Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Äkkiä palautui joo, mutta josko olisi vielä ruutia jäljellä tällä haalijalla…toivossa on niin kiva elää.

5 tykkäystä

Quutti ponnistaa pohjalta?
Seal Smile GIF - Seal Seals Smile GIFs

38 tykkäystä


Keskellä päivää tuli melkoinen -23.4% piikki ilmeisesti tähän Viceroyn raporttiin. Paniikki meni kuitenkin ohi lähes heti.

3 tykkäystä

@Sijoittaja-alokas Älä hätäile Stockmannin kanssa. Näyttää siltä, että tulet myymään Stockmannin osakkeesi voitolla👍

6 tykkäystä

“Sisäpiiri ostaa” tyyliset uutisoinnit näyttää auttavan sen jälkeen kun kurssi on tippunu kuukaudessa noin puoleen.

image

Kylläpä aurinkoenergialafkoja onkin ollut tuottavaa omistaa tänä syksynä.

5 tykkäystä

Olen myöskin odottavalla kannalla eli perusasenne täysin sama.

Mutta sellainen lähestymistapa ei ole ideaali että odottaa että jokin ikävä osakeille negatiivinen trendi kääntyy ja lähtee sitten ostamaan.

Tuossa useimmat bondisijoittajat jotka olivat odottavalla kannalla jäivät lehdelle soittelemaan koska käännekohdan jälkeen on ankkuroitunut menneisiin pohjahintoihin.

Käännekohdan ympärillä ei tapahtunut mitään mikä olisi selittänyt käännettä. Yhtenä päivänä vaan ostajia olikin enemmän kuin myyjiä. Ja koska hintojen ollessa pohjamudissa markkinoiden likviditeetti kuivuu, pieni muutos --hieman enemmän ostajia ja hieman vähemmän myyjiä – näkyy hinnoissa rajusti.

Täysin sama USA osakemarkkinat kesä 1932 tai Suomi alkusyksy 1992.

Ja en siis tiedä mihin korot nyt ovat menossa. Yleisellä tasolla nuo.

24 tykkäystä

Ei ihan paras aamunavaus 10Y Giltille

1 tykkäys

kuva

Vai onko stokkameemin taustakuva jo päivitettävä :thinking: :upside_down_face:

Edit: kiukkuiset stockan omistajat kuulemma käyvät jo kuumana pienestä kuittailusta ja lippusormet syyhyää, niin lisätään tähän nyt hiukan lihaa ympärille :wink:

Kermitti siis kompastui tuolla punaisen tornin huipulla elokuussa.

23 tykkäystä

Bumtsibumbum. :grimacing:

76 tykkäystä

Mitä hittoa tuolla ruotsissa tapahtuu näiden lappujen kanssa? Eilen tämä taisi vetää sellainen ±10% päivän sisällä ja tänään sitten kevyt -15% taas taulussa. Tuliko joku sorttirapsa/tavoitehinnan lasku tänään ulos? Aika rapsakka lasku IPOsta ja taitaa ennusteilla ja toteutuneella tuloksella olla jotain p/e 3 luokkaa tällä hetkellä. Joko toimarin lähtö lupaa jotain eeppistä suhmurointia tai sitten jenkkilän shorttaritkin ovat huomanneet, mikä satumainen rahasampo ruotsin pörssi on :slight_smile:

Jenkeissä on aika rapsakkaa laskua tullut, kun markkina hinnoittelee ensi vuodelle 5% korkoa ja tällä hetkellä mennään 3% paikkeilla. Miltäköhän ruotsin pörssi näyttäisi tuossa 5% kohdalla, kun nyt 1% nosto tiputti jo täysin kuiluun kurssit :smiley:

8 tykkäystä

Danske laski tavoitetta 18 SEK:iin, en tosin tiedä paljonko oli sitä ennen. Aika raju reaktio näin laskupäivänäkin jos muuta infoa ei ole tullut. Luulisi olevan jonkinlaisia tavoitehinnan laskuja kurssissa sisässäkin.

2 tykkäystä

BHG lienee yksi Pohjolan eninten laskeneita osakkeita ellei jopa ykkönen. ATH 192 ja nyt siitä jäljellä 14 rahaa eli 7,3%. Firmalla on ihan oikeata liiketoimintaa eikä nykytiedoilla ole Lifa Air kusetus. Lifa air kusetus laskenut sekin vain 80%.

Haaste. Löytäkää enemmän laskenut osake nykyisestä karhumarkkinasta Pohjolasta. Joku konkurssi varmaan löytyy.

8 tykkäystä

Ruotsista näitä ei ole edes hankala löytää.

Edit: hitto, BHG voittaa ihan pienellä vielä 1v käyrässä, koska lohilo raketoi tänään.

Edit2: mutta joo onhan tämä BHG jo ihan omaa luokkaansa näissä laskuissa. Paljonko tämä kyntää, jos Q3 menee hiemankin metsään. -50-60% :thinking:

kuva

5 tykkäystä

Meinasin tulla tätä juuri linkkaamaan. Tätäkin paskaa tullut omistettua. Onneksi tappioiden katkaiseminen äkkiä ei ole minulle ongelma.

5 tykkäystä

Desenio ja Azelio runsaasti laskeneet, foorumillakin tainnut olla näistä juttua


3 tykkäystä

Pelkän edellisen kvartaalin tuloksella ja tämän hetken kurssilla P/E on 10x :smiley:

4 tykkäystä

Ruotsin pörssi on “täynnä” näitä

6 tykkäystä

Nordnetistähän se selviää. Ruotsista RhoVac laskenut -98,17%,mutta suurin osa laskusta jossain yhden päivän romahduksessa. FUUD AB seuraavana -98% :smiley:

3 tykkäystä

Ei tässä touhussa ole fundamenteilla ollut mitään merkitystä vähään aikaan. Samaa pyllymäkeä jokaisella firmalla, joka millään lailla tekemisissä kuluttajien kanssa. Muutama esimerkki:

2 tykkäystä

image

Mahtaakohan ne jonkun ennustama 15 euroa toteutua? :grimacing:

35 tykkäystä