Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Jotain hämärää näissä reunapörden tuloslivessä on. Ei TSX eikä TV näytä yhtään kauppaa vaikka juuri ostin 0,88 vai 0,89 2000 lappua lisää

6 tykkäystä

Nabriva Therapeutics kurssikäyrä on kyllä kamalaa katsottavaa YTD vain -83%. Otin kuitenkin lottoposition 2,12 USD ja nyt jo harmittaa, etten ottanut enempää
Nabriva

3 tykkäystä

Joku kävi ottaa kunnon potin efecteä. Nyt 7% nousussa ja kerralla vaihtui 45000 lappua.

5 tykkäystä

Välillä on Alokkaan sijoitustaitoja epäilty, mutta tällaisenakin päivänä Teknopuuni ja rakas Digiani ovat nousupäivän kärjessä. Indeksi punertaa ja nämä tykittävät. :fire:

45 tykkäystä

Mullakin on 2%+ salkku (tänään…) :sweat_smile::pray:

1 tykkäys

@JHeiskanen ja @SijoitusSeppo te ootte mulle kaljat velkaa. :point_down:

Tässä tää vanha:

Piti päivittää tuota ylempää:

Vähän vaan karhuilin viime viikonloppuna tästä yhtiöstä, koska olen siitä kiinnostunut… ja taas näin. :angry:

10 tykkäystä

Sähän et @Sijoittaja-alokas ilmeisesti omista Tecnotreetäkään? Haluaisitko tulla ketjuun jakamaan sun karhuisen näkemyksesi yrityksestä?

Annan tässä vähän inspiraatiota sulle sun karhuilun pohjalle niin siitä on helppo sitten jatkaa ja täydentää :smiley: :

“No siis tää yrityshän toimii vaan kehittyvillä markkinoilla eli tyyliin jossain Nigeriassa niin eikös se ole aika epäilyttävää, siellähän on niitä huijariprinssejä ja mitä kaikkea eikä tästä oikeastaan edes ota selvää et mitä koko yritys edes tekee, onks tää nyt jotain SaaSia vai mitä, mahtaako analyytikkokaan ymmärtää, tässähän on potentiaalia ihan Uros-tyyppiseen puhallukseen ja täähän oli saneerauksessakin vielä ihan just et mahtaako nyt käydä samalla tavalla kun myyntisaamisetkin on ollut pahan näköisessä nousussa et mahtaako ne asiakkaat maksaa noita ikinä ja sitten ollaankin kohta taas saneerauksessa ja eikös sen toimitusjohtajankin pitänyt ostaa niitä osakkeita, mutta ei sitten ostanutkaan tai osti mutta vissiin eri ehdoilla sitten kuitenkin mitä alun perin ilmoitettiin et onhan se kans omiaan lisäämään epäluottamusta kun nää muuttuu ja eikös sieltä lähtenyt talousjohtajakin just mäkeen ja dumppas kaikki osakkeensa et mahtaako siellä olla joku iso kupru tulossa ja rotat jättää laivan”

EDIT: huomasinkin samalla, että omistat Teknopuuta, siihen jäi toivo siis kurssin raketoimisesta. Haluaisitko piirtää käyrälle koska ostit ensimmäisen erän :smiley:

57 tykkäystä

Perion vetää mukavasti, miksi lisäsin vain 10%???

3 tykkäystä

En, rupea itkettämään. :smiley:

Mutta tuo karhuinen analyysisi teknopuusta oli hyvin vakuuttava sekä analyyttinen eikä sisältänyt tippaakaan mutuilua. Siinä on juuri sellaista erinomaista argumentointia ja pohdittua karhuilua, josta yhtiöketjussa tykätään. Eikö tämä ollut juuri Elisan ja Telian kilpailija? Ehkä myynkin kaikki Teknopuut.

Jos tuollainen upea karhuiluviesti liputetaan, niin voi sanoa “eikö enää mitään saa sanoa”. :angry:

21 tykkäystä

Huomenna olet tyytyväinen, kun et lisännyt enempää :wink:

12 tykkäystä

Tuohan oli käytännössä tiivistelmä tecnotreen ketjun parin viimeviikon keskusteluista. Vähän paremmin jäsenneltynä vain tässä kuin ketjun viesteissä.

13 tykkäystä

Voxtur I koittaa vaimentaa salkkujen nousua kovasti… Vois lopettaa.

5 tykkäystä

Kannabis sektori raketoi tällä hetkellä:v::v:
Tlry,sndl,canopy,abc yms

image
Laidat ovat aika olemattomia, joten pienillä summilla saa merkittävästi heilutettua kurssia.

Mitä syvemmälle pureuduin tähän Voxturiin, sen epäilevämmäksi tulin sen tulevaisuudesta. Mielestäni fokus on johdolta kadonnut ja nyt haalitaan sitä sun tätä bisnesskylkiäistä sieltä täältä saamatta mitään kunnollista aikaiseksi.

Tässä kyllä yritysjohdon suoritus on ollut pettymys. Meni omassa kategoriassa osaamisen kanssa samaan kategoriaan erään toisen softafirman kanssa, joka sittemmin tekikin lapun arvostuksessa kunnon mahalaskun (ei ole QT-Group) ja laitoin laitaan ennen lopullista pulkkalaskua.

Kohta olen saanut laitettua loputkin Voxturit kaikessa hiljaisuudessa, useassa erässä laitaan. Vähin erin olen vähennellyt ja siirtänyt panoksia muualle tästä yhtiöstä. En usko enään tähän yhtiöön, toisin kuin vielä moni foorumilla…

7 tykkäystä

Nyt kuulisin näihin väitteisiin mieluusti lisätarkennusta, ihan vaikka yhtiöketjussa. Kiitos!

6 tykkäystä

Witted kovassa nousu avauksessa, onko tänään tullut jotain hyviä uutisia?

Vaihto on todella pientä. Eilenkin jossain muutamissa tuhansissa koko vaihto joten heilunta on varsin isoa.

Noh, katsellaan nyt vielä, ikävältä sulaminen kyllä tuntuu ja viimeiset volyymit sivuilla laskussa… Toisaalta ostettiin Clearwater ttm 11 milj voittoa ja Kanadan voropuolen kilpailija (voitollinen?) lokakuusta pitäisi olla 700k CAD säästöt /kk voimassa, q4 pitäisi olla merkittävä kvartaali. Tietysti siitä saadaan tulokset joskus 6 kk päästä…

2 tykkäystä

Kannattaa ottaa suolan kanssa…

1 tykkäys