Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Ja luonnollisesti Dogecoin on myöskin tämän uutisen myötä yli 20% nousussa :joy:

2 tykkäystä

Erotus on riskipreemio sille että diili jostain syystä ei mene läpi. Ja tietty rahaa joutuu istuttamaan varmaan jotain kuukausia ainakin… Eipä moisilla yleensä hirveää tiliä pysty tekemään ellei oikeasti ole merkittävää riskiä että kauppa peruuntuu.

5 tykkäystä

Ilmeisesti noiden kauppojen toteutumiseen liittyvä riski (Merger Arbitrage) on joidenkin hedge fundien suosima spekulaation kohde. Ei välttämättä mitään erityisen tuottavaa tosin.

Jos on Liikaa Rahaa ja sille pitää löytää jotain parkkipaikkaa joka on yli 0% tuotolla niin tuommoiset on silloin ihan Ok, varsinkin jos tarjotaan selvää tuottomarginaalia rahan parkkeeraukselle. Ja puolestaan piensijoittaja joka on reilusti plussalla voi haluta rahansa mahdollisesti tuottavampaan paikkaan sen sijaan että makuuttaa sitä kuukausitolkulla prosentin-parin tuotto-odotuksella.

1 tykkäys

Meillä oli pari vuotta sitten houkuttelevaa tuotto-odotusta tarjolla Pihlajalinnan osakkeella Mehiläisen tehtyä siitä ostotarjouksen. Kauppa kuitenkin kariutui kilpailuviranomaisten vastustukseen ja riski realisoitui. Sen koomin Pihlajalinnan kurssi ei ole niin korkealla käynyt.

5 tykkäystä

Markkina palkitsi ennakoitua paremman tuloksen reilun 5 prosentin kurssilaskulla.

12 tykkäystä

OmaSp korkkasi 19 €.

Omistan harmittavan vähän tätä. Olen ajatellut, että hinta on karannut, kunnes yritys on taas lyönyt hyvät tulokset pöytään. Sitten taas olen harmitellut etten ole lisännyt.

8 tykkäystä

Ja Doge +30% nousussa tänään.

kuva

Pikaisella vilkaisulla ulkomaan roska-foorumeille antoi sen käsityksen, että siellä uskotaan jo Dogen olevan Twitterin uusi krypto sun muuta huuhaata :smiley:

kuva

4 tykkäystä

Jos arvoton kryptokolikko nousee 30%, se on edelleen arvoton.

23 tykkäystä

Kesko B +8,81%
Harvemmin nämä suuret näin nousee, joten jippii huuto on paikallaan :partying_face:

2 tykkäystä

Mikä taas painaa Wärtsilää? Uutisia ei ole tullut, mutta klo 14 jälkeen osake on tippunut 6%.

4 tykkäystä

Hyvä alku tänään TSLA-shorttaajille.

8 tykkäystä

Spinnova on aivan justiinsa antihinnoissa. Ehkä harmittaa, että ei tullut kesällä myytyä :sweat_smile:

3 tykkäystä

Huomenna pakkasta eteläisemmässäkin Suomessa… :cold_face:

image

20 tykkäystä

Saattaapi tosiaan olla pulkkaa luvassa, varsinkin kun tämän hetkistä tilannetta katsoo :sweat_smile:

6 tykkäystä

Toisen tulos riitti jälkimarkkinoille, toisen ei.

8 tykkäystä

Pitääkö tämä paikkaansa? Mulla näyttää -2,7% ja tottakai salkun ainoa USA-osake.

2 tykkäystä

Ymmärtääkseni kävi siellä -7%, mutta sitten kun saatiin vähän puhelua johdon kanssa niin tilanne hieman parani -3%.

Johto valoi uskoa, että TikTok ei syö koko Youtubea elävältä ja Youtubeen kehitellyt “shortit” viritetään tuottamaan paremmin sekä Alphabetille, että niihin sisältöä tuottaville henkilöille. Taisi olla 30 miljardia shorttien katselua Q1 aikana nelinkertainen määrä YOY. Ja tämän lisäsin, koska niin monessa lähteessä puhutaan tästä Youtuben pettämisestä, kun kasvoi vain jotain 13% YOY. Mutta joku voi laittaa tarkempia lukuja tarvittaessa :slight_smile:

1 tykkäys

Incap: Kovaa kasvava kasvuyhtiö kasvattaa liikevaihtoa vielä odotettuakin kovemmin ja pitää ohjeistuksesta kiinni, kurssi… -14%

Ei ihan mitä itse odotin. :man_facepalming:

24 tykkäystä

Mr. Tokmanni tarjoaa alennuspäiviä jatkuvasti, mutta kelpaako porukalle? Ilmaisia ämpäreitä ehkä tarvittaisiin lisäksi jakoon. Osinko ämpäreinä ensi vuonna :smiley:

26 tykkäystä