Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Noissa osakkeissa ei vielä mitään laskua ole koettu :slightly_smiling_face:

Saanko esitellä: Coala-Life (entinen RNB)

Näemmä osake voikin Nordnetin mukaan laskea 100% ilman konkurssia :smiley:. Salkusta löytyy, muttei sentään kuin vain -40%.

16 tykkäystä

Bitch please :joy:

3 tykkäystä

Vaikka tulikin ahneudessa missattua tuo LKCOn 3 taalan myyntipiikki, kun ei uskaltanut kuurakettia myydä ajoissa, niin onneksi lappu rysähti sitten kuitenkin stoppariin elokuussa ja sen ansiosta tuli vältettyä tuo “leppeä” lasku :grimacing: eli muistakaa kaikki laittaa stopparit hypelappujen kanssa pelatessa :sweat_smile:

@Markakorva sinulla kun on tuota vissiin vielä salkussa ja seuraat tietenkin edelleen, niin miten tuo voi vielä tuolla hinnalla Nassessa treidata, kun ollut viimeksi näemmä viime marraskuussa päälle 1 taalan?

2 tykkäystä

Tammikuun (2022) alussa tuli virallinen nootti alle 1$ hinnasta, jolloin alkoi 180 kalanteripäivän paloaika. Ennen deadlinea (heinäkuun 2022 alku) hakivat 180 päivän jatkot, eli näillä näkymin kenkää tulee tammikuun 2023 alkupäivinä. Reverse-splittiä kehiin joulukuussa ja musiikki senkun soi :face_with_hand_over_mouth:

2 tykkäystä

Huh, jos sinne huudeille päästään, niin taidan päästä varhaiseläkkeelle jo 2030 :smiley:

5 tykkäystä

Osaako joku selittää miten on mahdollista että Lifa air on -30% tänään mutta ostin myin ketjussa @Sijoittaja-alokas ei ole tätä ostanut?!?! Minä en ymmärrä enää miten pörssi toimii! :joy: :pray:

20 tykkäystä

Ruokatauolla oli rapiat -60% ja nyt 155% nousussa :woozy_face: anti tulossa se sekoittaa vai jotain uutista?

2 tykkäystä

Onkohan tehty tutkimusta mitä on noiden ostojen ja myyntien taustalla joissa liikkuu 1-5 kpl osakkeita kerralla ? Usein näkee ihan noita 1-2 kpl:n kauppoja. Mitä kaikkea mahtaa olla noiden takana ?

-Virallinen totuus on että halutaan tietää kuka on osto/myynti laidalla. Oikeasti pienivaihtoisissa laidoilla koko ajan pienillä kuluilla häärivät robotit ostavat/myyvät 1kpl koska siten vastapuolella (ei robo-kaupankävijällä) on sen päivän osalta mennyt koko kaupankäyntipalkkio(Esim 9€), ja siten houkuttelevat myymään/ostamaan loput heille laitaan alle/yli päivän kurssin, muutoin vastapuolelle samalle myyntierälle tule kahdet tai useammatkin kulut kun robo ostaa/myy häneltä tipoittain useana päivänä. Robot myös haluaa että kurssi liikkuu, eli jos pari tuntia ilman kauppoja laittavat 1kpl toimeksiannon saadakseen kaupankäynnin liikkeelle, esim koska kuin vähävaihtoisen kurssissa iso hyppy vaikka 7% tms, se saa muut toimijat aktivoitumaan. Jos kurssi on paikallaan ilman kauppoja robot ei tee rahaa. Sääntöjenvastaistahan tuo on mutta säännöt ei aina ole kaikille ihan samat.

7 tykkäystä

Veikkaisin niiden enimmäkseen olevan piensäästäjiä, kuitenkin poislukien ne ilmiselvät vedätykset e.g. ± 7% lapun hintoihin.

Kysytääs viisaammilta kun ei oma pohdiskelu nyt tuota tulosta mihinkään suuntaan; Tukholman pörssissä oleva Intrum AB laskettelee ihan huolella muiden mukana vanavedessä. Miksi näin? Eikös kuluttajien maksuhäiriöiden ym pitäisi loppuviimein sataa tällaisten maksumuistutusperijöiden ym laariin koska on enemmän perijöitä jotka ulkoistaa maksurästit jollekin siihen erikoistuneelle toimijalle kuten Intrum? Maksaa nykykurssilla hulppeaa n 7,5% osinkoakin kaiken lisäksi…

5 tykkäystä

Ruotsin pörssissä näkee jatkuvasti noita 1-2 kpl ostoja jopa alle 1 kruunun osakkeissa :smiley:

Ruotsin Nordnetissä voi ostaa papereita hintaan 10 eurosenttiä / tapahtuma, niin se varmaan selittää osan pienistä ostoista. Jossain muistan nähneeni myös kuukausimaksulla meneviä tarjouksia, eli tyyliin 9,95 € / kk ja voit ostaa pohjoismaiden pörsseistä niin paljon kuin sielu sietää.

6 tykkäystä

Eikö yksi selitys ole myös se, että jos ostotoimeksiantona on esimerkiksi 200kpl ja myyntipuolella on 199 kappaleen toimeksianto ekana listalla niin sitten se 1 osake ostetaan seuraavana vuorossa olevalta toimeksiannolta. Jos siis nämä myyntitoimeksiannot ovat samalla rajahinnalla.

3 tykkäystä

Eikö siellä ole peruspiensijoittajat. Nordeassa on kaupankäyntikulut 1% ostoista, esim ostat 1kpl Konetta 39e kurssilla, niin kulut on 0.39e.

6 tykkäystä

Hyvä nosto tämä intrum. Eihän näissä isoissa bull tai bear markkinoissa ole mitään järkeä mukana, joten siksi tapahtuu isoja ylilyöntejä.

Tämä saattaa olla yksi sellainen, varsinkin tuolla osingolla. Pitää tutustua tarkemmin.

6 tykkäystä

Olkaapa hyvä. Oi jospa oisin saanut olla mukaaaana.

Ja tähän liitteenä siis luonnollisesti newcastle futut.

8 tykkäystä

Vähän valoa tähän viikkoon. :smiling_face_with_tear:

image

6 tykkäystä

Elähän mittään, tällä riittää polttoainetta myöskin :slightly_smiling_face:

23% syyskuussa noustu. Osta ja unohda, vuoden alun kurssitasoon vähän vielä matkaa :joy:

5 tykkäystä

Maha Energy tänään -8,00 % ja yhteensä 3 kk -49,54 %

Ilmeisesti hieman sakkausta tuotannossa, mutta ei nyt ihan näin pahasti pitäisi vaikuttaa arvoon :roll_eyes:

Mielenkiintoista nähdä täyttyykö osto ja myynti ketju joksikin aikaa Tecnotree tapahtumista, kun Padman tiedote antoi taas polttoaineen veivimoottorille.

2 tykkäystä