoja
  • Junkbondkingillä -40% kohta taulussa kun osti huipulta

= huvista pitääkin maksaa (t. Masse?)

Noh odotellaan ja naatitaan kyydistä :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::woozy_face::woozy_face::woozy_face::woozy_face:

85 tykkäystä

Möin - 20% pinnaa tappiolla ja ostan takaisin jos merkittävästi niiaa. ILA pitänyt salkkua pari viikkoa pakkasella ja nyt päästiin nollan tuntumaan ajattelin että parempi myydä kohta taas pakkasella :grimacing:

4 tykkäystä

Täytyy myöntää, että vähän samat fiilikset täällä. Tuotto tosin vain -25%, koska ostin kerran “halvalla” lisää. Tosin jos puhutaan yleisesti oikeasti isoista muutoksista, niin meneehän niiden toteutukseen aikansa. Sitä on vain tänä aikana vaikea itsekin muistaa, kun kurssit heittelee ilman syytä miten sattuu.

Itse ajattelin nykytiedoilla kerrankin pitää kiinni, koska uskon että tästä voi jotain suurta vielä tullakin.

5 tykkäystä

“The company was founded by Jeff Hack and Jeff Young in 2000”

Nämä hallituksesta eronneet Jeffit ovat koko putiikin perustajat. Mr. Young nyt kevennellyt.

Olisivatkohan astumassa syrjään koko toiminnasta.

Tavallaan tuntuu negatiiviselta signaalilta.
Yritän optimistina ajatella, että heidän aikanaan yritys ei saanut ulosmitattua potentiaaliaan. Nyt Yeoman ja Albertelli luotsaavat laivaa uusille vesille.

Itse hodlaan pientä siivuani ja odottelen uutta informaatiota ja yrityksen kehittymistä.
Pitkään salkkuun otin ja eihän tässä ole viikontakaisesta tapahtunut muuta kuin kurssikohinaa. Riskisijoitus tämä oli ja vuoristorata oli odotettavissa.

5 tykkäystä

Jos hyviä puolia haluaa etsiä, niin osakkeen vaihto on pienentynyt koko ajan yhdessä hinnan putoamisen kanssa. Nyt alkaa olla jo todella vähäistä.

2 tykkäystä

Täällä on ollut paljon pahaa puhetta ILA:n nettisivujen “autenttisuudesta”. Olen sitä mieltä, että nettisivujen (ILA) ulkonäöllä ei ole merkitystä niin pitkään, kun sovellus (tuote itsessään) on kunnossa. Näissä microcäpeissä on tärkeintä uskoa tuotteeseen. Näinpä tein matkan ILA:n sovellusten (Clarocity, GeoviewPort, APEX yms.) nettisivuille ja onnekseni huomasin, etteivät ne kaikki olleet jääneet 2000-luvun taitteeseen. Nettisivut olivat kuitenkin maksimissaan keskinkertaisia. Sovelluksiin en päässyt tietenkään käsiksi.

No mitä tuli vastaan: GeoviewPointin ja APEX:n nettisivut olivat vanhentuneen oloisia. Sovellusten toiminnasta en löytänyt muuta infoa, kuin 9 vuotta vanhat tutorial videot ja 5 vuotta vanhat ILA:n esittely videot. Vähän uskollan olla skeptinen näitä kahta sovellusta kohtaan, mutta ehkä niistä saadaan jotain hyötyä tulevaan.

https://www.youtube.com/channel/UC-U3DfqF6STLqE0CVBaj1IQ

Sitten positiivistä: Clarocityn nettisivut vaikuttivat jo sitten paljon paremmilta. Tästähän ei ILA:ta varmaankaan voi kiittää (yrityskauppa v.2019). Näiden uusien yrityskauppojen avulla ILA:lla on mielestäni ihan oikeat mahdollisuudet mullistaa ala Voxturin myötä. Mielenkiinnolla odotan, että mitä ti/ke tulee. Näen, että sijoittajien mielenkiinnon kannalta olisi tärkeää, että ulkoasu paranee.

Sisäpiirin myynnit kyllä kuumottaa. Hymyilyttää, kun muistelen, kuinka moni täälläkin FOMOtti tätä ilman sen tarkempaa suunnitelmaa ja perehtymistä :smiley: Tämä on tälläinen high risk, high reward yhtiö, mutta mukava näitä on omistaa. Saa tehdä salapoliisityötä niin maan perkuleesti, eikä siitäkään huolimatta tunnu, että on tarkkaa kuvaa yhtiön toiminnasta.

ILA = asuntomarkkinoiden Palantir?

15 tykkäystä

Kyllä tuolla joitain aika edistyksellisiä asioita on työn alla selvästi, vaikka osa nykyisistä tuotteista on tosiaan jäänyt ulkonäöltään sinne 2000-luvun alkuun.

Tämä ReBloc on varmaan on tärkeä osa tulevia suunnitelmia:
DocSend (kysyy sähköpostiosoitetta, mutta ei tarvi olla oikea)

Uskoisin, että nuo karun näköiset vanhat sovellukset näyttäytyvät näissä suunnitelmissa ennen kaikkea pitkään kerättyinä tietolähteinä ja erikoistuneen liiketoimintalogiikan (kuten white paperissa mainittu kiinteistöasioihin soveltuva geokoodaus) toteutuksina.

4 tykkäystä

No oho!

Nyt meni taas kerta luokkaa mielenkiintoisemmaksi. Gary Yeoman näyttää olevan Reblocin johdossa.

Tiivistettynä niille, ketkä eivät kerkeä lukemaan: Rebloc on lohkoketju, joka toimii ethereumin päällä. Rebloc on siis tokeni, jonka tavoitteena on sujuvoittaa asuntomarkkinoita ja datan välitystä.

