Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Noissa lapuissa, kuten Titaniumissa päivävaihto on niin pientä, että siellä 10-500 lapun omaavat piensijoittajat noita keskenään myyvät alenevaan kurssiin. Joku Titanium voi pudota helposti 10 pinnaa jollain 15k kokonaisvaihdolla.

3 tykkäystä

Tässä markkinatilanteessa on lähes käsittämätöntä, että antiosakkeet, joita ei edes merkitty täyteen, tuottaneet 50% hieman yli kuukaudessa ilman merkittäviä positiivisia uutisia, lähes likevaihdottomassa yhtiössä😃. Ja mukana tulleet optiotkin lienevät plussalla. Vaikka pieni riskipositio onkin


Kellään muulla tässä positiota?

1 tykkäys

Oliko tää siirretty yhtiöketjusta? Mun silmään ei näy mistä firmasta puhutaan

Tokmannista kyse, eli vastaus aiempaan viestiin tässä ketjussa.

Nyt näemmä onnistuin poistamaan vastaukseni sinun viestiinkin, eli lisää tekstiä, jotta järjestelmä hyväksyy tänän :grin:

Eihän me Immon kanssa sitä uskottu. Ei sitten millään. Piti varsin pirauttaa ylivalmentaja Reijo “Rymy” Petkelström paikalle kaveriksi tihrustamaan Telian kurssikäyrää ennen kuin tolkku tuli; noussut se pirskatti on :chart:
Meidän Tellu, perkele!
Noussut!

Kurssi seilaa kaikkien nousevien SMA:ien yläpuolella (no 200 sma vielä kinthaalla mutta tulkittiin hurmiossa :arrow_up:) ensi kerran sitten viime kesäkuun juhannustanssiloiden.
Telluunhan meillä on ollut yli 20 vuoden viha-viha suhde Soneran annista alkaen kurssin ainaisen alakulon vuoksi, joten tiukassa meidän hehkuttelut tähän on.
Hieman nolottaa jo tämäkin kirjoitus :blush:

Rymy kyllä meitä valaisi, että kun viimeisen 20 vuoden kurssikehitys on ollut reilu +7% ( siis yhteensä, ei vuosittainen :slightly_frowning_face:) ja osinkotuotto ollut 4-6% /vuosittain, niin osingot uudelleen sijoittamalla olisi voinut mennä huonomminkin.
Soppii tuota eppäillä, tuumasi Immo mutta salkun tarkistuksen jälkeen Naantalin :sun_with_face: palasi Kainalniemeen.
Totta se oli, Tellu, tämä aikamiespoikien ja vanhojen piikojen esikuva, jolle pitäisi hankkia mellevä lahjakortti Kaalimadon sivustolle saadakseen edes ripaus sijoittajaseksikkyyttä, on kasvanut salkun toiseksi isoimmaksi riviksi ja voitolliseksi tasaisesti tipahdelleiden osinkojen ja niiden uudelleen sijoittamisen ansiosta.
Kaikenlaista sitä.

37 tykkäystä

Kaikki on suhteellista. Pre-market pyörii + 8-10 %
Tän kuun huiput löytyisi jos mentäisiin suurinpiirtein +24%

11 tykkäystä

Alkaa taas pelottamaan tämän kaverin vierailut.

6d2nv8

Ilmeisesti markkina pettyi kun Verneri ei julkaissutkaan täydellistä ja puolueetonta 300 sivuista analyysiä Embraceristä pitkän viikonlopun jälkeen.

28 tykkäystä

Ei maistunut markkinoille…

20 tykkäystä

Näen jo kun Verneri hieroo karhun karvaisia käsiään seuraavassa vartissa kun yhdestä bumtsibumista puhalletaan ilmoja pihalle.

48 tykkäystä
5 tykkäystä

Vauhdikas alku Lifalla pörssiin.

10 tykkäystä

Tuosta meemistä tuli mieleen, että lisäsin joskus vuosi sitten seurantalistalle Stillfront Group pelifirman. Onneksi en kuitenkaan ostanut, koska tuo olisi ollut yksi kehnoimmista sijoituksista ikinä. Huipuilta on nyt tultu noin -75%.

Onko kukaan muuten kiinnittänyt huomiota BE Group nimiseen firmaan? Tuo välittää erilaisia terästuotteita ja on kaikessa hiljaisuudessa melkein kymmenkertaistanut arvonsa kahdessa vuodessa. Ilmeisesti kurssinousu perustuu siihen, että ne onnistuivat lähes kymmenkertaistamaan marginaalit, niin vaikea sitten sanoa onko tuo kurssinousu kuinka kestävällä pohjalla.

Sampo. Tätä viikkojen kurssinousua pällistellessä tietää että nyt ostaessa tai myydessä voi vain epäonnistua. Ollaan niin korkealla että tekisi mieli vähentää ellei silmissä siintäisi tuleva osinko.

9 tykkäystä

Näillä p*skaosakkeilla matka jatkuu :arrow_down: ja hypeosakkeet Sampo jne. nousee

11 tykkäystä

:rofl:

Kaikenlaista rumaa olen nähnyt mutta hypeosakkeeksi lukeminen on kyllä uusi juttu tämän firman osalta.

23 tykkäystä

image

Ei voi kuin sanoa että “ooof” niille joilla tätä on repussa. Melkoista on meno…

Edit: Ja pulkka senkun jatkuu, avauksen jälkeen lähes koko matkan lasketellut, ei edes kunnolla yrittänyt pomppua… tässähän pitää ottaa popcornit esiin että kuinka alas tämä vielä tänään valahtaa.

31 tykkäystä

On kyllä ollut jäätävää tuo Stillfrontin lasku. Myös Embracerissa on samoja piirteitä. Ovat monen analyytikon mielestä olleet houkuttelevissa hinnoissa huomattavasti ylempänäkin. Silti kurssit tulevat kuitenkin kiven lailla alaspäin.

Redeyen base-hintoihin taitaa olla molemmilla yli 100% nousuvara. Kuinka naurettavina näette tuollaiset tavoitehinnat? Nuohan pitäisi olla nobrainer-ostoksia jos tavoitehintaan on realistiset mahdollisuudet päästä. Varsinkin Embracerilla on jopa konsensus tavoite 100% päässä. Tuskin kaikki analyytikot voivat olla noin kuutamolla asioista, mutta eipä nämä kurssissa näy millään lailla.

7 tykkäystä

Sofi on ollut kyllä kanssa viimeiset 6 kuukautta sellaisessa syöksykierteessä, että oksat pois. Tällä hetkellä 6 kuukauden saldo -67% ja ytd -55%. Tänäänkin talussa kevyet -6%. Upotteena vielä markkina-arvon kehitys.

Opintolainojen maksujen lykkäyksethän tätä on myös osaltaan laskenu, mutta silti melkoista, kun huomioi että välissä on tapahtunut myös konkreettista hyvää esim. bank charterin muodossa, jonka vaikutus parin seuraavan vuoden EBITDA:n on todella merkittävä.

1 tykkäys

Ja siis mitä, odotukset oli taivaissa? Vai mistä johtuu tuo “Sees Q2 Streaming Paid Net Change” ennuste, tuliko jotakin mörköä esille? (En seuraa)

Orocon kurssi tipahti noin 1.5 h Kanadan pörssin aukeamisen jälkeen, eli noin kello 18.00 meidän aikaa, eli juuri siihen aikaan kun uutinen Meksikon litiumvarojen kansallistamisesta linkattiin Inderesin foorumille. Ja tämä uutinenhan siis tavoitti muun maailman jo eilen… :thinking: :laughing:

60 tykkäystä