Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Voisitko käydä tekemässä jonkin superpositiivisen ennusteen Gofore ketjuun, sillä onnistuin tekemään Goforella pikaturskat ja myin juuri ennen nousun alkua, ja haluaisin päästä ostamaan takaisin alle myyntihinnallani :grin:

4 tykkäystä

Kempower jo +4% alun ripulointimyyntien jälkeen. :rocket:

edit. +6% jo

19 tykkäystä

Se oli itseasiassa @Hieroja jota lainasin tuonne letkautus ketjuun.
Edit: Kunnia niille joille se kuuluu

1 tykkäys

Nou hätä, tankkaillaan lisää. Joko Remco osti (lisää)? :sweat_smile:

Efecte pötköttää jälleen viime syksyn pohjissa. Jännät paikat pitääkö tuo vai mennäänkö ryminällä alas.

2 tykkäystä

Ja sitähän lähdettiin täyttämään ilman uutisia?

image

3 tykkäystä

l

“And that’s why they sell so many keyboards at Verkkokauppacom”

7 tykkäystä

Niin, mitkä markkinat? :smiley:

image

13 tykkäystä

Tänään markkina paljastaa salaisuuden: Kurssin lähtötasolla on merkitystä osariin ajettaessa.

Nokia? Pulkkailtu viikkoja, kurssi potkittu kellariin, aika heikko osari yhdistettynä toiveikkaaseen Q4 ennusteeseen. Kurssi? -2% joka ei erotu normipäivästä.

Nordea? Vahvaa menoa osariin, kaikin puolin osunut osari muttei positiivisia ylläreitä, sell the news iskee, -2.4% taulussa tällä hetkellä.

Kempower? Hurja pulkka kun posaria ei kuulu, osake ylimyytiin aivan kellariin. Osari vähän meh, mutta ei suuria pettymyksiä. Alun kyykän jälkeen hypejuna painuu kohti kuuta. Kurssi +6%

(Edit: kurssit sen hetken mukaan, nämä varmaan vielä heiluvat tänään, varsinkin Kempowerissa oletan että veivaajat veivaavat mukavan aaltoliikkeen. Niin ja Nokia esim otti viestin kirjoituksen jälkeen mukavan -1% lisädipin tuosta noin…)

11 tykkäystä

Kempowerin kyykkyssä haiskahtaa kyllä, että tietoa on vuotanut isommille pelur(e)ille jo kolme päivää ennen osaria.

7 tykkäystä

Samat ajatukset ja keskihinnat… Roikutaan vielä mukana, koska kasvavat osingot :smile:

Ei pelasta Kempowerin hypekään alokkaan kosketukselta
image

image

7 tykkäystä

Ja Helsinki painaa pohjalukemiin. Toki GI parempaa dataa, mutta pääindeksi 5v pakkasella. Niinkö vaan nähdään vielä 9000 puhkaisu?

17 tykkäystä

Koittakaa nyt jo päättää! Täällä wanha ihiminen saa kohta paskahalvauksen :nerd_face: Eihän tästä saa selkoa erkkikään.

Tietääkseni on hyvin tavanomaista, että osarin julkaisuhetkellä kurssit kyykkää vähän ja sitten päivän aikana, kun laput on luettu tarkemmin ja tehty niistä jotopäätökset, nousee hieman.

Nyt miinus 10% plus 6% parissa tunnissa!? Minä en tiedä mistään mitään, paitsi sen, että tällä hetkellä on ihmisiä joita ketuttaa kuin oravaa myydessään -10 ja ihmisiä joita naurattaa jotka ostivat tuolta montun pohjalta. Itse en kuulu kumpaankaan ryhmään. Kuulun ryhmään: “Mää ihmettelen oikke kauhiast tämmöst ja ole niinkun klapil päähä lyöty!”

9 tykkäystä

En ihmettelisi yhtään, jos päädytään indeksitasolla niihin lukemiin mitä oli loppuvuodesta 2018. Silloin 9000 pisteen raja menisi läpi alaspäin niin että heilahtaa. Markkinasentimentti vaikuttaisi siltä, että suomalaisfirmojen ei uskota tekevän pitkään aikaan sen parempaa tulosta kuin joskus 5v sitten ja tähän päälle vielä oleellisesti noussut korkotaso. Synkistely vahvistaa itseään siihen asti kunnes myyjät toden teolla loppuvat ja tarkalleen milloin se tulee ei tiedä kukaan. Nyt kuitenkin pörssistä löytyy jo korkeammista koroista huolimatta ihan ok tuotto-odotusta 5+ vuoden aikahorisontille ja siksi teinkin ostoja tuon syyskuun laskun aikana. Otetaan nyt vähän happea ostoissa ja jatketaan taas, jos valituissa firmoissa valutaan 10-15 % alle edellisen ostohinnan. Admicomissa tämä hetkellisesti jo tapahtuikin ja en vielä silloin uskaltanut vetää liipaisimesta lisäostoille, mikä vaikuttaisi tietysti olleen virhearvio :laughing:

11 tykkäystä

Alkaa Talenomiltakin löytyä ostolaitaa :smiling_face:

10 tykkäystä

Tämän vuoksi osarien yhteydessä pulaaminen on riskialtista. Käytännössä sinulla pitää olla vahva ymmärrys lapun todellisesta arvosta että kannattaa pelata. Pitkäjänteinen sijoittaja vain ottaa vuoristoradan vaunun sivuista tiukasti kiinni ja huutaa “Wheeee” kun kurssi heiluu osarin ympärillä. Jos masu ei tätä kestä, sitten tuolla myydään noita indeksi-ETF:iä ja rahastoja…

19 tykkäystä

Se ainakin on jo nähty, että korot Yhdysvalloissa nousseet koko viikon, osakepainon vähentäminen tehtäneen ensimmäisenä periferiasta. Oma arvaukseni, että kuoppaa vielä riittää kaivettavaksi.

2 tykkäystä

Ei pitäisi ostaa tälläisiä microcap + bumtsibum osakkeita, joilla vielä on kassassa paljon rahaa.

13 tykkäystä

Kumpi ensimmäisenä raketoi, ostetaan pois tai konkassa, Nokia vai Nightingale, siinäpä kysymys…

5 tykkäystä