Jos joku osaa kertoa tästä lisää, niin arvostan. Menee tämän uuden tiedon pureskeluun vielä hetki. En ollut aikaisemmin kuullut tästä.

Sellainen spekulaatio pyörähti päähän, että ehkä nämä hallituksesta eronneet ja osakkeitaan myynneet olivat ns. boomereita, jotka eivät ymmärtäneet (lohkoketju)teknologian mahdollisuuksia, vaan päättivät, että on parempi jatkaa omien vahvuuksien siivittämällä polulla.

Edit: on kyllä muuten outo homma, kun ei tullut näin merkittävää asiaa esille ILA:n nettisivuilta. Nykyaikana lohkoketju olisi semmoinen taikasana.

10 tykkäystä

Alan kallistua sille suunnalle yhtiöstä lueskeltuani, että iden ostojen ja fuusioitumisten vuoksi jotain suurta voi tapahtua. Jos tuote ja idea on kunnossa ja kerää yleisesti hyväksyntää niin askel kerrallaan kohti tavoitteita. Ja nehän ovat suuret. Alan imperiumia perustamaan askel kerrallaan!

Eka askel vois olla presentaation houkuttelevuuden ja vakavastiotettavuuden parantaminen uusien nykyaikaisten nettisivujen muodossa :laughing:

7 tykkäystä

Rebloc on näemmä ilookaboutin trademark.
Hieno homma.

3 tykkäystä

Tästä ethereumin monimuotoisesta käytöstä oli juuri juttua edellisessä rahapodissa. Haastateltavana oli Aave yrityksen perustaja Stani Kulechov. Mielenkiintoista mihin kaikkeen nämä kryptot vielä tulevatkaan taipumaan. Esim bitcoinia pystytään “wrappaamaan” ethereumiksi.

1 tykkäys

Rebloc ihmetyttää, miten tämä liittyy itävaltalaiseen betoniurakoitsijaan? Merkin osto ajatuksena?

https://uspto.report/TM/87851315

1 tykkäys

Tämän yrityksen löytäminen oli puhtaasti MicrocapE:n ansiota. En olisi löytänyt tätä ilman, että Mariuzs olisi tätä tonkinut. Kohtuu monelle on ketjun perusteella syntynyt ajatus, siitä että tämä olisi jotenkin valmis firma. Toki se ajatuksen tasolla pitäisi olla, koska se on julkinen osakeyhtiö ja sillä käydään kauppaa.
Kaikki vanhat nettisivut ja alustat, mitä tähän kuuluu tulee muuttumaan. Osa yrityshankinnoista mahdollistaa jalansijan USA:n markkinoilla. Osa tuo tulevaan plattaan jotain lisää, korostan sanaa tulevaan. Jos tämä olisi nyt jo valmis tapaus hienolla nettisivulla ja toimivalla softalla, ei puhuttaisi enää raakileen löytämisestä ja mahdollisesta multibäggaajasta. Itse en näissä todella riskisissä haluaisi kattaa kenellekkään valmista pöytää. Kaikki saisi mielestäni tehdä oman DD:nsä. Ideana on tuoda kaikille tämä mahdollisuus framille. Tästä ketjusta pitäisi löytää se punainen lanka. Ja jos se sytyttää omassa päässä lampun, niin voisi sitten miettiä mahdollista sijoittamista.

25 tykkäystä

Eskeisestä jäi uupumaan seuraavanlainen ajatus: Voi olla että yhtiösäännöissä näiden entisten hallitusten jäsenten on erotessaan/erotettaessa luovuttava omistuksestaan yhtiössä, tai omistus ei saa ylittää tiettyä rajaa. Tietääkseni tämä on melko tavallista pienissä /kehittyvissä yrityksissä.

3 tykkäystä

Minä lähestyn tätä siltä pohjalta, että Perttu ja seinäkadun keisari ovat olleet asiallisia foorumilaiIa ja ilmeisesti ovat tätä tutkailleet ja nostaneet esille?

Alustavasti laitan heihin hiukan luottoa, mutta kuitenkin ajattelen, että tällainen kohde olisi loistava vedätyskohde… Mutta tämä ajatus vaan mielestäni kuuluukin käväistä mielessä.

Tutkailun ketjun pohjalta hiukka kohdetta ja kuuntelin jonkin haastattelun, jonka perusteella sanoisin, että tämä perustuu pari kertaa onnistuneen ja taloudellisen riippumattomuuden saavuttaneen yrittäjän saamaan luottamukseen.

Todellinen luottamus case! Niistähän meillä saattaa olla kokemusta Inderesinkin kohteista, tosin esim enersense tekikin hienon käänteen.

Itse ajattelin näin, jos tämä onnistuu ja moninkertaistuu, niin sijoittamani jokunen tonni on murto-osa salkusta, jolla ei ole mitään valtavaa merkitystä ja josta saa tappiot käytettyä jos sellaista tulee.

Jos homma lähtee luistamaan, niin olen valmis sitten siinä vaiheessa hiukka lisäämään panoksia.
Toisaalta melko alkuvaiheessa jos on pieni panos, niin kyllä jonkinlaista tuottoa voi silläkin saada.

Minun isohkossa salkussa tuollainen panos ei merkkaa melkein mitään, jokaisen tulisi omalla kohdallaan miettiä panoksen suuruutta. Tämän ketjun pohjalta ei voi mitään rautaista case vielä rakentaa minun mielestä, vaikka mielikuvituksen avullahan tämä voisi olla aivan loistava.

Jos minun salkku olisi selvästi pienempi ilman muuta skippaisin tämän.

12 tykkäystä